Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:31 08.07.25 
ТВ предавания
   >> Стани богат
*Кратък преглед

Тема Абе, умници,нови  
Автор MЪДЪP (непознат )
Публикувано05.02.02 16:50

Не ви ли писна да се занимавате с глупости? Нямате ли си друга работа? Или - тате носи, мама меси - да живей труда! Наблюдавм ви от много време, ама сега вече нервовете ми не издържаха! Всички много умни! Хеле пък имаше един, ама напоследък нещо не се мярка, та тоя ми измисляше нек'ви пирамиди дет' ги няма никъде по света. Друга една "монархистка" ме занимава с разплутото кралско семейство на скапаната Англия! И 'сек'ви таквиа измислици! Аре, кат сте толкоз отворени, ми кажете кога и къде се е състоял 3-тия Конгрес на БКП, кой го е ръководил и каква линия е възприета! Не ви искам броя и имената на участниците! Ха-ха-ха!

Тема /нови [re: MЪДЪP]  
Авторвcичkи (Нерегистриран)
Публикувано05.02.02 19:29

лайно

Тема Някой да ти е искал мнението?нови [re: MЪДЪP]  
Автор Чepнorлaв (стар клубар)
Публикувано07.02.02 14:52

На нас си ни харесва. Теб кой те боде по корема да четеш тук? Като не ти харесва, остават ти още 379 клуба в които да се ровиш... аре ресто...

Тема Re: Някой да ти е искал мнението?нови [re: Чepнorлaв]  
АвторMЪДЪP (Нерегистриран)
Публикувано07.02.02 15:36

Ами защото,Черньо, всички сте се вторачили в пъпа си! А от там нищо няма да излезе! ВЕрвай ми! Ако нещо излиза, то е малко под пъпа. Ама защо ли на ТЕБ ти обяснявам тези неща? От това, което прочетох, разхождайки се из клуба ви, ти си с IQ на крак от стол! И какво толкова се засягате всички? Мнението ми е, че въпросите ви са тъпи и със нищо не допринасят за моралното издигане на нацията ни и включването и в стройните редици на ЗНАЕЩИТЕ.
Ако някой се интересува кои са знаещите, да се обади! Адреса? "Позитано"20.
Аре, джа!

Тема Айде сега..нови [re: MЪДЪP]  
Автор Чepнorлaв (стар клубар)
Публикувано07.02.02 17:34

ако искаш да си говорим за политика - моля, никакъв проблем. Заповядай в същия клуб..ще си говорим колкото искаш.
Но да ми се правиш на велик тук...айде де.

въпросите ви са тъпи и със нищо не допринасят за моралното издигане на нацията ни и включването и в стройните редици на ЗНАЕЩИТЕ.

Тази велика глупост откъде ти се роди в главицата? Ти като си толкова отворен, знаещ и т.н., що не се пробваш по въпросите? Нали си ужким "мъдър"

Тема за т.н. МЪДЪРнови [re: MЪДЪP]  
Автор Bилekyлa (вила)
Публикувано07.02.02 17:57

Иди се прегледай моля те, че (тихо да не ни чуят хората) много се изложи.
Друг път като се изказваш на непознато място гледай добре да си подготвен.

Редактирано от Bилekyлa на 07.02.02 17:58.

Тема Re: Абе, умници, [re: MЪДЪP]  
Автор T®lGGE® (:o)=)
Публикувано07.02.02 18:32

O, Premydri! Imam pitane kym teb ,mydreco na mydrecite.Nadqwam se da otdelish malko ot mydrostta si za da mi otgoworish.O, molq te wish mydereco pomogni mi i neka izqshtnoto siqnie na mydrostta da ogree i men.Molq te!!!

Ej, lumpen, q mi pokaji edin moj typ wypros - da sys sigurnost ima, samo deto ti ne si go chel, ami prosto si kritikuwash.
Ami q da te widq kak shte izwadish edin typ wypros na amateur(liubitel) - ne wijdam kak shte go naprawish.
Ami sluchajno mojesh li da posochish edin typ wypros na Wilekula(Linda) - e tam weche nqmash shans.Tuk polojenieto e kato da tyrsish cherna kotka w tymnastaq kydeto izobshto nqma kotka.
Ajde da ne te karam da tyrsish typi wyprosi na drugi - pyrwo swyrshi towa domashno.

I zashto ne si .... mydrostta w ...... - nqma da e golqma zaguba tyj kato ne wijdam da si mi mnogo mydyr.Nqkyde beshe kazano che umniqt znae koga da gowori, a mydriq koga da mylchi.Ti maj ne si nito edno ot dwete tyj kato wmesto da si zamylchish se obadi - da ne goworim che ne izbra nbito momenat nito mqstoto.
BTW towa w nachaloto ne beshe za teb.

(:o)=) Бравo! Oтkpи ме! Xa-xa!)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.