|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
PRODAVAM raketa Wilson...
|
|
Автор |
openeye (непознат
) |
Публикувано | 01.10.05 21:18 |
|
Продавам тенис ракета Wilson Hammer PRO (+оригинален калъф). Материал - графит; 260 грама; Размер на главата - 103; Грип - 3. Супер запазена ! Играл съм три пъти с нея (мирише още на ново). Продавам я защото не ми пасва на стила на игра. Купих я от официалния представител на Wilson за България на "Фр. Нансен" в София за 225 лв.
ПРОДАВАМ я за 150 лв. (цената подлежи на коментар в разумни граници) !!!
За свръзка:
гр. София
GSM: 0888231278
e-mail: chavo@mail.bg
| |
Тема
|
Re: PRODAVAM raketa Wilson...
[re: openeye]
|
|
Автор |
safinator (Сафинатор-а) |
Публикувано | 11.10.05 17:46 |
|
Продаде ли я вече, защото ако не си се замислям дали да си взема такава. Досега играх с алуминиева, но от месец си търся добра гранитна, защото доста често получавах лакят. До 150 лв (+/- 10лв.) съм готов да дам за тази. Ако не си влизал тук до 1 ден, ще ти пратя SMS. Но все пак ще трябва да я пробвам. Аз не обичам много ракети с голяма глава, като досегашната ми - 110 инча и тази както я описваш е свестна
Сафин - Федерер 5-7 6-4 5-7 7-6 9-7, Australian Open 2005, semi-finalРедактирано от safinator на 11.10.05 17:46.
| |
Тема
|
[re: safinator]
|
|
Автор |
openeye (непознат
) |
Публикувано | 12.10.05 10:50 |
|
Zdravei, ne sum prodal raketata. Stoi si tuk do men na toplo. Saglasen sum da svalia cenata. Niama problem da ia probva6, moge da me tursi6 po vsiako vreme na GSM
Chavdar
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 12.10.05 13:57 |
|
Чудесно! Само че трябва времето да се пооправи малко и ще я пробвам, ще се видим. Голяма оферта е това, защото аз си търсих и най-добрата която намерих (гранитна) беше Babolat за 189 лв при намаление близо 90 лв (струва 270). Отказах се и си харесах една Уилсън, 139лв. Не съм я купувал още, а иначе исках да си взема Hummer. Ще ти се обадя скоро, само да направя един разчет.
Btw, какъв тип ти е играта. Защото като гледам ракетата, малката глава осигурява по-добър контрол, а не като досегашните ми боклуци . по 110-115 инча.
Сафин - Федерер 5-7 6-4 5-7 7-6 9-7, Australian Open 2005, semi-final
| |
Тема
|
|
|
Автор |
openeye (непознат
) |
Публикувано | 12.10.05 18:34 |
|
Ами аз си падам малко любител, обичам по-спокойната игра. Купих си ракета с по-голяма глава Wilson TRIAD 5. Изръсих се яко, обаче голям кеф ми прави да играя с нея.
Ще ти пазя Hummer-а ти си първи. Ще чакам да се обадиш !
Можеш да ми пишеш и на mail-а ако искаш, както ти е удобно...
Успех
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 12.10.05 19:12 |
|
Ми по-голяма глава -> повече сила -> по-неспокойна игра. И аз съм любител, а любителите трябва да играят с по-големи глави. Но аз досега съм играл с LiquidMetal Prestige 10-на пъти и съм свикнал с по-малки глави. Ще се обадя, спокойно. Но ще видя кога.
Колко я взе Triad 5-цата. 3-ката не те ли кефи повече?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
openeye (непознат
) |
Публикувано | 12.10.05 22:40 |
|
Системата TRIAD се грижи точно за това, независимо къде попада топката удара винаги е концентриран. Доста леко и комфортно се играе с такава ракета (т.е. любителски или мързеливо, а главата и е 110 !!??) Ако решиш да се изсилиш топките стават доста остри, не чувстваш почити никакво усилие в китката. Винаги уцелвам и топката отива точно там където поискам при това със страшна лекота !!! Абе въобще TRIAD-ите са СУПЕР !!! Иначе не си купих TRIAD 3, защото исках да е по-висок клас т.е. 5-цата. Изръсих се за нея 520 лв.!!!
| |
Тема
|
Wilson Triad
|
|
Автор |
ian () |
Публикувано | 13.10.05 02:15 |
|
Здрасти,
Аз също играя с Wilson Triad. Дано не го приемеш като заяждане, но ще направя 2 коментара:
- системата (както я наричаш) Триад помага основно за това да се обират максимално вибрациите при удар (ракетата е сглобена от 3 части - глава, междинен слой и грип)... и мисля, че в това, което рекламират (че с около 60% по-добре се справя с вибрациите) има доста голяма доза истина - поне моето усещане е такова. Технологията Hammer помага за това, за което говориш - благодарение на нея т. нар. sweet spot е по-голям и съответно дори и да не уцелиш центъра на ракетата, ударът (би трябвало да) става сравнително точен. (всички Triad-и са с Hammer технология)
- по отношение на модела Триад, който си взел, и коментара ти за класа - при Уилсън по-ниското число на модела означава по-висок клас - така е с Триад-ите, така е и с новата им серия nCode... обикновено разликата е основно в съставките на материала, от който е направена ракетата (процентното съдържание на карбон, високомодулен графит и "обикновен" графит). Дано само в магазина не са те "информирали", че 5 е по-висок клас от 3 например и по този начин са ти повлияли на решението... щото това, както се сещаш е некоректно...
А мнението ми за ракетата е много добро. Удобна, лека, но въпреки това достатъчно мощна (нали е head heavy) - моята е със 100 инчова глава и смятам, че това е много добър междинен вариант за сила/контрол.
/няма да казвам с каква ракета играх допреди този Триад, че ще избухне мощен смях в залата /
| |
Тема
|
Re: Wilson Triad
[re: ian]
|
|
Автор |
openeye (непознат
) |
Публикувано | 13.10.05 17:39 |
|
Ian, благодаря ти за изчерпателната информация. До сега не се бях замислял за тези подробности относно технологията TRIAD, защото аз съм любител. За мен TRIAD=голям кеф като играя . Това ще ми бъде полезно !!!
Иначе в магазина не са ме излъгали, чиста истина е, че 3 е по-висок клас от 5. Аз съм допуснал правописна грешка исках да напиша, че: "защото НЕ исках да е по-висок клас т.е. 5-цата", а съм написал: "защото исках да е по-висок клас т.е. 5-цата".
Благодаря ти още веднъж !!!
| |
|
Но Хамъра си е добра. Казват, че тези които играят бекхенд с една ръка им трябва Уилсън. Айде да дойде стипендията след някой друг ден и я взимам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|