|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Джулай
|
|
Автор |
Bgpunk (черный ворон) |
Публикувано | 30.06.07 11:33 |
|
Да ви е честит 1 юли утре! И да си го отпразнувате тази вечер, ама да не забравите...
Ходеше ми се на Моторхед вчера в Каварна, ама ...
| |
|
Що "ама",бре?
То и аз няма да го посрещна дето му е мястото,но поне имам представител там...не на Моторхед,на морето......
| |
Тема
|
Re: Джулай
[re: Axueв]
|
|
Автор |
Дидka (влюбена) |
Публикувано | 30.06.07 19:05 |
|
а тоя твоя представител, с конкурс ли го избира?че, ако е тъй, искам да знам, аз що нямах възможност да се кандидатирам за поста?
First rule:I RULE!!!
| |
|
честит да е празника утре! да попитам кой беше сайта на лафче 30-40, където имаше снимки от подобни събирания.От преинсталацията на компа ми го няма.
благодаря и усмихната вечер!
| |
Тема
|
[re: Bgpunk]
|
|
Автор |
Beco_ (bluser) |
Публикувано | 01.07.07 11:25 |
|
Бе не я обичам тая песен ве.
Peace, make love not war!
| |
Тема
|
[re: Beco_]
|
|
Автор |
Bgpunk (черный ворон) |
Публикувано | 01.07.07 13:13 |
|
Весо, я стига арт претенции. Ще си слушаме Заппа тайно, но страната има нужда от обединителна песен, която примерно "anyway the wind blows" не може да стане, защото е доста двусмислена по отношение на ясно послание.
Ето, вчера бях на купон, заедно със всички собственици на сергии на централен пазар, заедно с околните магазинерки. Романтично, ще кажеш, ще потвърдя!
Те много харесаха Юрая. А после хвърляха гюбеци и им беше хубаво.
Не е ли време да напуснем нашата наблюдателна кула, изкована в стила на ранния прог рок/джаз и да се впуснем в един топъл, човешки поток, наречен Джулай?
| |
|
Ау,съсловен купон?
Кога е купона на джебчийките по спирките и пазара?
Редактирано от Axueв на 01.07.07 13:38.
| |
Тема
|
[re: Axueв]
|
|
Автор |
Bgpunk (черный ворон) |
Публикувано | 01.07.07 13:30 |
|
Нямам идея, но бих искал с камера да го посетя.
| |
Тема
|
[re: Bgpunk]
|
|
Автор |
Beco_ (bluser) |
Публикувано | 01.07.07 19:20 |
|
Заппа определено не става за афтур на обединителна песен. Бе много цинизми е писал тоя човек бе. Чуй само Dina-Moe Hum и друго не ти трябва. Друго си е например Стефка Берова и Марчинков, Росето Кирилова, адаша Маринов ... да изброя само част от потенциалните кандидати за афтур на обединителна песен на цялата нация. Пък разни металисти, пънкари, хипари и др. сволочь ДГД.
| |
Тема
|
[re: Beco_]
|
|
Автор |
Дидka (влюбена) |
Публикувано | 02.07.07 08:20 |
|
предполагам, че в даденото изявление ДГД не означава в превод "дал господ добро", нали?
First rule:I RULE!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|