|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Най-обичани тенисисти *преброяване*
|
|
Автор |
shevchenko (Люпко Петрович) |
Публикувано | 19.04.06 23:03 |
|
Незнам дали е имало някога в клуба такава тема, но откакто пиша не съм виждал...
идеята е да преброим кой от тенисистите има най-много фенове от пишещите тук в клуба.
Ще редактирам мнението след като някой напише предпочитанията си и ще го превърнем е нещо като преброяване колкото и малък да е капацитета от сравнително редовно пишещи тук
Мъже
Роджър Федерер - 7 (alessandron, Федра, Ekaterina_22, duska, Jdefoe, William of orange, hch)
------
Марат Сафин - 6 (safinator, mauer, nerro, falan, GrandSlammer, марто_бекхенда)
Пийт Сампрас - 6 (vogelfrei, Diavolo Rossonero, Bambi*, Orelaz, William of orange, BlaDeFoX)
Рафаел Надал - 6 (ромео_хъни, zuzi_75, Vviva, tennis_and_Nadal_fenka, marielka, zueka)
-----
Андре Агаси - 3 (Томи, A.Agassi, hch)
-----
Анди Родик - 2 (falan, stef_ok)
Джеймс Блейк - 2 (heops, falan)
----
Седрик Пиолин - 1 (Шевченко)
Евгени Кафелников - 1 (Hingis)
Лейтън Хюит - 1 (Hewitt)
Ришар Гаске - 1 (f_torres)
Карлос Моя - 1 (don Carlos)
Томас Енквист - 1 (Венабили)
Горан Иванишевич - 1 (ромео_хъни)
Джон Макенроу - 1 (Bambi*)
Бьорн Борг - 1 (Orelaz)
Петър Корда - 1 (Jdefoe)
Уейн Ферейра - 1 (Jdefoe)
Рихард Крайчек - 1 (Jdefoe)
Густаво Куертен - 1 (CesarePrandelli)
Джим Къриер - 1 (Stuart)
Стефан Едберг - 1 (William of orange)
Тим Хенман - 1 (Henman)
Михаел Щих - 1 (марто_бекхенда)
Гийермо Кория - 1 (shadou_2)
Борис Бекер - 1 (shadou_2)
Давид Налбандян - 1 (BlaDeFoX)
Парадорн Сришафан - 1 (BlaDeFoX)
Жени
Щефи Граф - 9 (Шевченко, heops, Томи, Ekaterina_22, Philip Marlowe, ИСТИНАТА, William of orange, марто_бекхенда, shadou_2)
----
Мария Шарапова - 5 (f_torres, romeo_hooney, Vviva, William of orange, марто_бекхенда)
Мартина Хингис - 5 (Hingis, safinator, nerro, Bambi*, swedefan, BlaDeFoX)
----
Дженифър Каприати - 3 (don Carlos, Томи, Bambi*)
Серена Уилямс - 3 (Diavolo Rossonero, _paloma_, A.Agassi )
----
Габриела Сабатини - 2 (vogelfrei, William of orange)
Амели Моресмо - 2 (mauer, Stef_ok)
Ана Иванович - 2 (Федра, falan)
Kим Клайстерс - 2 (zuzi_75, falan)
----
Жустин Енен - Арден - 1 (Henman)
Koнчита Мартинес - 1 (Венабили)
Ана Курникова - 2 (romeo_hooney)
Линдзи Давънпорт - 1 (BlaDeFoX)
Татяна Головен - 1 (BlaDeFoX)
Редактирано от Diavolo на 08.07.10 07:15.
| |
|
Имам много симпатии,но в анкетата искам да отбележа само Седрик Пиолин и Щефи Граф.Честно казано нямам никаква идея защо съм и фен,тези неща просто се случват...
Имам симпатии към много други,от актуалните най-вече към Родик и Винъс Уилямс,но немисля,че е нужно да ги отблелязваме в анкетата.А и първата любов ражда не хваща или каквото там беше,така че това е отделено само за Щефи и Пиолин.Разбира се изпитвам огромен респект към много други,искам да спомена в този постинг и Агаси,но пак казвам,това са само симпатии
Ами това е,вие сте Редактирано от shevchenko на 17.04.06 23:10.
| |
Тема
|
Re: Най-обичани тенисисти *преброяване*
[re: shevchenko]
|
|
Автор |
vogelfrei (Voksne Menesker) |
Публикувано | 18.04.06 00:42 |
|
хехе, страхотна тема и поздравления
Мъже: ГОСПОД БОГ ПИЙТ САМПРАС - най-великият спортист, когото съм гледал, тук коментарът е излишен
иначе съм болен фен на Федерер, страшно ми харесват всички сервис-волета начело с Дзвера, Бьоркман, Руседски и т.н., както и симпатяги като Гуга и Гаудио, но Сампрас е един и никога няма да го заменя!
