|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Златна Серина
|
|
Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
Публикувано | 04.08.12 17:24 |
|
Това е един от най-великите мачове които съм гледал в женския тенис. Говоря като тотална доминация и рецитал на единия играч.
Така Серина има вече ЗЛАТЕН ШЛЕМ
| |
|
Нищо велико нямаше в мача, направо си беше жалка гледка, но се радвам, че Серена е Олимпийска шампионка и една от най-великите тенисистки за всички времена. И противно на преобладаващата част от мненията тук, смятам, че тя е една от най-женствените в този спорт, а с възрастта става и все по-хубава.
| |
|
В отговор на:
а с възрастта става и все по-хубава
Ахахахахаахахха, не, не, не, паднах от смях просто. Единственото, което прави с възрастта във външен вид, е да и става все по-объл задникът
| |
|
Честитка и на Бандита, макар че тоя медал беше най-сигурното нещо в спорта. Серина за пореден път доказа какъв звяр и че реално няма коя да й се опре, когато напипа играта си.
| |
|
Смей се. Щом те забавлява да се надсмиваш на някого заради външността му или пък на друг заради вкуса му. Смей се
| |
|
Много я напердаши,Геш.Чак геврек и франзелник не съм очаквалАйде да свършва вече тая трева,щото стана множко
| |
|
Не се надсмивам над външността на никого, надсмивам се над твърдението "разхубавявала се". Няма нищо срамно и страшно да не си красив/а, но е смешно, когато се твърди обратното.
| |
|
Аз пък подкрепям Сперанца, поне в частта, че Серинка става по-хубава. Тази година е почти симпатична, докато с началото на кариерата си беше... хайде да не казвам, че Мизрахи ще ме изяде с парцалите :)
A man only sees what he wants to see...
| |
|
Хаха, особено след последната точка като стисна зъби и изрева като лъв наистина беше много нежна и женствена.
| |
|
Определено, братле, определено. Гледай само да не те сгащи в някоя глуха пресечка посред нощ, тогава ще има да си мислиш колко е било по-зле в началото на кариерата й ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|