|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
относно The Last Roman
|
|
Автор |
SmooT (минаващ) |
Публикувано | 18.10.07 23:53 |
|
какво толкова си запален по рим братле
If you wanna be piqn,Drink rakiq not airqn!
| |
Тема
|
Re: относно The Last Roman
[re: SmooT]
|
|
Автор |
SmooT (минаващ) |
Публикувано | 18.10.07 23:54 |
|
само те питам,да не ми истриеш постинга,кажи ми накратко кое те вълнува толкова
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 19.10.07 01:05 |
|
какво да ти кажа - хоби.
Facta, non verba!
| |
Тема
|
[re: Last Roman]
|
|
Автор |
SmooT (минаващ) |
Публикувано | 19.10.07 12:36 |
|
супер въсхищавам се на такива като теб,днешната младеж се инатересува само от алкохолизъм,жени,коли,чалга и футбол,ама забравят че света преди това е бил съвсем другНе тряба да се забравя древната история,макарче трудно се намират факти за нея
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 19.10.07 15:33 |
|
то и аз се интересувам от нещата от живота, но те не са ми основен приоритет засега.
Facta, non verba!
Редактирано от Last Roman на 19.10.07 17:03.
| |
|
еми SmooT брато има такива хора които голямо хоби им е да се интересуват история дори даже само за рим.Аз например също като него от известно реме, започнах много да се интересувам като него за древен рим.
Преди сичко римляните са оставили най-много отпечатък във историята никой друг не имал толкова голям принос колкото тях.Нормално е съответно във исторически план те да предизвикат най-голям интерес
Редактирано от pretorianeca на 19.10.07 18:54.
| |
|
ммм да напълно съгласен съм с теб
| |
|
подозирам, че интересът ви /както и моя впрочем/ се е появил покрай компютърните игри.
Facta, non verba!
| |
|
Не във интерес на истината аз не съм така например отдавна се кефия много и ми е любим филма Гладиатор.След като го изгледах за пореден път си викам ей как ми се играе некоя игра за римската империя и попаднах на нея. Постопено осъзнах ,че постопено се връщам кам сириозния ми интерес към историята и най-вече древен рим която по принцип започна от най-рани децки години. Към 10 съм бил някъде когато започнах да се интересувам от история, и наще ми купуваха децки книги по история за рим прабългарите и др.Помня даже че първоначално попадах на повече литература на византия и даже ми купиха една книга за Византия и аз и се кефих много, да ама не беше като за некой 12 годишен дребосък та даже сега наскора я намерих и я чета.Та така ,че отдавна съм се запалил по историята имах 6 даже една година втория срок по история без да съм имал учебник.Знаех сичко от матеряла че даже и допалнителна информация но както и де иначе наскоро, след пауза от няколко години си завърнах сериозния интерес към историята и най-вече древен рим
STRENGHT AND HONOR!Редактирано от pretorianeca на 20.10.07 05:00.
| |
|
Vis et honos!
Facta, non verba!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|