|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Честито на Анди Мъри!
|
|
| Автор |
shevchenko (специален) |
| Публикувано | 11.09.12 04:15 |
|
|
Определено заслужава титлата, бори се нечовешки от началото до края. Мен ме боли, че става за сметка на Ноле, но Анди е много голям човек и мъж, също както Ноле...
Апропо двамата от средата на втория сет направиха страхотен мач и са двмата най-добри тенисисиста в тура в момента. Скоро това ще показва и ранглистата...
| |
|
|
|
Да видим колко ще е скоро.
| |
|
|
|
Ще, само да сме живи и здрави.
| |
|
|
|
Викаш да не стане фал на 22 декември?
| |
|
|
|
Ееее, чак такива фаулове не искам. По-добре да живеем в свят, в който Федерер печели титли от ГС и на 31, отколкото такива работи да стават...
| |
|
|
|
Еми догодина по това време... упс, догодина ли казах?
A man only sees what he wants to see...
| |
|
Тема
|
Re: Честито на Анди Мъри!
[re: shevchenko]
|
|
| Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
| Публикувано | 11.09.12 04:23 |
|
|
В крайна сметка се получи един запомнящ се мач, не може да се сравнява с трилърите между Ноле и Надал и Ноле и Федерер от последните години, защото имаше твърде много приливи и отливи и доста ънфорси, но при тези условия, двамата направиха голям мач, който ще се помни.
Една от най-големите въпросителни падна, Мъри счупи каръка както и винаги съм очаквал, така че в крайна сметка съм доволен. Но пък сега ще стане някак си по-скучно Федерер е недостижим, Мъри счупи НУЛАТА
сега остава да се хванем за новото поколение и кой кога, къде и защо...
| |
|
|
|
Честита титла на Мъри, само жалко, че си няма ни един фен
A man only sees what he wants to see...
| |
|
|
|
Абе не знам, ама айде тва е друга тема ...
| |
|
Тема
|
Re: Честито на Анди Мъри!
[re: shevchenko]
|
|
| Автор |
AndyR (No Compromise) |
| Публикувано | 11.09.12 04:27 |
|
|
Честито на Мъри!! Пребори се човека и това си е,шапки долу и добре,че не олекнах финансово :-)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|