Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:33 18.07.25 
Спорт
   >> Тенис
*Кратък преглед

Тема Робин Сьодерлинг може да се откаже от тенисанови  
Автор lchWill (вечен песимист)
Публикувано21.11.12 17:23

Статия, преведена на български:

Оригинал:

или иначе казано - ако не се завърне през 2013, ще прекрати кариерата си. Как мислите? Ще успее ли да се завърне догодина или ще последва примера на Марио Анчич да се откаже от тениса преди да е навършил 30 години? Аз очаквам да постъпи като хърватина - вече близо 2 години го измъчва тази болест и не вярвам да успее да се завърне. Робин е единственият тенисист, побеждавал Надал на Ролан Гарос и след този успех проби в топ 10, успя да разбие голямата четворка за малко и ако не беше болестта, можеше да спечели титла от шлема. Уви, мононуклеозата е ужасна болест и не пожелавам на никого да се разболее от нея. Дано все пак успее да се завърне, макар и да е малко вероятно.

Тема Re: Робин Сьодерлинг може да се откаже от тенисанови [re: lchWill]  
Автор DiavoloМодератор (невинно дяволче)
Публикувано21.11.12 21:27

Не вярвам, че ще се завърне, а и да го направи няма да му носи същото удоволствие и ще се откаже виждайки, че не става вече...
Содата вярвам, че ще липсва на всички. Аз никога не съм му бил фен, дори ми беше антипатичен, но с годините си извоюва моя респект и уважение. Липсва на тениса, с него щеше да е къде, къде по-оспорвано и интересно.

Тема Re: Робин Сьодерлинг може да се откаже от тенисанови [re: Diavolo]  
Автор naja_haje ((не)познат)
Публикувано21.11.12 22:18

но с годините си извоюва моя респект и уважение

Е сега вече му олекна на човека :)

Иначе жалко, коварна болест тая да и се не види.

A man only sees what he wants to see...

Тема Re: Робин Сьодерлинг може да се откаже от тенисанови [re: lchWill]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано21.11.12 23:36

* Дано да се оправи!

* Нямаше топ 4 ("голяма четворка") когато той проби - още беше топ 3!
Не забравяй, че Мъри влезе в топа съвсем скоро - тази година. Доскоро имахме топ 3 + най-добрия следващ. Е сега знаеш, имаме най-добри 4 с Мъри в тях.

Тема Re: Робин Сьодерлинг може да се откаже от тениса [re: lchWill]  
Автор AndyR (No Compromise)
Публикувано23.12.12 11:31

:(

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.