|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Партньор за тенис
|
|
| Автор |
Kpиcтиaнceн ™ (пристрастен) |
| Публикувано | 28.03.08 18:34 |
|
|
Има ли някой,на който му се играе тенисОт Бургас съм ако има навити да се обаждат че не издържам повече
| |
|
|
|
готини снимки, с какво знимаш, хоби ли ти е
| |
|
Тема
|
Re: Партньор за тенис
[re: Kpиcтиaнceн ™]
|
|
| Автор | muster (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.04.08 05:06 |
|
|
През летния сезон съм в Сарафово и ако искаш като дойда ще играем. На летището има хубави кортове и винаги си търся с кой да играя.
Гледам ,че имаш снимки и от Сарафово, затова ти пиша. Между другото бате Веско е уникален пич. Той държи кортовете на летището и винаги можеш да му се обадиш и да играете. Просто трябва да отидеш до там . Райско местенце е. Тел там е 870134
| |
|
|
|
Не,не ми е хоби просто съм си качил някой снимки на едно място иначе се интересувам от такива неща
| |
|
|
|
СуперНикакъв проблем нямаш навит съм още от сега
| |
|
|
|
Хубави снимки. Бургас ме кефи принципно, 2006-та по време на световното бех базиран там и джитках из южното черноморие основно. В Бургас любимо ми е да скачам от кея горе и след това да си пийвам бира с рибка и салатка с картофки по крайбрежието, аууууууу!!!
Иначе за тениса, ако лятото си в София свиркай, аз най-рано тогава ше съм у бегето.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | myster (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.04.08 18:17 |
|
|
Май ми се отваря едно пътуване до Бургас преди Великден, така че тренирай
бекхенда. В морската градина обработиха ли кортовете? Ако тръгна ще се разберем нещо. Взимам сака и ракетите. На какво ниво си? Аз съм 33485930 -ти, както ме определи Любо Манчев. Това не е никак малко...
| |
|
|
|
Е кортовете в морската отдавна си ги има даже аз там тренирах на Нефтохимика иначе има и на Цурка които според мен са по-добриА бекхенда ми ще те изуми мога и с две мога и с една ръка да го играя
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Muster (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.04.08 21:21 |
|
|
Ама чакай малко . Ако си много добър ще се откажа . Аз съм аматьор. Ако си тренирал активно - да не ти губя времето...и да не се излагам разбира се . Оня ден гледах тренировки на едни момчета -професионалисти.... ужас топките им хвърчат с 300. Лятото на Сарафово играх един с едно момченце от Бургас , ме натупа едно хубаво, но взех 3 гейма. После доколкото чух спечели накакъв турнир във Варна. Та незнам да не е голяма разликата в нивата ни. И с тоя бекхенд направо ме уплаши.. сериозно.
| |
|
|
|
От 3 години не тренирам няма от какво да се страхувашНе съм това което бях преди не че и преди бях кой знае колко добър.Ходя любителски да играя много рядко на два месеца веднъж да има някой навитСервиса ми е трагичен...особено вториятака че ще намазваш от двойните ми грешки
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|