Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:16 13.11.25 
Спорт
   >> Тенис
*Кратък преглед

Тема Къде има кортове в западните части на София???нови  
Автор Eнтycиacт (голям)
Публикувано16.09.09 17:15

Извинявам се, ако досаждам с банален въпрос към постоянните участници в този клуб. Надявах се, че има тема, лепната над другите и съдържаща например всички места за тенис по големите градове, но явно няма и затова питам.

Къде човек може да спортува тенис на корт в западните части на София - около Люлин, Надежда и някъде там наоколо?

Редактирано от Eнтycиacт на 16.09.09 17:15.

Тема виж този линкнови [re: Eнтycиacт]  
Автор DiavoloМодератор (невинно дяволче)
Публикувано16.09.09 22:43

от същия клуб

Успех. Иначе на мен лично Люлин (особено) и Надежда са ми слабо познати.

Тема Re: Къде има кортове в западните части на София???нови [re: Eнтycиacт]  
АвторDDG (Нерегистриран)
Публикувано18.09.09 02:12

не е банално бе батка.
и аз щех да пускам скоро една питанка - Къде може да се играе на закрито тенис? (Се мие едно къде в Соф.) , че скоро съвсем ще си ебе мамамата времето и ще откачим без тенис.

Иначе на въпроса ти - за Люлин - мястото е едно за препоръчване - комплекса R5.

с локация ->
2,3 игрища са - настилката е изкуствена, нема клей. Там ходя понякога един път седмично вечер и е за препоръчване. Особено лятото и топлите месеци - има яко каки Щото тенис корта е до самия монокини басейн 15 кинта беше през деня, а вечер 30... ако не се лъжа, че обикновено рядко плащам, или квото ми кажат другите.

Ако искаш клей - мога да ти препоръчам да дойдеш още неколко километра след Люлин тука къде Банкя.
Ако си с кола за да не се моткаш много до тука и търсиш перфектни условия - нема да сбъркаш. Настилка ала РоланТ Гарос. 15-20 на час е.
Но аз рядко играя на наште кортове, че нема с кой на подобно ниво, а и нормланите хора в тея часове през деня са си на работа и рядко се намира партнер у наше село. И за тва обикалям из цяла София по другите кортове, където има с кой.
От 1 мес не съм играл по различни причини, и вече съм в абстиненция ..., щото днес се бехме натокали, и баш днес кур, факан дъжд.
Утре/то си е днес вече/ планирам цел ден по кортовете из Дианабад/Студентски, ама да видиме дали нема пак да му еба пичицата лелина на дъжда.

аре успех на тебе, и който знае за Балони с тенис корт (без смесени с футболни игирища на едно!) да драсне тука нещо.

Тема Re: Къде има кортове в западните части на София???нови [re: Eнтycиacт]  
Автор DON_DiEGO (Samba Nights)
Публикувано24.09.09 07:09

още малко добавка за закрити за кортове, понеже тука мълчаливите галфони нема ти кажат и си издадат дупките.

начи- тея дни ми казаха и още за Люлина дет питаш - там в 33то и 93то или 96то или некое от тея 9Х беше пичка му лелина забраих, имало добри кортове - с настилка Терафлекс. Само не разбрах тва към даскалото ли е, или отделна зала. но се плаща като на час де.

другаде има - на Парк Хотела Москвато.
там идните седмици некъде ще има и държавното първенство по тенис, та съм канен да ида вип и ще разбера повече за условията.

аре пиши тука ако разбереш нещо, че скоро сняг ше падне а требва да се шиба с ракетата нонстоп.

Тема Re: Къде има кортове в западните части на София???нови [re: DON_DiEGO]  
Автор TheExorcist (Пикая Лед)
Публикувано24.09.09 20:02

че скоро сняг ше падне

Кога бе???

Тема Re: Къде има кортове в западните части на София??? [re: DON_DiEGO]  
Автор TheExorcist (Пикая Лед)
Публикувано24.09.09 20:05

Пич, аре да те дрънкам некой път на тенис, аз съм у Бегето и се налага да останем известо време. Нема с кой да цъкам и ми липсва страшно пляскалото на ракетата.

Тема Re: Къде има кортове в западните части на София???нови [re: TheExorcist]  
Автор DON_DiEGO (Samba Nights)
Публикувано24.09.09 21:55

хах, Томи,
ти си ПРО ми се струва :)
предполагам че ще ме треснеш, щото аз още получавам просветления от доброто старо минало и не мога да си върна усещането от преди 15тина+ години, за няколко месеца само.

Единствено форхенда ми става зa нещо, и то ако мисля с главата си, но след по-дълго разиграване като го сбъркам - и настава ад на корта. Защото съм агресивен играч и повече търся уинърите, пред това да връщам топката и за това най-често аз си патя, че търся развързката. Но знам че след време това ще се оправи и ще наказвам лошо подобни играчи

Правия обикновен бекхенд ми е на нулата почти, Сервиса почна да влиза по силен наскоро, но не успявам да го задържа постоянен, и както мога да вкарам 3 аса на гейм, така и правя по 3 двойни грешки на гейм и тогава сея гръм и мълний. А тея неща ужасно ме изнервят и влияя зле и на спаринг партньора, а и на целия тенис комплекс където се играе. :) Въздържанието ми трае 2 минути преко сили.
Даже Сандрото не смея да го поканя за зрител дори, когато преди изяви желание да дойде, за да не гледа сеир
Имам да работя много над психиката си на корта ( ха, каква "изненада"), и да успокоя "топката" и да го давам по-лежерно, но не се получава щото влизам със страшна амбиция за много и искам много от себе си, а след спаринг/тренинг излизам повече психически изтощен , отколко физически, дори и след полудневно бъхтене.

А тея дни си ебах мамата на ръцете от претоварване, защото исках да използвам хубавото време и сега адски болят при най-малки движения, и като нищо може да пропусна наближаващия фирмен Open. В момента само жално гледам ракетата, без да мога да я докосна.
Не знам дали няма да трябва да направя по-дълга почивка, което верно ще ме върне когато "сняг забръска" .

знам че е за разцъкването, но игра нема и да се получи, щото ми се гипсират ръцете като играя за първи пъти с някой. А в комбинация с другите ми недостатъци, ще съм жалка картина.
Ама Томи, запазвам си правото да се възползвам от предложението ти след известно време, дори и да не си в БГ вече, се си идваш чат-пат, когато по-ставам за нещо.

Тема И един безплатен корт...нови [re: DDG]  
Автор mizrahi! (човек)
Публикувано25.09.09 09:37

В Люлин има и един безплатен асфалтов корт в много добро състояние, малко след този комплекс R5 до търговския дом, но е много трудно да се вреди човек - там има някакъв треньор, който си води занятия, а през останалото време е зает от ентусиасти от близките блокове.

Иначе контът е направен много добр, прясно боядисан /поддържат си го хората, но затова пък и си го смятат за техен/, но иначе са дружелюбни и аз когато отидох за пръв /засега и последен/ път играх с различни хора поне 2 часа...

През деня сигурно не е натоварено, но доколкото разбрах, свалят мрежата. Е то може да се отиде и да се види на живо де...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.