| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     относно некои Тенис принадлежности ? 
 | 

|  
| Автор | 
DON_DiEGO (Samba Nights) |  
| Публикувано | 21.08.09 04:36 |  
             |  
           | 

добър вечер джентс, 

нали се барате тенис тарикати - некой на теория повече, други на практика, та къде другаде да питам, ако не тука - 
 я кажете има ли тука у нашто големо село в съответните магазини подобни работи като от тоя им сайт:  

и по-точно от тея най-долу в частта  Accessories ?  

не за друго, ама понеже съм си твърд привърженик на Трите райета и други парцалки нема да сложа, ама  тука при тех не можах да намеря некой джаджи дето ми требват.    А вдигаме левъла на корта вече и си трябват некои допълненияя.  
 Интересуват ме подобни неща като накитници по-специални, налакътници, и наколенници (лентови и такива цели големи) най-вече, че футбола ми еба мамата. ?

И още един въпрос - към практикуващите по-скоро - 
 понеже смених един кашон с чепици и се нещо не ми пасва на плавника - а в пак в тоя сайт попаднах на ей тоя чепик:
 Nike Air Court Ballistec 1.3   
 и чета много го 'фалят, направо ставаш световен номер Е'но с него 
 та некой попадал ли е на него, ползвал ли го е, и има ли впечатления от модела и дали изобщо го има в БГ ? 

аре лека и мерсаж предварително 

И САМО ДЖОКО БРЕЕЕЕЕЕЕ!!

Редактирано от DON_DiEGO на 21.08.09 04:38. 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: относно некои Тенис принадлежности ? 
[re: DON_DiEGO]
 | 

|  
| Автор | тeниc-фeн (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 21.08.09 09:23 |  
             |  
           | 

Почитания DON_DiEGO.
 Пазара на тенис стоки  в София, само изглежда добре осигурен.
 Спрямо тоталитарното време, когато беше късмет да си намериш - например  топки СТОМИЛ, нещата са се подобрили, но търсенето продължава да изпреварва предлагането.

Ограничена гама тенис Accessories, можеш да намериш в sport depot - намира се в Младост

Що се отнася до чепиците, препоръчвам ти  Wilson  All Court  доволен съм от тях. Разбира се обувките, както и жените за някои стават, а за други не - ако плавника ти е много спешъл, трябва да се потрудиш повече.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: тeниc-фeн]
 | 

|  
| Автор | 
| Публикувано | 21.08.09 16:34 |  
             |  
           | 

мерси за съветите, фене

То е така - търсенето изпреварва предлагането - във всяко отношение, щото тва е движещата сила в нормалните икономики. Ама явно в БГ нема кой да го задвижи предлагането и в тая посока.
 А вече масово почна да се практикува тенис тука. А реално пазара ни не може да отговори и задоволи интереса.   Последно на сериозно ниво бех играл преди 18години  .. И до преди време - даже не си и помислях че може да хвана ракетата. Даже нехаресвах и хората дето го практикуваха.  А тая година всичко се обърна наопаки.  Сега около мене е пълно с играещи - на секво ниво и още повече се запалват. И евала, нема лошо.  
 Една "хилка" и топче кат за начало може да си осигуриш на пазара, после като нарастват нуждите от други принадлежности - в Европейска България нема кой да ти задоволи интереса. 
 В тая връзка - тея Спорт Депотата - не са нещо особено. Понеже Младосткия некак си не ми е на пътя, минавам през тоя другия на Витошка - и там си търсех накитници - Имаха само един вариант!!   Малки, три пръста широки, на Лотто,  и в крайна сметка се оказаха гадни. Изглеждаха лайняни след първите няколко дена.  А като цена, типично за нас, не отстъпват на най-хубавите от сайтовете отвън.  
 И тва едни обикновени тъпи накитници, дето трябва да има хиляди?!  
 За другите работи дето имам нужда не смея и да си мисля съществуват ли тука. 
 Но нямам време за шопинг турове и за тва питам тука, ако има знаещи, за да ми спестят лутането.

п.п.
 чепиците ти изглеждат мноого добри на вид. И по описанието - като че ли точно тва ми трябва. Защото си натоварвам бая краката като играя от 3 до 5 часа на ден и най-вече имам проблем с предната част на стъпалато, която обира тежестта и накрая не мога да си стъпвам на пръстите.
 Някаква идея в кой магазин (на живо) мога да ги видя тея ?

Редактирано от DON_DiEGO на 21.08.09 16:38. 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: DON_DiEGO]
 | 

|  
| Автор | 
chavo (dylboka voda) |  
| Публикувано | 21.08.09 16:53 |  
             |  
           | 

Виж тук:

www.keller-sports.com

Ако си харесаш нещо и ти се дават 9 евра за доставка, до пет работни дни го имаш пред вратата. Ако пък поръчаш за 200 евра, и доставката ти е без пари. Вервай ми, така е. Иначе за тенис обувки и аз препоръчвам Уилсън. От години само тях ползвам и съм супер доволен. Даже тези, с които съм в момента, невероятно обират вибрациите.
  Джокович е супер пич и тенисист!... Ама Федерер никой никога няма да го настигне 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: chavo]
 | 

|  
| Автор | 
| Публикувано | 21.08.09 17:08 |  
             |  
           | 

здрасти Чаво, мерси, 
 сега разхвърлям сайтовете и на още едно нещо се изумявам

в наш такъв тоя модел дето ми препоръча Фена, а и ти явно,  - струва почти 200 кинта,
 а в Амазон примерно го има от 45$ до 90$ маакс.  Което до БГ прави от 72 лева до 130 кинта макс ?! .. ако не ми е грешно сметалото   ебах наглите копелета са наште, да умират.

|   |  

| 

|  
           | 

Тенис. Еволюираш вече, влизаш в елита.  Да не забравиш магнитни наколенки обаче, това е най-важното.  Иии ... да не вкарваш много топспин или па само спин - най-добре топ да си 

|   |  

| 

|  
           | 

То да беше само със спортните стоки така ...

|   |  

| 

|  
           | 

аве ей.....
 чичкаа, 
 след некоя и друга година като дойдеш на моите години,  ще ме търсиш да те уча как се държи бухалката.    И аз така си мислех като тебе, ама нещата са се променили.
 вече и 15 човека не може да се събираме да гониме топчето. камоли тва да става редовно поне 1 седмично. А и след зимата не можах да влеза във форма за аматьорските турнирчета и туто финито.

Сега се чувствам прероден направо, а бех мноу разпуснат и зиро тонус, и като кантара мина 90 и+...  и дръпнах ръчната, ударих си 2 шамара и аре затегнах положението пролетта и лятото. Сега само контузиите могат да ме ограничават.  Ама тва е щото немам спирка. 
 Играе ми се 24/7 тенис, бате. Като дрога е. 
 И доста се разболяхме от тва при нас  Тялото отказва и изнемогва, а мозъка иска и иска  Супер кока е тва да знаиш 
 Щом в юлските адски жеги при 40+  играех редовно от 10 до 3,4 следобед и не можах да умра... значи съм безсмъртен  Кожата цвърчи и гори, в главата става червено/черно пред очите, водата отдавна е свършила  - а аз блъскам още и още и като свърша... мозъка ми е незадоволен пак 

ти се ебаваш за наколенките, ама си е сериозно и си требват, особено в моя случай, когато футбола ми остави лоши спомени и обица на ухото за цял живот. 

а топ-спиновете ги умее горе долу бачо ти Стенли. Ама той е много по-напреднал уж и има повече техника в ръцете. И двамата сме агресивни играчи, и не моткаме играта, ама си требе мноооого опит.
  Аз играя за да си възвърна усета към топката, ракетата, корта, тялото. А тва става мнооого дълго и е минало адски много време. 
 Абе бой требва да с яде, тва е рецептата.

