Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:50 12.11.24 
ТВ предавания
   >> Стани богат
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Още нашенска информация..нови  
Автор Чepнorлaв (стар клубар)
Публикувано15.01.02 22:34

Гледах надолу имаше една тема, но много се предполага в нея.. а нещата не са така.
Шоуто е направено, така че организаторите си избират кой ще отиде при Ники... Нагласена работа, но съвсем в реда на нещата..
Значи на майка ми една приятелка отиде. Стигна до компютрите. но нека по реда да караме..
Значи предполагам, че всеки се е обаждал, знае какво е. После компютъра тегли няколко хора. На тях им звънят и ги питат примерен въпрос - колко км е река Нил. Които са най-близо отиват на интервю. Обаче си е мамата и интервю-то все едно в космоса ще летиш. Вътре много обширно е застъпено културното въобще... колко и какви филми гледаш , на каква тематика, и прочие и прочие..с две думи търсят хора, които да говорят, да разсъждават пред Ники. С дву думи да се правят на интересни.. мен ме дразнят. Или знаеш или не..какво ще ми разсъждаваш там, еле пък на глас.
Та ако те изберат, отиваш събота сутринта в х-л Хемус, оттам с бусче горе на Витоша и цяяял ден снимане.. умираш от скука.
И накрая отиваш на компютъра... хе хе хе..гледали ли сте въпросите? гледали сте ги я. Аз отговарям за 1 сек. натискам бутоните за още една...а най бързия успява едва за 5... защо? Защо ли? защото ги ебават с бутоните... имаш навсичкото отгоре само 4 бутона... коблко му е. Обаче ти натискаш, а то не отчита..а ходи се оплаквай после... дудуци. Така че наглесан работа и по-добре да се правите на улави и перковци като сте на интервю-то и това е. Може и да стигнете до пред Ники
Айде успех от мен..и аз се пробвам, споко...

Тема Re: Още нашенска информация..нови [re: Чepнorлaв]  
Автор T®lGGE® (:o)=)
Публикувано16.01.02 13:18

Mersi za infoto, ama kato gledam maj ne podbirat mnogo dobre.

Тема Какво да се прави..нови [re: T®lGGE®]  
Публикувано16.01.02 13:47

..сручва се... България сме все пак

Тема Re: Какво да се прави..нови [re: Чepнorлaв]  
Автор T®lGGE® (:o)=)
Публикувано16.01.02 13:53

E da, ama moje da gi prowerqwat wse pak dali znaqt kakyw cwqt e shapchicata ne Cherwenata Shapchica, koi e wtoriq po wisochina wryh w B-q i kolko sa chudesata na sweta.

Тема Може ли да питамнови [re: Чepнorлaв]  
Автор Shanya (слънчева)
Публикувано16.01.02 22:30

нещо?
Значи разбрах че се играе до 100 000, а имаш ли право като минеш някое ниво да си запазиш парите, спечелени до него - например тук ако минеш 1 000 $ е гарантирано, че си ги взимаш. Следващата граница е 32 000$ - минеш ли я - взел си ги, даже и да сгрешиш след тва на по-скъпите въпроси.
Питам не за друго, защото тази игра се играе и със стратегия според мен, защото не може да разчиташ само на знанията си. Добре подбран лист с телефони също върши страхотна работа.
Аз например, на 64 000 (когато и да сгрешиш не губиш нищо)н бих използвала жокер, ако имам вътрешно усещане за отговора.. и т.н- може много да се разсъждава как точно да се използват наличните ресурси

Hate cannot drive out hate, only love can do that

Тема Re: Още нашенска информация.. [re: Чepнorлaв]  
Автор aazi elvul ()
Публикувано16.01.02 23:21

Това все пак е шоу и за това се иска участниците да разсъждават на глас.
Какво ще попълниш в анкетата е въпрос на собствен избор.
Бутоните са 6 - а,б,ц,д,изтриване и enter, и ако успееш да направиш
всичко за 2 секунди ела ми се обади.
Участвах и стигнах до 1000кинта.,ако искаш да питаш още нещо,на твое
разположение съм.

Тема Re: Може ли да питамнови [re: Shanya]  
Автор aazi elvul ()
Публикувано16.01.02 23:30

Права си за стратегията-ако имаш средно ниво на интелект/знам,че звучи
глупаво/ и си използваш добре жокерите, можеш да се надяваш на 2,5-5хил.
Две сигурни суми -250 и 2500лв, и ако се откажеш от играта при труден въп-
рос вземаш сумата, до която си отговорил,сгрешиш ли-падаш на долната
сигурна сума.

Тема Re: Може ли да питамнови [re: aazi elvul]  
Автор Shanya (слънчева)
Публикувано16.01.02 23:34

Не е зле - 2500 са си бая пари

Hate cannot drive out hate, only love can do that

Тема Ави аз що тогава..нови [re: aazi elvul]  
Публикувано17.01.02 00:52

се мъча та да изкарвам информация, като си имаме човек бил там?!?!?
Хайде ти продължаваш темата... айде тогава разкажи за бутоните повечко... ти за колко време набра правилната комбинация? след всеки отговор ли натискаш ентер?

Тема Re: Ави аз що тогава..нови [re: Чepнorлaв]  
Автор aazi elvul ()
Публикувано17.01.02 09:43

Бутоните са на конзола,подредени в редица-delete,a b c d ,enter.Мисля,че трябва да подредиш комбинацията правилно от първия път,защото ако почнеш да изтриваш и да въвеждаш отново,другите ще те изпреварят.
Enter се натиска накрая за потвърждение,аз успях за 6,49sek от първия
път,но чух че имало група на която пускали 4/четири/пъти въпрос за да
излъчат познал,т.е. конкуренцията е от голямо значение.
Дават право на едно проба,ако те поканят за участие, обади ми се.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.