Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:25 29.11.25 
ТВ предавания
   >> Стани богат
*Кратък преглед

Тема 100-te hilqdi se padnali! haha  
Авторfetish (Нерегистриран)
Публикувано31.05.02 23:59

Ne moje da ne ste razbrali vech, 4e vyprosnite 100 000 lv se padnali veche na nqkakyv pensioner ot Sofia. Baba mi ne propusna da me informira kak vsichko bilo naglaseno, kak vyprosniqt umnik izpolzval joker na ? za 150 lv - Koq e Evgeniq Radanova. Sled tova se zapunal na syshto tolkova lesni ?si, dokato nakraq ne stignal i 15tiq vypros, kydeto ei taka uj poznal otgovora :) haha Da, be! Taka stavalo. Shte riskuva tolkova mn pari ei taka. Gluposti! Dori posledniq vypors bil zapisvan 5 pyti, 6toto nito edin pyt ne se bil iznenadal dqdkata ot spechelenite pari. I tva mi kaza baba :) haha shte pitam za oshte i shte vi pisha ;))) haha A, da, shte go gledame na 15 uni, mai :))) aide 4ao :))))

Тема Re: 100-te hilqdi se padnali! hahaнови [re: fetish]  
Автор Bилekyлa (виличка)
Публикувано01.06.02 00:44

питай и пиши, пиши

Тема Re: 100-te hilqdi se padnali! hahaнови [re: Bилekyлa]  
Автор momiche (ready)
Публикувано01.06.02 00:52

shto da e naslaseno? ne e li normalno da ne zapune na po-obiknoven vupros. Ama si e vyzrasten choveka- sigurno mnogo znaniq ima. I ne beshe li na 12-13 iuni?
greetings

usmihni se dnes, utre moje da e po-zle

Авторu4astnik (Нерегистриран)
Публикувано01.06.02 02:24

A, dobro utro! A ti kak si misli6, 4e se pe4eliat 100,000. Dnes mu vidiah v "Trud" zavetniat 15ti vapros - e, iskam da vi kaja, 4e sigurno samo Dimo Padalski ot "Minuta e mnogo" 6te moje da otgovori pavilno :-)))))))))))) Ama v "Miinuta e mnogo" za nagradi ima samo knijki, ne e kato da se spe4eliat 100,000! A dori i toi da be6e tam nadali 6te6e da riskuva za takava goliama suma! Niama da zabravia u4astnikat, koito igrae6e predi men i be6e 99% siguren vav vernia otgovor na vapros za 10,000 i se otkaza, vapreki 4e v posledstvie se okaza, 4e e poznal.
Na men 6te mi bade interesno povedenieto na Niki Kan4ev. Naposledak gledam, 4e dosta iako podskazva na niakoi u4astnici, drugi pak gi bastisva na barza raka, iskam da vidia kak 6te se otnase kam tozi u4astnik.

Автор T®lGGE® (:o)=)
Публикувано01.06.02 11:12

Na 15, ama nali znaesh che trqbwa da izplatqt parite do dwe sedmici sled predawaneto ........ i ako nqmat parichki moje i hehei chak drugata godina da go izlychat. BTW kakyw e bil posledniqt wypros?

Тема Re: 100-te hilqdi se padnali! hahaнови [re: u4astnik]  
Публикувано01.06.02 11:13

Q kaji kakyw e bil posledniqt wypros?
BTW Dimo Padalski ne e edinstweniq uchitel po geografiq, taka che sigurno i drug moje da otgowori.

Тема vapros za 100,000нови [re: T®lGGE®]  
Авторu4astval (Нерегистриран)
Публикувано01.06.02 12:50

E, vaprosat ne e ot oblast geografia, no predpolagah, 4e Dimo Padalski go znae, ta toi kvo ne znae :-))))))))))) Vaprosat e:
Koia godina e bilo v Rusia, kogato prez 1700ta se vavejda novo letobroene?
Pravilen otgovor: 7208

Тема Re: vapros za 100,000нови [re: u4astval]  
Автор the smile (az sam)
Публикувано05.06.02 19:44

barkash,pravilen otgovor e c-7213

Тема Re: vapros za 100,000нови [re: the smile]  
Автор Bилekyлa (виличка)
Публикувано06.06.02 02:01

а ти откъде знаеш, че правилния отговор е с/ ? А?

Тема Re: vapros za 100,000нови [re: u4astval]  
Публикувано08.06.02 21:22

Wqrno che toq wsichko znae! Rqdko go wijdam da se zapywa na wypros.
Mersi za wyprosa !!! Pozdrawi!!!

Редактирано от T®lGGE® на 08.06.02 21:23.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.