Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:12 01.11.25 
Градове
   >> Велико Търново
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема "На тъмно"нови  
Автор LittleDreams (обичаща)
Публикувано06.01.09 22:58

Някой татуирал ли се е при новото момче в "На тъмно"?

Тема Re: "На тъмно"нови [re: LittleDreams]  
Автор Бaтe Heдeв (кафеджия)
Публикувано06.01.09 23:42

Тц тц тц тц.... как пък направиха на туркинчето такова парче - модерен попфолк (newchalga)... Звучи, сякаш Пайнер е продуцента.

А втората песньовка, сякаш Графа я е писал...

хо-о, ехе-е, уоуоу-оу, не не се обръщай!

Тема Re: "На тъмно"нови [re: Бaтe Heдeв]  
Автор HOlyGanGs7eR (feld-marshal)
Публикувано07.01.09 15:53

az pak ne iskam navsjakade da mi smardi na cigari

makedonijo , makedonijo so kje praime so tebe

Тема Re: "На тъмно"нови [re: HOlyGanGs7eR]  
Автор kremenskata (пич бре)
Публикувано08.01.09 10:57

Оф, много ме тормози и мен цигареният дим. Избягвам да ходя където се пуши, но през зимата пушачите в нашия вход превръщат междуетажните площадки в пушалня

. Всичко мирише, просмуква се

Публикувано08.01.09 21:11

Бате, ето защо го има Макдоналдс. Там не се пуши и е приятна обстановката. Но да се ограничава "частния бизнес" да има заведения, където да се пуши... не ми харесва тази работа.

То и сегашното положение не ми харесва, добре че кръчмарите станаха разбрани и подават пепелници, но в началото беше ад - половин заведение празно, другата половина наполовина непушачи, наполовина пушачи, за да не си развалят компанията...

Автор kremenskata (пич бре)
Публикувано09.01.09 09:06

Все едно да разделиш в басейн пикаещи от непикаещи.

С извинение

Тема Re: "На тъмно"нови [re: kremenskata]  
Публикувано09.01.09 18:15

Аз пуша, но цигарения дим не ми е приятен. Пуша отвън и в кафета. Не мисля, че е нужно да ми вони на печка докато се храня.

Публикувано10.01.09 03:17

Добре де бате.... можеш ли да си представиш механа без тютюнев дим? Ами то тогава няма да е механа, а ще е нещо... като закусвалня

Хахахах, Кременската, хубаво сравнение

А темата се оформи интересна... първоначално не се ли отнасяше за някакво клипче на онова мъничкото варненче от Мюзик Айдъл?

Редактирано от Бaтe Heдeв на 10.01.09 03:19.

Публикувано10.01.09 15:28

Ами да представям си го и то чудесно! Съществуват такива места и ходя само там. След като си се научил да пушиш, значи можеш да се научиш да се контролираш. Като ти се допикае и няма тоалетна на близо стискаш нали? Същото е с цигарите. Излизаш отвънка и си пафкаш. На мен така ми е по-интересно даже.

Публикувано10.01.09 22:57

Ами, въпрос на избор :-) Аз такива места ги пропускам

. Просто като отида на такова място ми се убива настроението. То пък баси и компанията е кисел пушач, оставен без цигари.

Или пък да вземем един пиано-бар. Свирят на живо хубав джаз, светлина почти няма, а прожектора осветява само певицата (по възможност негърка). Наоколо маси, но... няма дим!
Това "Пиано бар" ли е или е студиото на "Нощни птици" по БНТ?

Мисълта ми е, нека да си има клубове за непушачи и клубове за пушачи. Но незнам защо си мисля, че вторите ще са по-популярни и ще ги посещават непушачи, които ще мрънкат, че им тровят здравето...

Редактирано от Бaтe Heдeв на 10.01.09 22:58.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.