Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:09 19.10.25 
Градове
   >> Велико Търново
*Кратък преглед

Тема Каде сте разкрепостени дами от Търново?  
АвторHacko (Нерегистриран)
Публикувано10.03.04 16:46

Във В.Търново са най красивите жени,но явно и най срамежливите.Пишете това което мислите,отпуснете душите си и изживейте мига.Както навярно вече сте се убедили:ЖИВОТЪТ Е КРАТЪК:и ние трябва да вземем колкото е вазможно по вече от него.Аз съм на 45 год. и бих казал,че изглеждам добре за годините си.От 23 год.съм женен.През този период никога несъм преставал да търся компанията на приятна дама,но никога несъм бил с 2 заедно.Казвали са ми,че преживяването било върховно,но аз искам дасе убедя лично.Ако желаете да изпитаме това върховно удоволствие заедно то пишете ми и оставете телефон и удобен час за връзка.Ако смятате,че нее неоходима втора дама,а само ние двамата то също пишете.

Тема Re: Каде сте разкрепостени дами от Търново?нови [re: Hacko]  
Авторeto me (Нерегистриран)
Публикувано08.02.05 04:12

tazi pesen sam ja 4uvala njakade ve4e,sorry

Тема Re: Каде сте разкрепостени дами от Търново?нови [re: eto me]  
АвторMoon Lady (Нерегистриран)
Публикувано08.02.05 13:41

Bih kazala ce ti si edin dart, izkufyal perverznik...
Trabva da se lekuvash... I bih iskala da kaja NIAMA LI NIAKOY KOITO DA KONTROLIRA KOY VLIZA I KAKVO PISHE V TOZI KANAL....

Тема Re: Каде сте разкрепостени дами от Търново?нови [re: Moon Lady]  
Автор kalo76 (умен таралеж)
Публикувано08.02.05 15:13

Явно не

THE OLD CAR IS NOT A DEAD CAR!!!

Тема Re: Каде сте разкрепостени дами от Търново?нови [re: Moon Lady]  
Автор tedche (баПка)
Публикувано03.03.05 01:51

Кво му е на човека бе?! я си се представи ти женена от 23 години в Търново. Едно кафе да пиеш и веднага се рабира.
Баси психарията!
Кат си женен да не е казано, че нямаш очи и си импотентен????!!!!

Тема Re: Каде сте разкрепостени дами от Търново?нови [re: Hacko]  
Авторxxl (Нерегистриран)
Публикувано06.03.05 08:02

Къде си ти бе Наско. Остави ги тия да си бръщолевят, а ние да си действаме, както си знаем.

Тема Re: Каде сте разкрепостени дами от Търново?нови [re: xxl]  
Авторmalka pi6ka (Нерегистриран)
Публикувано07.03.05 21:21

1vo da kaja 4e tedcho e mnogo tupo su6testvo!!! i 2ro aahhaha toq moje da e durt ama trea da go ovajavame nie mujete !!! iska s 2 ahaah :))) i az iskam s dve ama sum po mlad; ) na 13 tva lqto na 14 so ako iskate da praim 3ka obadete mi sa na 0898445051 ahahah :)) durt sorrry 4e ti zimam klientelata; )

Тема Re: Каде сте разкрепостени дами от Търново?нови [re: malka pi6ka]  
Авторmalka pi6ka (Нерегистриран)
Публикувано07.03.05 21:22

ops ma to ne bil tedcho a tedche ..!!! tedche e tup!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.