Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:08 15.07.25 
Фен клубове
   >> Тери Пратчет
*Кратък преглед

Тема The science of Discworld IV Judgement dayнови  
Автор Haplio ()
Публикувано06.05.13 17:55

Книгата вече се намира тук и там и съм я зачел. Изглежда много увликателна чисто научната част (което ме изненада най-силно) Дисковата част от материала също е на ниво, но просто - науката ме разбива - велика е! А нямам такива спомени от предните 3 книги, та мисля да ги препрочета веднага след завърша настоящата.

Някои да изкаже някакви свои мисли върху някоя от научните книги?

Vulnerant omnes, ultima necat!

Тема Re: The science of Discworld IV Judgement dayнови [re: Haplio]  
Автор petia8 (...)
Публикувано08.05.13 13:38

Тъкмо вчера си я изтеглих!

Още не съм я започнала, и не съм сигурна, че ще я разбера - ако съдържа прекалено много сложни мисли и термини, но ще опитам да я прочета. Четох "Доджър", "Дълга земя" и още 2-3 в оригинал, но те все пак са по-художествени, не знам дали ще е същото.

Тема Re: The science of Discworld IV Judgement day [re: Haplio]  
Автор KyleKatarn (freelancer)
Публикувано27.05.13 08:29

Престарали са се. Не Тери, ами другите двама.

Това за мен е най-скучната от четирите книги. Втората и третата най ги обичам. После, май други хора пишат вече от името на Тери и си личи. Съпровождащите истории от втората и третата книга са брилятни, тези от четвъртата са далече от най-доброто, въпреки че идеята си я бива (посетител от кълбото на диска) - аз самия когато четох предишните ми се искаше да отскоча до Невиждания университет да обсъдя паралелните вселени с Пондър...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.