|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Морпоркски гледки в София.   |  |  | Автор | the_witch (island) |  | Публикувано | 03.09.05 16:04 |  |  | 

HOT CAT (на пръчка?)

Бул. Сливница

|  |  |  
             |  |  | 

аааааа много яка тема . браво!!!

Raziel-Champion of Free WIll

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Морпоркски гледки в София.  [re: the_witch] |  |  | Автор | Acyaн (dancer) |  | Публикувано | 04.09.05 11:21 |  |  | 

Диблър ще се изяде от яд заради конкуренцията...

Боже, не се бях заглеждала в Бул. Сливница... Дали след няколко години ще си правим състезания по "бутане на лодка"?

Браво за темата  
 Дори да не можеш - трябва. А щом трябва - можеш.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Морпоркски гледки в София.  [re: Acyaн] |  |  | Автор | the_witch (island) |  | Публикувано | 04.09.05 13:34 |  |  | 

Състезания дори да не се получат, ще пуснем травмаи по Сливница. Преди няколко дни на Графа един доказа, че пори вълните не по-зле (и не по-добре) от Титаник.
 Ако се направи документално филмче за Женския пазар пък или Филиповци, без излишен расизъм, можем да го кръстим "Сенките"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Морпоркски гледки в София.  [re: the_witch] |  |  | Автор | Acyaн (dancer) |  | Публикувано | 04.09.05 13:56 |  |  | 

Ми давай де!

Аз ще съм от първите дето ще си купят билети в случай, че ти си режисьора.
  ... Защо пък без излишен расизъм... Аз съм расист само срещу една единствена раса... Предполагам и всички вие. Нама нужда да я назовавам, мисля - въпреки че има и свестни (1 на 100 или по-рядко). А от въпросната могат да се организират и две гилдии   

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Морпоркски гледки в София.  [re: Acyaн] |  |  | Автор | ikew (пица) |  | Публикувано | 05.09.05 15:12 |  |  | 

Не. Не всички ние. И по някаква случайност един от тези, които не са (ако има други...) е и модератор :)

Приеми това за намек........ [usmihvam se po stranen nachin]

страхотни снимки, вещиц! :)
 Имам си и аз някои неща, които трябва да снимам, обаче общо-взето нямам с какво...

Котката рулз :)

пица

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Морпоркски гледки в София.  [re: ikew] |  |  | Автор | Acyaн (dancer) |  | Публикувано | 05.09.05 18:41 |  |  | 

Чети в скобите.

И надявам се [usmihvam se po stranen nachin] да не значи, че току що казах нещо много лошо
  ... Ама и аз винаги ги правя такива - сори. Модератор няма нужда от съгласието ми, за да изтрие нещо мое, но ако има някой обиден, го моля да трие... Това включително. 
 Засрамих се искрено и се скривам... Много далече...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Морпоркски гледки в София.  [re: ikew] |  |  | Автор | the_witch (island) |  | Публикувано | 05.09.05 20:53 |  |  | 

точно тези не съм ги правила аз. в слуая съм просто зяпач и коментатор. като си изкарам лентата, ще постна онази с трамвая-подводница - тя вече е моя :)
 първата е на ejjjik
 а втората на pearlsgirl.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Морпоркски гледки в София.  [re: the_witch] |  |  | Автор | ikew (пица) |  | Публикувано | 05.09.05 21:33 |  |  | 

Ам... хомелейци? :)

пица

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Морпоркски гледки в София.  [re: Acyaн] |  |  | Автор | ikew (Обяд) |  | Публикувано | 05.09.05 21:40 |  |  | 

Не се впрягай толкова :)
 Просто засегна тема, на която реагирам с диф гняф и успя без да искаш да го направиш по начин, който да ме фтрещи до степен дифия гняф да си проличи... :)
 Не ми говори за расизъм (в случая по-скоро се пада нацизъм..., но и за него недей ), а аз няма да те хвърлям в паника и срам, окей? :)

(подава ръка)

КЗкск2005

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |