|
Тема
|
Имам проблеми помогнете!!!
|
|
Автор | БУБУ (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.02 07:11 |
|
Не мога да вляза в играта. Всичко върви нормално до съобщението че първата игра е безплатна или нещо такова и след това излиза бутон "старт" След натискането му излиза прозорец с лента-банерче на е-card, някакъв черен фон и повече нищо. Какво трябва да се направи? Защо става така? Опитвал съм в ръзлични часове на денонощието, но резултата е еднакъв. От Варна на дайъл-ъп връзка съм. Който може нека да ми каже!!!
| |
Тема
|
Re: Имам проблеми помогнете!!!
[re: БУБУ]
|
|
Автор | gledal (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.02 07:38 |
|
triabva da se poiavi edin kryk s otbroiavane nadolu - indikacia, che zarejda - moje bi ne moje da zaredi - okolo 230 K e igrata.
| |
Тема
|
[re: gledal]
|
|
Автор | journalist (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.02 17:10 |
|
njmash problemi, za sajalenie trjbva da imash e-card i da izraesh s nej po natatak. vavedi nomera na kartata ina4e ne stava nisto.
| |
Тема
|
|
|
Автор | journalist (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.02 17:23 |
|
sorry, pomislih, 4e ve4e si igral bezplatnata;-)))
ami vij pak kakvi sa usloviata v na4aloto na igrata, kakvo iziskva za poddrajka.
mislj,4e ne bi trjbvalo da imash problemi.
sorry oste vednaj;( za nedorazumenieto mi
| |
Тема
|
|
|
Автор | CTPAX (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.02 23:09 |
|
Tova koeto shte te posyvetvam e da postvash vyv foruma na igrata, vyprosi svyrzani s problemi po polzvane na modula. Ima mnogo po golqm shans nqkoi da ti obyrne vnimanie :)
Problema sys zarejdaneto ne e v tebe, nito pyk vyv vryzkata ti... za syjalenie igrata vse oshte ima problemi pri zarejdane pod nqkoi kombinacii ot OS, Browser i Flash Plugin, koito v nai-skoro vreme shte bydat otstraneni.
S kakva operacionna systema si i kakyv browser polzvash?
Pozdravi
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 21.10.02 13:06 |
|
A imash li instaliran plug-in za Flash 6?
Just a genius
| |
|
|
|
|