Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:34 14.07.25 
Градове
   >> Велико Търново
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Бареков във Велико Търновонови  
Автор rugera (ловеца)
Публикувано21.02.09 20:16

Какво мислите за гостуването на Бареков и огриженит вид на кмета? Аз лично мисля че не му пука. А оня който се криеше под неговия чадър -Х.Х. е страшно нахален и корумпиран човек който се мисли за богопомазан, а няма никакво покритие за това.

Тема Re: Бареков във Велико Търновонови [re: rugera]  
Автор dimoviva (Непоправима)
Публикувано21.02.09 20:37

За последните няколко години Рашев много е отслабнал, но, доколкото знам, има заболяване - какво е точно, не съм осведомена в подробности. Факт е, че е нагушен отвсякъде (дори наскоро видях един хотел до Катедралата с неговото име - не знам дали е съвпадение) и в почти всички построени и новостроящи се жилища има поне по един апартамент - иначе що му е да разрешава повсеместното строене?!

Що се отнася до разходката на Бареков до ВТ - той като журналист нищо съществено не стори (не харесвам Бареков, не съм обективна) - поне докато си бях вкъщи и гледах репортажа от града. Повечето мрънкаха, други обвиняваха, кметът се изказа, че няма как да не позволи строеж на Картала, щото все пак е собственост нечия.
Е, хубаво, де - досега как НЕ беше нечия собственост - айде, нема нужда от замазване и олайня...не. Не се наядоха, не се напиха, не се награбиха. И един нещастник ще ми говори, че Рашев направил града хубав и развиващ се, че младите искали жилища, а не гори. Да, много неща са направени, но много са в нечий интерес, но не на жителите търновски.

Добре, бе, льольо - ще ти построим къщи и палати, ама като народиш деца, къде ще тичка челядта ти? Тогава пък сигурно ще ревнеш срещу кмета - който и да е тогава - че няма тревни площи за щастливото детство на поколението ти!
Няма угодия - всеки плющи до откат! Аз съм възмутена... на неколко чаши вино,

. Хъшовска ми работа! Мдаааа...

Редактирано от dimoviva на 21.02.09 20:41.

Тема Re: Бареков във Велико Търново [re: dimoviva]  
Автор rugera (ловеца)
Публикувано21.02.09 21:07

Тия момъци който се изказаха в защита на Рашев са от хората на Любо Велчев- абсолютно съм сигурен защото съм ги виждал. А знаете ли ,че миналата година на фирмата на Велчев общината е превела 2 000 000/ два милиона/ за озеленяване и почистване на паркове, градини и междуселски пътища.

Публикувано21.02.09 22:33

Не знам кой е този Велчев, но ако са им платили, що да не защитават Рашев и сие?

Автор BigDaddy (непознат)
Публикувано23.02.09 12:45

2 млн. имат, а 300 хил. нямат ...
Сега пък се строи чешма на сред село за 350 хил.
Евроком спря сигнала ... и какво все едно не ги знаем нещата и без телевизия.

Време е вече да изхвърлим боклука ...

Тема Re: Бареков във Велико Търновонови [re: BigDaddy]  
Публикувано23.02.09 22:20

Ужас! Не ме подсещай за тази содомия, която правят на пъпа на града! Голем актив ш'си пишат, няма що!
Какво им беше на чешмичките, че сега сараи ще вдигат - да не злато да протече, я,

?!?!?!

Тема Re: Бареков във Велико Търновонови [re: dimoviva]  
Автор vetroklin (новак)
Публикувано24.02.09 12:02

1. Хотелът "Рашев" които госпожата е видяла няма нищо общо с кмета,лично познавам собственика които 7 години е живял в Австралия и е около 36-37 годишен.Казва се Рашо Рашев.И няма абсолютно нищо общо с кмета!!!
2.Ники дудука през цялото време говори само той и не даде думата на никого.
3.Разбра се,че спирането на плащането на наем е след решение на съда,след което това решение е отменено,но дълга вече се е натрупал.Това някои схвана ли го?
4.Като какъв беше там каварненеца Цвъ.Цвъ.-като изгонен от ГЕРб,като подлога на оня лудия Абаджиев и Янев,той знае ли къде е тази гора?
5.Стефчо усмивката дето най викаше за подменен вот ,защо не напуска общинския съвет като е изгонен от Атака?за него не са гласували мажоритарно!!!
6.Защо никои не защитава 2000 декара гори продадени от бившия областен Красимир генчев по 23ст.,а се хвърлят за 53 дка?
7.как бихте се чувствали вие ако се мъчите да обясните на 5 лумпена нещо,а те не си правят труда да мислят.
8.Защо имаше на снимки на хора,които не са били общински съветници по време на гласуването на съответната заменка?
9.Защо Румен Христов които присвои 40 декара земи в арбанаси за 7 000 000лв и беше осъден е в това сдружение ?
10.Защо ги няма и си мълчат Стоян Витанов и Драгни Драгнев които са подписвали този заробващ договор?

Мога да продължавам с въпросите чиито отговори са доста интересни и говорят само за едно-че тези 3-4 събрали се от Картала изобщо не им пука за гората,дори ако им падне първи ще я изсекат. Стига са спекулирали с тази подписка и да насаждат мнение,че всички били зад тях.Аз съм против техните политически и икономически цели.
ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ЗА ГОРАТА.КОЛКОТО ПО БЪРЗО ГО ОСЪЗНАЕТЕ ТОЛКОВА ПО БЪРЗО ЩЕ ГИ ИГНОРИРАТЕ.

Тема Re: Бареков във Велико Търновонови [re: dimoviva]  
Публикувано24.02.09 15:33

Мисля че с хотела няма нищо общо, просто съвпадение на имена, но за всичко останало си права.
Искам да насоча вниманието на четящите и върху това че освен 53 дка гори, са дадени още 5 парцела в регулация. Със сигурност ще има дял и в тези 5 парцела, за които не знам защо никой нищо не повдига. Въобще кой, кога и как решава дали да плаща 300 лв. наем или не за 100 кв.м. и 2 цистерни.
А ако не е този наем питам , собственика на това мазе за какво може да го използва. Това е просто една потънала в мизерия и вода катакомба, абсолютно неизползваема. Какво щеше да се случи ако просто съвета каже - да, не можем да плащаме този наем, ето ви ключа , ползвайте си го.

Друго ... как така се решава да се даде част от Дервеня, а се дава от Картала.
Ами те така утре ще присвояват и някъде другаде, напр. Арбанаси , а ще казват Шереметя.
И най-лошото е че ако не ставаше бъпрос за боровата гора, въобще никой нямаше да се сети да протестира, а колко много други неща се измъкват из под носа на хората. Вижте какво стана в парк Дружба. Там също имаше гора, вече няма, детска площадка също.

Не съм сигурен, но чух че новостроящата се сграда до Интерхотела била на кмета Рашев. В следващия момент излязоха и грандиозните проекти за развитие на централната част и по-специално около старото военно и свързах нещата.

В друга държава няма такава търпимост ... щеше да бъде замерян с яйца.

Тема Re: Бареков във Велико Търновонови [re: BigDaddy]  
Автор vetroklin (новак)
Публикувано24.02.09 17:13

Не съм сигурен, но чух

С това сам направи анализ и заключение на изказването си.най въ обичам еи тез дето не сте сигурни ама сте чули от една комшиика.Уф,че гадост

Тема Re: Бареков във Велико Търновонови [re: vetroklin]  
Публикувано04.03.09 17:42

Нямам доказателства, но ако не се повдигне въпроса никой няма да проверява, съответно пак ще се облагодетелстват съветници и кмет, за които гласуваме. Ще се измъкват из под носа на гражданите още парцели, ще се приватизира и ще се краде, докато няма активно гражданско общество, което да е по-взискателно и да упражнява контрол.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.