Жени: Габи Сабатини, която беше най-представителното и симпатично лице на тениса и беше сред малкото, играещи хем ефектно, хем ефективно... иначе от класиките, които съм гледал, ми допадат Крис Евърт и Маргарет Смит-Корт, в по-ново време Настя Мискина
| |
Тема
|
|
|
Автор |
safinator (Сафинатор-а) |
Публикувано | 18.04.06 11:33 |
|
Агаси и Сафин на първо място при мъжете Както и МакЕнроу Но в анкетата отбележи Маратчо. А при жените... Хингис
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hingis (член) |
Публикувано | 18.04.06 12:02 |
|
Както и сам си отбелязал първата любов ръжда не хваща. Годината през, която започнах по-сериозно да следя тениса беше 1994г.,така че съм проследила цялата кариера на Хингис и просто няма как да не го заобичаш това момиче. Но няма как и да не спомена Магдалена Малеева, заради която въобще започнах да се интересувам от този спорт!
При мъжете винаги съм се лутала между няколко имена, но мисля Кафелников е номер 1. Иначе да не забравяме Агаси,Федерер,Налбандиян и Лапенти.
Piper:U were at Cole's all night?
Phoebe:Aha
Piper:Did you?
Piper:Was he?
| |
|
От жените - Мария Шарапова разбира се
От мъжете - Р. Гаске
Дано се развият и влезат в историята, и по специално Гаске, защото Мария вече го е направила, за нея остава доказването.
Редактирано от f_torres на 18.04.06 13:16.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mauer (хм....) |
Публикувано | 18.04.06 14:44 |
|
Аз основно следя женския тенис и определено Амели Моресмо е моята фаворитка - земна, чувствителна, смела и разбира се перфектен спортист.
От мъжете може би Марат Сафин така ми е най-симпатичен, но да не навлизам в подробности 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
heops (total geil) |
Публикувано | 18.04.06 18:21 |
|
аз като бях малка най-много ме кефеше майкъл ченг понеже въпреки ръста си правеше страхотни неща, обаче май в моя случай първата любов хваща ръжда, щото сега съм много по-голяма фенка на джеймс блейк. така че пиши го харвардския джентълмен в допитването:) иначе харесвам и агаси заради невероятния му живот и страхотно поведение на корта (жалко, че вече върви към отказване), сафин заради атрактивността и тръпката при всеки негов мач и напоследък федерер заради гениалния му мозък и перфектна техника.
при жените май никога не съм имала супер любимка, щефи много късно я захаресвах, но пък заради емоциите, които изпитвах покрай последните й години в тениса, можеш да я пишеш нея. от сега играещите се възхищавам на съчетанието природен талант + трудолюбие и психическо израстване на моресмо, на финеса на хингис и на хъса на шарапова.
We all go home...
Редактирано от heops на 18.04.06 18:23.
| |
|
Такааа, бравос, най-накрая някой се сети за такава тема :)) Даже предлагам да я боднеш, за да може колкото се може повече хора да се изкажат, а и така ще е един вид вечна (докато дира го има де)... Поздравления още веднъж!
За анкетата отбележи само две имена: Пийт Сампрас и Серина Уилямс. Разбира се Пийт на светлинна разлика пред Серина, но и нея я обичам много. А Пийт го боготворях. Най-любимият ми спортист изобщо. Може би само Аиртон Сена съм го обичал колкото Пийт. И между другото нито един футболист не съм обичал така силно както тях двамата. Дори и Стоичков, Ван Бастен, Барези и Шевченко... Абе Пийт, Сена и след това веднага се нареджат (малка разлика, но разлика...) изброените футболери. Абе май Франко Барези се доближава до Пийт и Аиртон, но ще да е след тях все пак :)
Иначе преди да се появи Серина бях фен на Моника Селеш :) Щефи Граф не можех да я понасям. Аранча Санчес също ми беше противна, а Габриела Сабатини безразлична :) Да, аз никога не съм се влияел от външният вид на даден спортист...
При мъжете харесвах много тенисисти, даже твърде много, но всичко това бяха само симпатии и нищо повече. Но да си кажа все пак. Щих, Рафтър, Горан Иванишевич (най-вече), Мустер и т.н. Доста са...
От сегашните (Серинка все още не се е отказала:) ) имам симпатии към Мискина и Вайдишова. Другите сакс :) Ее и Винъс разбира се :))
При мъжете имам симпатии към Любичич, Хюит, Сафин, Надал (има вероятност да ми се превърне в нов любимец, но разбира се никога няма да се доближи до Сампрас), Мирний, Налбандиян и май е това. Но първите четирима са с преднина, май все още Лейтън ми харесва най-много, но пък абе не знам. Меня се непркъснато :))
Grazie e Onore, Leoni!
Редактирано от Diavolo Rossonero на 19.04.06 03:48.
| |
|
и какво ти харесва във Вайдишова? таланта....или може би психиката
HAPPY BIRTHDAY MASHA
Ludovic Guily
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|