|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Заплатите в СЗ
|
|
| Автор |
lvannn (непознат) |
| Публикувано | 29.08.06 12:19 |
|
|
Здравейте може ли някой да ми даде информация какви са заплатите в банките в СЗ.А на счетоводителите?
Аз работя в голяма фирма -счетоводител със заплата 350 лв.Как ви се струва?Не е ли по-добре да напусна?
| |
|
|
|
Ми малко е...
| |
|
|
|
Много са ти, щом не знаеш пазара на труда в града как е.
Ако можеш си намираш по-добра работа и ТОГАВА напускаш.
Успех.
| |
|
|
|
във всяка банка заплатите са различни
и какво ще правиш като напуснеш?
Като няма хляб яжте пасти.
| |
|
Тема
|
Re: Заплатите в СЗ
[re: lvannn]
|
|
| Автор |
Бизи (ентусиаст) |
| Публикувано | 01.09.06 08:55 |
|
|
350 за "редови" или както сега е модерно ... оперативен счетоводител е реална заплата в Стара Загора. Има много повече работещи на тази длъжност с по-ниска заплата... Обаче доходите на един Счетоводител никога не се ограничават само със заплата. Почти всичи заработват допълнително без да декларират останалото.
Така, че...моя съвет е - остани там където си / защото навсякъде помията е еднаква, щом си наемник / и намери начин да водиш " на черно" заплати, ЕТ или каквато и да е "черна работа"
успех!
| |
|
Тема
|
[re: lvannn]
|
|
| Автор |
mkmukok (непознат
) |
| Публикувано | 16.12.06 06:04 |
|
|
Познавам счетоводителка която си докарва не по мако от 1500лв на месец.И не е само една.Но 350 лв. на месец си е подигравка за квалифицираните кадри и не знам кой ще остане да им работи след 01.01.07 за тези пари.Аз лично заминавам още другия месец.
| |
|
|
|
Къде заминаваш другия месец?
| |
|
|
|
За Лондон,заминава братчеда.Ама какви ще ги лапа там,един господ знаи!
| |
|
|
|
"За Лондон,заминава братчеда.Ама какви ще ги лапа там,един господ знаи!"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вече сме извън темата, но много ме е яд да гледам как се подиграват с труда на хората в БГ.
А за Лондон наистина имам много добра идея какво ще правя, не е сложно-същото като тук но за много по-добро заплащане.Говоря от личен опит, бил съм там доста години.
| |
|
Тема
|
[re: mkmukok]
|
|
| Автор |
Axueв (Ahiev) |
| Публикувано | 26.12.06 11:55 |
|
|
В Лондон?Вземи и мене бе,Макарони!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|