Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:45 02.01.26 
Градове
   >> Велико Търново
*Кратък преглед

Тема То е малко рано, ама програма за сбора има ли?нови  
Автор Бaтe Heдeв (кафеджия)
Публикувано08.02.09 23:55

Тъй де, за 22 март

. Че се чудя, дали да не си дам малко отпуска

Тема Re: То е малко рано, ама програма за сбора има ли?нови [re: Бaтe Heдeв]  
Автор kremenskata (пич бре)
Публикувано09.02.09 10:49

Програма не съм виждала още, обаче чух че купили модерни машини за миене на улиците и тротоарите със сапун!

Тъй че, за празника града ще трябва да свети!
Само не ми е ясно дали няма да се задръстят тези машини от калта, която тече откъм пътен възел Качица.....
Или те до там няма да стигнат?

Тема Re: То е малко рано, ама програма за сбора има ли?нови [re: Бaтe Heдeв]  
Автор BigDaddy (непознат)
Публикувано23.02.09 13:18

Наспиваш се хубаво до обяд.
След това вадиш ракията, салатата и т.н. обяд с плавен преход към вечеря, без да ставаш от масата. Програма за телевизията имаш. А навън не ти трябва да излизаш - или ще вали или ще е се разнасят всевъзможни болкуци от вятъра по улиците, след нашествието на посетителите, дошли да уважат празника на града, както и звуци от чалга и миризма на скара.
Шегувам се !!! :)

Тема Re: То е малко рано, ама програма за сбора има ли?нови [re: kremenskata]  
Публикувано23.02.09 13:22

Ей тая Качица голям трън в очите ти е ... :) не свикна ли вече .
А това за машините ще е хубаво да почистят ... преди и след празниците ...

Тема Re: То е малко рано, ама програма за сбора има ли?нови [re: BigDaddy]  
Публикувано23.02.09 13:37

Ти видя ли някъде да чистят? То хубаво, ама само приказват.
Вчера пред факултета бе настанало голямо разриване от продавачите на мартеници. Платили си хората местата, но не могат да достигнат до тях. Просто ще е много хубаво хем да говорят хем да изпълняват. Мдам

Пътен възел Качица...

ми е трън в очите!

Тема Re: То е малко рано, ама програма за сбора има ли?нови [re: kremenskata]  
Публикувано23.02.09 16:06

Тази сутрин видях да чистят сняг с една машинка, много ми хареса. Изглеждаше като моторна шейна с косачка :))) Не е от тези за които споменаваш, но ме изкефи как работи. :) Не оставя нищо след себе си и снега го изхвърля на няколко метра встрани.

Тема Re: То е малко рано, ама програма за сбора има ли? [re: BigDaddy]  
Публикувано24.02.09 10:34

И аз вече трета сутрин виждам да почистват пред фабриката за хавлиени кърпи срещу Земеделския колеж. Много удобна машинка.
Виждала съм и голяма такава на Узана, беше си атракция. Проправяше път в дълбокия сняг и ние се чудехме как ще обърне... просто премести нещо и тръгна на обратно.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.