|
Тема
|
The science of Discworld IV Judgement day
|
|
Автор |
Haplio () |
Публикувано | 06.05.13 17:55 |
|
Книгата вече се намира тук и там и съм я зачел. Изглежда много увликателна чисто научната част (което ме изненада най-силно) Дисковата част от материала също е на ниво, но просто - науката ме разбива - велика е! А нямам такива спомени от предните 3 книги, та мисля да ги препрочета веднага след завърша настоящата.
Някои да изкаже някакви свои мисли върху някоя от научните книги?
Vulnerant omnes, ultima necat!
| |
Тема
|
Re: The science of Discworld IV Judgement day
[re: Haplio]
|
|
Автор |
petia8 (...) |
Публикувано | 08.05.13 13:38 |
|
Тъкмо вчера си я изтеглих! Още не съм я започнала, и не съм сигурна, че ще я разбера - ако съдържа прекалено много сложни мисли и термини, но ще опитам да я прочета. Четох "Доджър", "Дълга земя" и още 2-3 в оригинал, но те все пак са по-художествени, не знам дали ще е същото.
| |
Тема
|
Re: The science of Discworld IV Judgement day
[re: Haplio]
|
|
Автор |
KyleKatarn (freelancer) |
Публикувано | 27.05.13 08:29 |
|
Престарали са се. Не Тери, ами другите двама.
Това за мен е най-скучната от четирите книги. Втората и третата най ги обичам. После, май други хора пишат вече от името на Тери и си личи. Съпровождащите истории от втората и третата книга са брилятни, тези от четвъртата са далече от най-доброто, въпреки че идеята си я бива (посетител от кълбото на диска) - аз самия когато четох предишните ми се искаше да отскоча до Невиждания университет да обсъдя паралелните вселени с Пондър...
| |
|
|
|
|