|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Био-зеленчуци - някой има ли интерес? |  |  | Автор | seymour_stz (любопитен) |  | Публикувано | 31.01.11 10:49 |  |  | 

До тази година отглеждах на биологично сертифицирана земя билки. Тази година обаче ще отглеждам зеленчуци на едни 4 дка изоставена нива, която обработих, също по стандартите за биологично производство - без изкуствени торове, със сертификат. В Пловдив например има една голяма група хора, които са направили организация и купуват директно от производители био-зеленчуци на цени поносими и съразмерни с пазарните цени на конвенционалните зеленчуци. Някой от Стара Загора има ли интерес да бъде създадена подобна група?

Спрете земята - искам да сляза!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Био-зеленчуци - някой има ли интерес?  [re: seymour_stz] |  |  | Автор | Bgpunk  (черный ворон) |  | Публикувано | 04.02.11 20:20 |  |  | 

Брой ме!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Био-зеленчуци - някой има ли интерес?  [re: Bgpunk] |  |  | Автор | seymour_stz (любопитен) |  | Публикувано | 05.02.11 09:44 |  |  | 

А ти де изчезна след снимките?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Био-зеленчуци - някой има ли интерес?  [re: seymour_stz] |  |  | Автор | 6epov (новак) |  | Публикувано | 05.02.11 19:11 |  |  | 

slimarkov - Това ще е знаещия.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Био-зеленчуци - някой има ли интерес?  [re: seymour_stz] |  |  | Автор | милaниcт (АКУРАТЕН   ) |  | Публикувано | 09.02.11 00:37 |  |  | 

Идва пролет, остави този робски труд !  Засади си хубав сорт череша, кайсия, праскова, смокиня, круша, ябълка, хинап, орех, бадем ... може нещо и да пропуснах  Ще им се радваш ти и децата и внуците ти цял живот !

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Био-зеленчуци - някой има ли интерес?  [re: милaниcт] |  |  | Автор | krakle (шемет) |  | Публикувано | 24.02.11 09:07 |  |  | 

това 4 декара за собствена консумация ли, Сиймор? Ако, не- смяташ ли, че ще ти оценят, бабите на пазара, скъпия биологичен зеленчук?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Био-зеленчуци - някой има ли интерес?  [re: krakle] |  |  | Автор | seymour_stz (любопитен) |  | Публикувано | 24.02.11 14:57 |  |  | 

Ами... не е за собствена консумация, естествено, аз за собствената си се грижа в двора :-) Сега ще се грижа по същия начин и за другите. Няма да чакам да ме оценяват бабите на пазара, по-скоро нормалните хора, които наистина искат нещо истинско. И не, няма да струват колкото в Билла, а почти колкото на пазара обикновените по простата причина, че няма да търся прекупвачи и ще се старая да продавам директно така, че без печалбата на прекупвачите да стане цена съвсем близка до изкуствените по пазара.

|  |  |  
             |  |  | 

Моите уважения,но твърде донкихотовско и нереализуемо ми звучи........този бизнес е жесток.....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Био-зеленчуци - някой има ли интерес?  [re: seymour_stz] |  |  | Автор | милaниcт (АКУРАТЕН   ) |  | Публикувано | 24.02.11 20:53 |  |  | 

Как ще стане , ако нямаш маса на пазара?

|  |  |  
             |  |  | 

Така мисля и аз, но иначе се радвам, че все още има хора като него

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |