|
Тема
|
Робин Сьодерлинг може да се откаже от тениса
|
|
Автор |
lchWill (вечен песимист) |
Публикувано | 21.11.12 17:23 |
|
Статия, преведена на български:
Оригинал:
или иначе казано - ако не се завърне през 2013, ще прекрати кариерата си. Как мислите? Ще успее ли да се завърне догодина или ще последва примера на Марио Анчич да се откаже от тениса преди да е навършил 30 години? Аз очаквам да постъпи като хърватина - вече близо 2 години го измъчва тази болест и не вярвам да успее да се завърне. Робин е единственият тенисист, побеждавал Надал на Ролан Гарос и след този успех проби в топ 10, успя да разбие голямата четворка за малко и ако не беше болестта, можеше да спечели титла от шлема. Уви, мононуклеозата е ужасна болест и не пожелавам на никого да се разболее от нея. Дано все пак успее да се завърне, макар и да е малко вероятно.
| |
Тема
|
Re: Робин Сьодерлинг може да се откаже от тениса
[re: lchWill]
|
|
Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
Публикувано | 21.11.12 21:27 |
|
Не вярвам, че ще се завърне, а и да го направи няма да му носи същото удоволствие и ще се откаже виждайки, че не става вече...
Содата вярвам, че ще липсва на всички. Аз никога не съм му бил фен, дори ми беше антипатичен, но с годините си извоюва моя респект и уважение. Липсва на тениса, с него щеше да е къде, къде по-оспорвано и интересно.
| |
Тема
|
[re: Diavolo]
|
|
Автор |
naja_haje ((не)познат) |
Публикувано | 21.11.12 22:18 |
|
но с годините си извоюва моя респект и уважение
Е сега вече му олекна на човека :)
Иначе жалко, коварна болест тая да и се не види.
A man only sees what he wants to see...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 21.11.12 23:36 |
|
* Дано да се оправи!
* Нямаше топ 4 ("голяма четворка") когато той проби - още беше топ 3!
Не забравяй, че Мъри влезе в топа съвсем скоро - тази година. Доскоро имахме топ 3 + най-добрия следващ. Е сега знаеш, имаме най-добри 4 с Мъри в тях.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
AndyR (No Compromise) |
Публикувано | 23.12.12 11:31 |
|
:(