|
Тема
|
Автентична камила!
|
|
Автор |
the_alchemist (роден кретен) |
Публикувано | 13.01.06 12:25 |
|
Чета си аз Пирамиди и правя гениалното откритие, че камилите имат имена подобни на тези на автентичните котки. И така, ако ви се творят глупости, ви призовавам да измислим характеристиките на автентичната камила!  
Ето, аз започвам:
1. Автентичната камила може с невероятна прецизност да оплюе доста отдалечен неприятен човек.
Вие сте! 
We must tie all these desperate impressions together
| |
|
Автентичната камила може да намери направо n-тия диференциал на сложна съставна функция от n+3та степен :D
При тва без да знае колко е n. И каква е функцията...
камили рлз.
Сесии не.
Wisdom shards.
| |
|
ако напоите автентичната камила на алкохолен оазис, издържа пияна поне седмица. още е известна като автентичната подвижна бъчва.
| |
|
Способна е да изменя скоростта си на препускане в зависимост от обстоятелствата и броя хора които я преследват
FABRICATI DIEM, PVNC.
| |
|
уууунф, с този филм не ми върви, трябва да го гледам, ама кога като толкова много други неща има :((((
Words are meaningless and forgettable. -And how about people?
| |
|
ами аз установих че тази, преводаческата измислица- че Тико нали като съкращение от ахТИКОпеле!- на английски трябва да звучи като "ohyouBASTard!"- а пък Bast е името на богинята котка все пак :)))
| |
|
само ю бастърд е :)
и не го съкращават
това е една от добрите преводачески хрумки :)
In the land of the killers, a sinner's mind is a sanctum
| |
|
знам, но Баст си е моя хрумка 
| |
|
ми има едно такова в автентичната котка "сега вече знам защо египетската богиня с глава на котка се е казвала БАСТ" и бележка под линия - англ. bastard - копеле :)
In the land of the killers, a sinner's mind is a sanctum
| |
|
|
|
|