|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ама този мизерник
|
|
Автор |
ДPaka (силно момиче) |
Публикувано | 17.02.06 16:50 |
|
кмета,бил продал и трибуните на стадиона...за строителство
Няма ли кой да му сложи юзди бе,аааааааааааа
Ще се справя!
| |
Тема
|
Re: Ама този мизерник
[re: ДPaka]
|
|
Автор |
BASlLEVSA (Thracian) |
Публикувано | 17.02.06 17:57 |
|
Какво толкова го мразиш тоя кмет, пък ти.Какво те засяга че бил продал трибуните на стадиона.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Гocт (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.02.06 18:11 |
|
Абсолютно съм съгласен с теб.С безразборното строителство се съсипва атрактивноста на града към туристите,били те българи или чужденци.Губи се уникалността на града,почва да се превръща в един мутант между модерен и древен град,като постепенно се превръща в безличен такъв.А и не виждам реално какво се е променило в положителна посока за жителите на града.Строи се безразборно,а никой не обръща внимание на десетките стари сгради,които са в плачевно състояние.
| |
Тема
|
[re: BASlLEVSA]
|
|
Автор | west (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.02.06 18:27 |
|
vasileba ili kakto se kazvash - ako pomislish malko shte razberesh ,che skoro toq shte prodade i praznoto prostransstvo pred bloka ti !!! za svedenie ne mogat da se prodavat tribinite - veche prekalqvate!
| |
Тема
|
[re: Гocт]
|
|
Автор |
Яceн_ (като мъгла) |
Публикувано | 20.02.06 13:47 |
|
Абсолютно съм съгласен с теб.С безразборното строителство се съсипва атрактивноста на града към туристите,били те българи или чужденци.Губи се уникалността на града,почва да се превръща в един мутант между модерен и древен град,като постепенно се превръща в безличен такъв. - с това съм съгласен безусловно.
Колкото до трибуните на стадиона, доколкото съм чувал, проектът е такъв, че трибуни пак ще има. Т.е. ще се изградят сгради, които откъм страната на стадиона ще са с трибуни. Дали ще е така, ще видим...
А дори и така да е, това не оправдава съсипването на поредното зелено петно в града ни. Но нали в джопа капе... на кой му пука?
Хомо Сапиенс - това означава възможност, но не винаги способност за мислене
| |
Тема
|
|
|
Автор | kremitu (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.02.06 17:44 |
|
ЕЕЕЕЕЕЕ баси мамата. Не се ли наяде тоя ве!
А до хотел Янтра където беше пицария Густозо пък щял някой си да прави ансамбъл от сгради на 4! етажа, при това ощетяват собствениците наоколо!!
| |
Тема
|
[re: kremitu]
|
|
Автор | Valentin (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.02.06 20:05 |
|
Съсипва най-хубата част от града Да пукне дано!
| |
Тема
|
[re: west]
|
|
Автор |
ДPaka (силно момиче) |
Публикувано | 22.02.06 14:10 |
|
не знам дали могат,но дупката за новата жилищна кооперация(сякаш малко празни апартаменти стоят) е почти до пистата.
Ами летния театър...???
И не е ли редно обществено значимите площи да се застрояват след референдум на гражданите,за каквото е по-добре или изобщо да не се застрояват.
Въздух не остана в този град
Ще се справя!
| |
Тема
|
[re: Гocт]
|
|
Автор |
ДPaka (силно момиче) |
Публикувано | 22.02.06 14:13 |
|
Ето това имах предвид.
Благодаря за съпричасността!
Ще се справя!
| |
Тема
|
[re: Valentin]
|
|
Автор | Violetov (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.02.06 16:20 |
|
Malko poiasnenie. Kmeta predlaga - obshtinskite savetnitsi odobriavat !! taka, che kato nedovolstvate, pravete go spriamo tsialata sgan, koiato ste si izbrali !!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|