И на теб ти благодарим за съветчетата , а ти като прошариш косите  винаги може да се преориентираш и знаеш къде да ни намериш и да влезеш ...в елита   те еба у елита и тебе , къв елит брееееееее спорт като спорт.  
 Тва че се преориентирвам, не значи че загърбвам другото или обръщам резбата 

|   |  

| 

|  
           | 

Аааа, искам със Стельо да ви гледам един мач - той как ми се оплакваше преди време като се захвана по-сериозно - кръста, ръката, дрън-дрън ... Иначе аз хващах ракета, ма не е за мен тва, нямам усет, по-добре да не се резиля - човек требе да си знае. За наколенките - шега-шега, ама не съвсем. И 90+ - абе еййй, алоу, аз съм се около тая граница, ма ти не мое толкова да удряш, ше се разлееш. Добре си почнал, кораво момче си - аз не съм ритал вече 10-тина месеца и от края на юли съм се поотпуснал, ма пак ше се затегам.

|   |  

| 

|  
           | 

абе ти па
 нема да се косиш, то в началото всички са така - бухалката и хоумрън, след хоум рън  
 от едно хвашане на ракета и да си правиш такива изводи. 
 че не  е лесен спорт - не е.  Разбира се че е по-прецизен и техничен от сокъра, и се иска много повече, ама и удоволстието е повече като постигнеш нещо и започнеш да правиш некои работи.  
 Ти като си ритнал за първи път топка - къде е отишла,  помниш ли ? Сигурно в паяжината горе си я боднал, а ?   Яя не се прай на толко вдървен, колкото не си    Усет , бате, се придобива с постепенно. с игра, с игра и пак с игра.    
 След първия ми час и аз исках да се откажа и се мразех и нищо не можех да направя си спомням. и блъсках ракетата, ама тоя Head се оказа здрав мамма му.
 На първия ни аматьорски турнир си спомням че взех по един гейм на сет от човек, дето беше започнал тогава неотдавна. А половината топки изгубих из раойна.    А тоя месец играх срещу човек тренирал почти година повече, и го докарах до три сетов тайбрек и водех накрая 10:9 даже и се разсеях и ме обърнаха и аре под душа. 
 Та мисълта ми е, че и аз гледах странно ракетата като я хванах, когато всичко от едно време се беше изпарило, ама човек не знае никога до къде може да му стигнат възможностите, преди да се пробвал и дал всичко от себе си. а като за начало и повече от себе си да дадеш. Е, и тренерче ще вземеш 10тина часа поне да не заучаваш грешни похвати и отработиш основите движения. Другото ше си дойде после. С времето, ... с годините по-точно 

и никво отпускане, така като те слушам, се едно мене си слушам последните години. То верно че и работата ми го предизвика, но ето че имало вариант всичко да е балансирано. Но беше неизбежно да не се заема. Ти ако си тръгнал по тоя път, знам къде ще свършиш, дет бех аз. Бонус ти е че немаш тва напрежение в работата. Тая нерва требва да се избива некъде  А отпуснеш ли се и изгубиш ли тонус и тръгнеш по инерция, всичко  става кисело и гадно. Абе заеби, знаеш кво става.
 Сега съм си ~85-6 и ми е екстра и за ръста.  Щото преди почнах да го усещам и по колената и по ставите натоварването. А тва е първото нещо което ти скапва хрущялите, после е натоварването.  И в тая връзка - ти с тоя фитнес - не знам до кога ще си съсипваш костите. Щото сега не ги усещаш тежестите, ама след години ще има своя отзвук. Същото е и с футбола. Ще го духаме здраво след години. 
 За тва , чиче, преориентирай овреме 
 само ще ти кажа, че в ITF има класации на играещите по възрастови групи и видех миналта седмица докато чаках да спре един дъжд и даваха записи с едни дедки в последната Категория над 86г+  играеха турнир верига от ITF   не че ще доживея и до 56, ама сещаш се че дори на толко не топка ще можеш да ритнеш, ни щанга да вдигнеш. 

аре и умната  

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |