|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> (покажи всички)
Тема
|
Търся партньори за тенис
|
|
Автор |
Bambi.Bambina (непознат) |
Публикувано | 29.03.05 23:15 |
|
Търся партньори за тенис, добре е да са достатъчно опитни. По принцип играя на кортовете на ЦСКА, а отскоро и на Спартак, поради удобната локация. Можем да организираме и двойки. Моля, който проявява интерес, да ми остави съобщение тук, с мейла си, за да се свържа с него/нея.
Поздрави!
Животът е вкусен!
| |
Тема
|
Re: Търся партньори за тенис
[re: Bambi.Bambina]
|
|
Автор | dim (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.05 09:41 |
|
Над средно ниво съм и търся партньорка на добро ниво за смесени двойки и просто за игра. Играя на "Академик". dimyt@mail.bg
| |
|
Лятото ще те/ви пробваме :)
предполагам heops ще бъде послушно момиче и ще се навие да ми партнира :))
има още много време до лятото, ще видим как ще се завъртят нещата ...
| |
|
Не помня кой къде беше казал да си се сваляте с бележчици . Аз си търся партнър/и.
Животът е вкусен!
| |
|
разбирам намека ти, но нямам време да пиша бележчици :)
освен това казах, че ще съм партнер с heops а ти/вие ще сте само жертвите мммхехехе
| |
|
Жертвите ли? Хахахахаха! Чудесен си, само се пази, като сервирам, да не ти закова главицата някъде
Животът е вкусен!
| |
|
колко смело или по-скоро смешно изказване АХХААХАХ
ще видим на лято :) бързите сервиси по ми харесват - по-готини ретури им ковкам :)
бтв: има една темичка почти по темата :)
| |
|
Хохохо е коледният смях на Санта Клаус... примерно... а на мене ще ми даваш каквито и да било уроци, след като се научиш да пишеш правилно!
Животът е вкусен!
| |
|
ееей :( ама че си лоша
забрави... аз харесвам точните науки и по скоро лично ще си опека компа, отколкото да си губя времето да уча литература :) времето е най-ценното нещо което имаме!
| |
|
Литературата не се учи... тя е даденост, идва ти отвътре... Какво да се прави, аз пък съм пълен въс по математика
Животът е вкусен!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> (покажи всички)
|
|
|