Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:57 03.11.25 
Спорт
   >> Тенис
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Браво Джейми, браво Блейк!нови  
Автор Diavolo Rossonero (невино дяволче)
Публикувано19.03.06 22:58

Ти си великан!
Наблюдавахме знаменит и епичен финал, който ще се помни с години....

дааа бе:) велика лузърщина му се вика на това

Grazie e Onore, Leoni!

Тема Re: Браво Роджи, браво Фед!нови [re: Diavolo Rossonero]  
Автор Fedra (Fenkata)
Публикувано19.03.06 23:21

Кой сега е номер едно!!!!

Това си е Роджър, супер велик! Шанса на Блейк беше в първия сет, но Фед просто понякога прави велики връщания.Яд ме е, че го подцених на залаганията като дадох цял сет на Блейк, голяма грешка, но и Джейми имаше шанс да вземе поне един сет. Нищо важното е, че титлата е у Родж за трети път!!!!
Очквам поредна титла в Маями, но този път на финала май ще има друг опонент

Браво на Фед!!!!

"Yes, they are Elves,and they say that you breathe so loud they could shoot you in the dark."

Тема Re: Браво Роджи, браво Фед!нови [re: Fedra]  
Публикувано20.03.06 00:00

Ще си останеш с очакването:п

В отговор на:

Шанса на Блейк беше в първия сет, но Фед просто понякога прави велики връщания.

В конкретния случай му направиха велика реанимация. Но карай няма значение...
Още няколко такива победи и бъди сигурна, че и на тези на които им е леко симпатичен или безразличен ще им писне и ще го намразят. Аз не искам да гледам такива финали и такъв тенис. А за съжаление когато твоя любимец е на финал гледаме точно такива мачове. Просто не ми е интересно, ама грам. Пожелавам си само едно нещо, дано тениса не ми омръзне както Формулата, защото ето вече се проведоха две състезания от новия сезон, а аз не съм гледал нищо. Въпреки че Шумахер отдавна вече не е фактор. Просто загубих интерес към този спорт....

кзд

Grazie e Onore, Leoni!

Тема Re: Браво Роджи, браво Фед! [re: Diavolo Rossonero]  
Автор tennis! (непознат )
Публикувано20.03.06 00:16

Предполагам, че ти беше много интересно, когато Милан загуби на финала от Ливърпул милналата година. Като говориш за финала на Индиан Уелс, сигурно Блейк не е първият и няма да е последният, който губи в три сета финал от Федерер. Понякога играеш толкова, колкото ти позволява съперника. Ако ти можеш по-добре, заповядай, покажи какво можеш. Ако не ти се гледа тенис, надали Блейк ще ти е виновен, защото той направи един блестящ турнир. Ако проблемът ти е, че точно Федерер спечели, никой не ти е виновен, той просто е най-добрият в момента. И аз симпатизирам на Надал, но след като е загубил от Блейк, очевидно не е достоен да бъде победител в турнира. Може би на следващият.

Браво на Блейк за страхотния турнир и на Федерер за титлата! На който не му изнася, да си лиже раните вкъщи.

Тема Re: Браво Роджи, браво Фед!нови [re: tennis!]  
Автор Fedra (Fenkata)
Публикувано20.03.06 00:33

Роджър просто играе перфектно какво да се прави, напълно си заслужи титлата, това е тениса в наши дни, който не му е на нивото духа супата... никой не ти е виновен, че финалите ти стават безинтересни. На мен са ми интересни защото съм естет и обичам красивия тенис, а красивия тенис го играе Роже!

"Yes, they are Elves,and they say that you breathe so loud they could shoot you in the dark."

Тема Re: Браво Роджи, браво Фед!нови [re: tennis!]  
Публикувано20.03.06 00:33

Разбира се, че ми беше интересно и съм горд, че съм фен на Милан. Такива мачове остават в историята, а и спечелихме (освен многото заяждания) много фенове, а пък някои хора ни уважават доста повече.
Нима Федерер не позволи на Блейк да спечели първия сет? Той сам си го изгуби. А това само спортист с много лабилна психика може да го допусне. И да прав съм. И аз никъде не съм казал, че Надал щеше да спечели със сигурност ако играе на финала. Да не съм луд, не може да се говорят такива неща когато играе Федерер. Даже по-вероятно щеше да се получи точно обратното, но мисълта ми е, че щяхме да гледаме далеч по-вълнуващ и драматичен мач, в това съм убеден. А аз най-малкото това искам!
И стига с тези глупости за това как трябвало аз да изляза на корта. Що за глупост? Тук коментираме, а не играем тенис. По тая логика и коментаторите по телевизии трябва да спрат да коментират и дават съвети, защото ако излезнат на корта ще изглеждат смешни. Айде стига такива идиотии. За тенисистите не знам (защото не се канят да коментират), но знам, че родните ни футболисти не разбират нищо от футбол, та така прави си извода...

Grazie e Onore, Leoni!

Тема Re: Браво Роджи, браво Фед!нови [re: Fedra]  
Публикувано20.03.06 00:36

оки, да се надяваме, че в Маями ще видим един красив финал между Надал и Федерер.... :))))

Grazie e Onore, Leoni!

Тема Re: Браво Роджи, браво Фед!нови [re: Diavolo Rossonero]  
Автор Fedra (Fenkata)
Публикувано20.03.06 00:41

Да се надяваме да, може и да не е с Надал но да стане успорван финала, да има драма...и хвърляне на ракети( това Сафин го може най-добре...) да видим

Тема Re: Браво Джейми, браво Блейк!нови [re: Diavolo Rossonero]  
Автор vogelfrei (a lonely story)
Публикувано20.03.06 02:34

хех, айде пак превъртя :)

сам каза, че Фед е отново в бляскавата си форма от Уимбълдън - специално с играта си срещу Любо и Парадорн НИКОГА не би паднал от рафа, особено на хард
а джейми нямаше никакъв шанс така или иначе, слабичък му е характерът, което значи толкова по-добре за Фед, който значи е роден шампион и толкова по-зле за разни циганета, които капитулират при първия силов тенисист във форма (жил мюлер, джейми, бердих и тн)

]There is no soundtrack other than the hammers and electric saws.

Тема Re: Браво Джейми, браво Блейк!нови [re: Diavolo Rossonero]  
Автор Meйджъp™ ()
Публикувано20.03.06 08:20

Последният гейм беше много як, какво ще кажеш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.