|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Област Тракия
|
|
Автор |
jogo sun (непознат
) |
Публикувано | 27.10.07 15:08 |
|
Днес прочетох във в-к Седем дни мнение на една от водачките на листи за общински съвет Петра Мечева,която е председател на организацията на Тракийските българи.
Става дума за административно оформяне на еврорегион Тракия на територията на България,Гърция и Турция.
При това административния център щяла да е Стара Загора като най-голям град в региона и бъдещ координатор на проектите.
До момента има само учредяване на този регион,но не и конкретна административна уредба.
Това сътрудничество ме съмнява да е ползотворно,още повече че Турция в близките десетилетия няма да бъде приета в съюза.
Статията ми се стори интересна,затова и споделям с вас.
| |
|
Можеш ли да я сканираш и покажеш на всички нас?
| |
|
Толкова ли е важна и съдбоносна за теб тази новина?
Всъщност аз не виждам тук такава,това се върти в медийното пространство най-малко от година и ако някой се съмнява в успеха на някакво начинание,това новина ли е според теб?
| |
|
Просто съм любопитен за съдържанието на статията. Какво лошо има в това? Нека ако има такава възможност човекът я покаже да я прочетем в оригинал. Аз лично не вярвам в замисъла и, но това е мое лично мнение.
| |
|
А не ти ли хрумва,че коментирайки именно днес тази "тема" правиш агитация в полза на политическа формация,участваща в днешните избори?
| |
|
Аз не съм споменал нито една политическа формация или пък нейната идея в постовете си. Би могло статията да бъде показана и след изборите. Няма проблем. Не настоявам да е днес и да се превърне в някакъв вид скрита агитация. Стига с тази параноя за агитация. Та цяла СЗ е разлепена с агитационни материали и агитации се бълват от всякъде.
| |
Тема
|
Re: Област Тракия
[re: jogo sun]
|
|
Автор |
Bgpunk (черный ворон) |
Публикувано | 28.10.07 18:56 |
|
Кое точно е интересно в новината?
| |
Тема
|
[re: Bgpunk]
|
|
Автор | дaли (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.07 14:42 |
|
мислите ли , че центъра ще е СтЗ ? [url]www.filibe.com[/ur] все пак Пловдив е по-голям и го заслужава повече
| |
Тема
|
[re: дaли]
|
|
Автор |
Axueв (ombudsman) |
Публикувано | 30.10.07 15:28 |
|
Мисля,че центърът ще е в Бурса.
Защо ли?
Просто името ми харесва.....
| |
Тема
|
[re: дaли]
|
|
Автор | Remote Desktop Connection (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.07 15:39 |
|
Не ставай смешен! Естествено, че СтЗ ще е центъра, като град с по-висок БВП от Пловдив.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|