Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:39 13.07.25 
Фен клубове
   >> Тери Пратчет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема До модера:)нови  
Автор Scheewa (total метафора)
Публикувано05.11.05 01:52

Понеже винаги съм била леко революционно настроена и в момента ще проявя бунтарския си характер,за да се разберем веднъж за винаги по въпроса.Не пиша по темата на бележка,защото искам всички да се включат в дискусията.
Значи,това което искам да кажа е следното - няма защо модера да банва (та дори и само временно),да заключва,да редактира (ако наистина не се налага)...Общо взето няма нужда да се възползва от правата си при флуд от страна на юзърите.Ще се аргументирам.
Това е фен клуб: Респективно тук имат право да пишат :
*регистрирани и нерегистрирани потребители.
До тук добре (не знам как е клуба,дали е заключен за нерегнати...Не съм обърнала внимание,честно казано.Ако е заключен,значи имат право да пишат само регнати...Което е същата работа).Минаваме на точка две :
В клуба имат право да пишат както фенове,така и анти-фенове на пратчет,стига обаче да си носят и аргументацията в джоба.Защото,както знаем,никой не обича обидите,отправени без правдоподобно обяснение.(Модер,обърни внимание,приятелЮ,на анти-фенове /акцентирам в/у нея).
Но минаваме на точка три.Темата в клуба е Тери Пратчет и творчеството му.
Но погледнато от друга страна (защото всяко нещо си има и друга страна,както ни е известно) клуба има за цел не само да разпространява информация по темата,но и да дава поле за комуникации и на феновете на Пратчет.От тук стигаме заедно до заключението,че нищо в този клуб не трябва да се трие или да му се подлага прът в колелото (е,изключвам естествено псувните и останалите неща,които наистина се нуждаят от цензура и тя няма да е само модераторска прищявка).
Та така,като обобщение ще кажа,че този клуб служи не само като място,където може да се обсъжда Пратчет.Той е поставен точно тук,за да събира на едно място феновете на Пратчет.Те имат нещо общо.Това,което ги обединява е Тери Пратчет и аз не виждам причина техните постове,окачествявани до момента като 'flood' да бъдат изтривани.Точка.

Тема До теб. [re: Scheewa]  
Автор HereМодератор (with me)
Публикувано05.11.05 02:03

Радост моя :)

Върни се назад. Прочети темите от първите години.

А после разгледай пак сегашните.

Това място е мавзолей. Гробище. А в гробищата е прието да не се строят кръчми.

Ако пак групата временни посетители се превърне в общество, ако разговорите по темата по някакъв начин излязат от руслото на вечните "С какво да започна?" и "Любим герой на пратчет?", ако се роди туптящо сърце там, където сега е поставена протеза на батерийки, тогава (почти) нищо няма да се трие или заключва. Защото тогава клубът ще има собствена имунна система.
Но сега мога само да гоня лешоядите с камъни.

Редактирано от Here на 05.11.05 02:37.

Тема Re: До теб.нови [re: Here]  
Автор Scheewa (total метафора)
Публикувано05.11.05 02:12

Стига бе човек.Това е диктатура:)
Не се ли чувстваш нахален в момента?Аз толкова време съм се мъчила да измисля някакъв компромисен вариант,така че всички да са щастливи...пък ти направо ме смачка.При това го направи с две-три думички.Не повече.Хайде стига.Стани поет,сериозно.Или престани да четеш Пратчет.Такъв речник като твоя вече е болестно състояние.Имаш много интересен маниер на изразяване.А аз имам много интересен маниер на пиене - винаги до дъно,каквото и да е.Та за това съм разтягала такива локуми.*Оправдавам се.

Тема Re: До теб.нови [re: Scheewa]  
Автор HereМодератор (with me)
Публикувано05.11.05 02:35

Диктатура... - надявам се че не, тоталитаризъм сигурно.

Днес поезията е за тези, които искат да кажат нещо, но не знаят какво. По-скоро е традиция, отколкото творчество. Почти всяко поетично произведение би могло да ми въздейства по-силно като проза или есе.

Извинявай, че съм те смачкал с две-три думи. Не нацели правилния момент да зададеш правилния въпрос, в 98/100 случая щях да измъкнам някакво "ако ок" и да отключа темата. Такъв ти бил късмета. :)

Вдигам тост за маниера ти на пиене. С вода, че съм на антибиотици.

Тема Re: До теб.нови [re: Here]  
Автор Scheewa (total metaphor)
Публикувано05.11.05 02:40

Ама аз не искам да ми отключваш темата.Минало-бешело вече.:)
Казах ти на бележка,че ме боли финтифлюшката за темата:)
А за бележката.Айде,утре или други ден ще ти отговоря,че одеве я зачетох,ама мадре...много сложно си се изразявал.Тия приказки не са за моя друсан мозък.Трябва на трезво с кафенце да седна и да я прочета пак и пак.Може и да я схвана.Та за това не съм ти писала.Нищо лично.Радваш ме,ама нали знаеш - сай транс на власт и с него да живеят и наркОтиците.

Автор ikew (thin ice)
Публикувано05.11.05 02:45

Мммм, гъби :)

скреж от моята скреж

Тема Re: До теб.нови [re: ikew]  
Публикувано05.11.05 02:57

ммм...халюциногенни гъбки?

Автор ikew (thin ice)
Публикувано05.11.05 03:00

Ако черпиш... :D

скреж от моята скреж

Тема Re: До теб.нови [re: ikew]  
Публикувано05.11.05 03:12

О,да.Повярвай,ще почерпя.2.5 гр = 15 лева:)
Още ли си мислиш,че ще те почерпя?

Автор ikew (thin ice)
Публикувано05.11.05 03:16

Ха :)
Не съм толкова пропаднал, че да си купувам наркотиците :РР

_____________________скреж от моята скреж

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.