|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
малко инфо за Капиново
|
|
Автор | Eva (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.02.05 13:45 |
|
Здравейте
Ще бъда много благодарна, ако някой даде малко информация за вилната зона край Капиново - струва ли си човек да закупи имот там . Казаха ми, че било на 19 км от Търново, наблизо имало язовир и горе -долу това е което знам. Моля Ви помогнете! Проходимо ли е зимата? От Варна съм и ми е трудно да преценя само по думите на собственика.
Имота струва 3500 евро, малка къщичка, ограден е .
Много Ви благодаря предварително.
| |
Тема
|
Re: малко инфо за Капиново
[re: Eva]
|
|
Автор |
ink (spot) |
Публикувано | 11.02.05 18:39 |
|
Tова, което са ти казали, е вярно. Дали е проходимо през зимата - пътят не е много оживен и надали го почистват редовно, но все пак тук не е Варна и няма толкова много сняг. Наблизо е прочутият Къпиновски манастир, забележителност от международен мащаб е. Има и рекичка с плаж, много посещавано място от търновци през лятото. Селото е доста забутано, като инфраструктура (магазини, заведения) е пълна скръб. Бил съм в тази вилна зона - не си представяй кокетни къщички с по две липи отпред - предимно порутени бараки със селскостопанско предназначение. Иначе е тихо и спокойно място. Как мога аз да преценя дали си струва според тебе? Зависи какво търсиш... Проблем ще ти бъдат малцинствата. Чувам, че станали доста усърдни в набезите си в последно време. Дигай си задника и върви да си го огледаш мястото сама, няма какво да разчиташ някой друг да реши вместо тебе. Обърни внимание на състоянието и на околните имоти, не само на този, който си избрала. Това винаги е добър показател за крадливостта на местното население. Ако имаш по-конкретни въпроси, питай.
Успех!
It's not over till it's over!
| |
Тема
|
[re: ink]
|
|
Публикувано | 12.02.05 02:35 |
|
Благодаря ти, това за малцинствата и за инфраструктурата ми беше особено от полза.
| |
Тема
|
ne si struva v kapinovo
|
|
Автор | deyannyc (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.05 18:36 |
|
a be kapinovo ne si struva... it's ok za edin dva dena...no ne si kupuvaj tam...a i osven tova e v planinata no sys severno izlozhenie...
ako iskash po dobre opitaj vyv Voneshta Voda...tam vsichko e na nivo, ot infrastructurata do zavedenijata...ima mineralni izvori i mnogo pochivni stancii.(ne znam obache kolko ot tjah sa dejstvashti) ot tam minava i prohoda na republikata...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PrNedev (НИ ШАГУ НАЗАД!) |
Публикувано | 20.02.05 17:10 |
|
До Капиново ли е или до Капиновския манастир?
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.02.05 15:42 |
|
Ами казаха до Капиново, погледнах на картата, някъде до язовира трябва да е. Мен ме спират това за малцинствата, ако наистина крадат, става кофти.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 22.02.05 01:25 |
|
Ако става дума за Капиновския манастир, то там от едно време си имаше интерес от Варненци. По татово време хубави къщички и вилички направиха, които в периода 90 - 97... хората си го казаха, поразбиха ги. Иначе аз лично за 7000 лв няма да се замисля за там. Става дума ако купувам за себе си. Но ако мислиш за препродажба, незнам какво да ти отговоря... Например, на 5 км от там във Велчево, къщите минаха 10000 евро.
И наистина най-добре е да отидеш на място да погледнеш. Хем ще си направиш едно екскурзийка, хем ти е на път, с малка отбивка към Габровския балкан, от който виждам че се интересуваш.
| |
Тема
|
[re: PrNedev]
|
|
Публикувано | 22.02.05 12:22 |
|
Искам да купя нещо лично за себе си, не за препродажба. За почивка на семейството ми, ако трябва да бъда точна. Интересувам се от Велико Търново и от Габрово, защото градовете и природата страшно ми харесват и климата добре се отразява на детето. От друга страна, верно - англичани, англичани, ама цени от 30 000 евро и нагоре за къщи, строени през 1975-1980 година и неподдържани ми се струват доста завишени. Сега в събота и неделя ще се поразходя, наистина, дано да е хубаво времето. Завиждам ви за готиния град, навремето за малко не станах историк, само за да уча в Търново.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 23.02.05 03:07 |
|
:-) Пак само мое мнение, Купи си къщичката, ще ти хареса :-) Преди 89 в този район имаше едни бунгала, които се подържаха от някой от варненските заводи... така и не съм се интересувал кой точно беше. А и всяко лято къмпинга се заформя :-) около манастира. Ако си там по време на Преображение, ще завариш и Рокерски събор
А иначе къщичките за по 30000 евро са 120 - 150 годишни.
Трудно ингилизите ще вземат нещо сравнително новичко. Нали са дошли тук при туземците... И в интерес на истината, добри ремонтчета им правят, но така е когато го правиш за себе си :-)
Девиз бухгалтеров: "Чем больше бумаги, тем чище задница!" Редактирано от PrNedev на 23.02.05 03:09.
| |
Тема
|
[re: PrNedev]
|
|
Публикувано | 23.02.05 05:21 |
|
Благодаря ти, ще ти пиша следващата седмица
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|