|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
OFF- най-секси тенисист
|
|
Автор |
joy_r (ентусиаст) |
Публикувано | 03.07.10 01:06 |
|
Видяло се е , че като една видна чатърка първата ми тема трябва да е OFF, та какво по-добро от гореща лятна дискусия за чар, сексапил и още нещо....
Дерзайте, дами
Господата да се чувстват свободни да споделят, но само мъжки имена моля . При интерес може да направим идентична тема и за сърцеразтупващи дами.
Понякога седя и си мисля, а понякога - само си седя...
| |
Тема
|
Re: OFF- най-секси тенисист
[re: joy_r]
|
|
Автор |
vogelfrei (тежък ник) |
Публикувано | 03.07.10 01:08 |
|
Сам Куери
| |
Тема
|
|
|
Автор |
peti_ta (удивителна) |
Публикувано | 03.07.10 01:12 |
|
мисля, че тук сърцеразтупващите дами ще са кът...
и за да не съвсем офф моята класация, както споделено е:
1.фед
2. фед
3.фед
4. марат
5. хюит
6. цонга
предполагам се дължи и на егн-то, а цонга е за цвят и за да бъда подобавща пума, че за кугърка ми е прекалено рано
| |
|
А сериозно, ако се опитам да съм жена за момент, не е ли Лало Лопес човекът с най-"правилните" от женска гледна точка черти? Няма да коментирам защо, че всяко следващо мнение в тази тема ми рути реномето. :)))
| |
Тема
|
[re: vogelfrei]
|
|
Автор |
joy_r (ентусиаст) |
Публикувано | 03.07.10 01:16 |
|
Не е вярно, ние жените оценяваме мъже, способни да открият и признаят достойнствата на себеподобните :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
Публикувано | 03.07.10 01:16 |
|
хаха :))
то и аз така ама ще се включа
| |
|
И аз за него съм чувал от няколко дами. Иначе Вердаско уж бил плейбой, а в такава тема няма как да не споменем и човекът с най-подходящия прякор, Секси
Щепанек :)
A man only sees what he wants to see...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
peti_ta (удивителна) |
Публикувано | 03.07.10 01:19 |
|
няма правилни черти, всичко е до комбинация на чертите, отделно излъчване и усещане, все субективни неща.
а иначе евала, че се осмели да пишеш в тази тема. точно това според мен те прави много повече мъж в сравнение с онези, за които темата е накърняване на мъжкото светоусещане и начало.
И пак да се повторя - в един мъж ме привлича интелигентността, излъчването респ. сексапила, грацията, хумора (който за съжаление при рафа не можем да преценим), мъжкото начало и увереността в това което е
| |
Тема
|
[re: naja_haje]
|
|
Автор |
peti_ta (удивителна) |
Публикувано | 03.07.10 01:20 |
|
о, не, моля за пощада!!! точно секси щепанек от екрана е една от най-отблъскващите гледки в тениса
| |
Тема
|
|
|
Автор |
joy_r (ентусиаст) |
Публикувано | 03.07.10 01:20 |
|
Моята класация:
1. Марат
2. Иванишевич
2. Рафтър
4. Едберг
4. Гулбис
5. Джоко
6. Рафа
7. Хюит
8. Троицки
9. Цонга
10. Родик
10 стигат май
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|