|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
"На тъмно"
|
|
| Автор |
LittleDreams (обичаща) |
| Публикувано | 06.01.09 22:58 |
|
|
Някой татуирал ли се е при новото момче в "На тъмно"?
| |
|
|
|
Тц тц тц тц.... как пък направиха на туркинчето такова парче - модерен попфолк (newchalga)... Звучи, сякаш Пайнер е продуцента.
А втората песньовка, сякаш Графа я е писал...
хо-о, ехе-е, уоуоу-оу, не не се обръщай!
| |
|
|
|
az pak ne iskam navsjakade da mi smardi na cigari
makedonijo , makedonijo so kje praime so tebe
| |
|
|
|
Оф, много ме тормози и мен цигареният дим. Избягвам да ходя където се пуши, но през зимата пушачите в нашия вход превръщат междуетажните площадки в пушалня . Всичко мирише, просмуква се
| |
|
|
|
Бате, ето защо го има Макдоналдс. Там не се пуши и е приятна обстановката. Но да се ограничава "частния бизнес" да има заведения, където да се пуши... не ми харесва тази работа.
То и сегашното положение не ми харесва, добре че кръчмарите станаха разбрани и подават пепелници, но в началото беше ад - половин заведение празно, другата половина наполовина непушачи, наполовина пушачи, за да не си развалят компанията...
| |
|
|
|
Все едно да разделиш в басейн пикаещи от непикаещи.
С извинение
| |
|
|
|
Аз пуша, но цигарения дим не ми е приятен. Пуша отвън и в кафета. Не мисля, че е нужно да ми вони на печка докато се храня.
| |
|
|
|
Добре де бате.... можеш ли да си представиш механа без тютюнев дим? Ами то тогава няма да е механа, а ще е нещо... като закусвалня
Хахахах, Кременската, хубаво сравнение
А темата се оформи интересна... първоначално не се ли отнасяше за някакво клипче на онова мъничкото варненче от Мюзик Айдъл?Редактирано от Бaтe Heдeв на 10.01.09 03:19.
| |
|
|
|
Ами да представям си го и то чудесно! Съществуват такива места и ходя само там. След като си се научил да пушиш, значи можеш да се научиш да се контролираш. Като ти се допикае и няма тоалетна на близо стискаш нали? Същото е с цигарите. Излизаш отвънка и си пафкаш. На мен така ми е по-интересно даже.
| |
|
|
|
Ами, въпрос на избор :-) Аз такива места ги пропускам . Просто като отида на такова място ми се убива настроението. То пък баси и компанията е кисел пушач, оставен без цигари.
Или пък да вземем един пиано-бар. Свирят на живо хубав джаз, светлина почти няма, а прожектора осветява само певицата (по възможност негърка). Наоколо маси, но... няма дим!
Това "Пиано бар" ли е или е студиото на "Нощни птици" по БНТ?
Мисълта ми е, нека да си има клубове за непушачи и клубове за пушачи. Но незнам защо си мисля, че вторите ще са по-популярни и ще ги посещават непушачи, които ще мрънкат, че им тровят здравето...
Редактирано от Бaтe Heдeв на 10.01.09 22:58.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|