|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
ех, това чувство ...
|
|
Автор |
jumbles () |
Публикувано | 12.06.19 19:28 |
|
когато живота е абсолютно прекрасен
а какво знаете за щастието?
| |
|
Днес намина през офиса една колежка в майчинство, докара с количка двумесечно бебе. Половин час 3-ма мъже сме го гледали как спи ... единия няма деца все още, с другия имаме по 2 - моите са големи, неговите на по 6-7 годинки
| |
|
ей за това те обичам аз тебе ...
| |
|
защо само това?всичко е прекрасно.
| |
|
ама слез и по-надолу да офайдосам от таз либоф народна ...
| |
|
Или си жена или импотентен. това е фатката да ти пускат тука.
| |
Тема
|
Re: ех, това чувство ...
[re: jumbles]
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 12.06.19 23:16 |
|
психотерапевтите съветват в моменти на върховно напрежение да си представиш, че пак си дете и да се прегърнеш..
да.. горе-долу, това са моментите, в които си перманентно щастлив.. после, както каза Пипи, идва данък общоход и прочее... трябват си хапчета чудесни, никога да не пореснеш!
| |
Тема
|
[re: parvaty]
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 13.06.19 00:01 |
|
Одеве карам кола и гледам дондурма камиона пред едно училище , на края на часовете, децата на опашка за сладолед. Първата мисъл, която ми мина, беше защо дъщеря ми не можеше да е вечно дете, защо порастна.
Нека аз да остарявам, но децата да са деца. То затова Гиспод е създал да има внучета, в ефин момент човек пак да се почувства млад покрай тях.
| |
Тема
|
[re: Koftia]
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 13.06.19 00:05 |
|
Не! Създал е внучета, за да осъзнаеш какво е да си родител... защото първият път си бил твърде зает да изкарваш насъщният
| |
|
Само чувството не е достатъчно. рябва да се подхранва от редовни физически тренировки, че иначе не можеш да ги хванеш да ги въртиш на самолет, да ги подхвурляш нагоре и да тичкаш с тях на конче.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|