Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:06 09.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Тема ИНТЕРНЕТ в СЗнови  
Автор Cтaниcлaв! ()
Публикувано23.09.05 17:42

Привет!

Имам питане. Интересно ми е какъв интернет (като скорости) се предлага в СЗ.
Какви пари се плащат за него.
Каква е поддръжката.
Колко LAN доставчика имате.
Абе, каквото се сетите.....

Тема Re: ИНТЕРНЕТ в СЗнови [re: Cтaниcлaв!]  
Автор free_agent (onzi)
Публикувано23.09.05 22:55

BTC ADSL
www.btc.bg

Автор sisip (...)
Публикувано24.09.05 01:58

Доставчиците в Стара Загора са следните.. нито по азбучен нито като качество, нито като предпочитание са:
- БТК АДСЛ
- Орбинет
- Интернет груп
- СТС
- Верея кабел
- Кейбълтел
- Цифрови Системи
- други .. за които не се сещам

Обаче за всички важи едно правило това дали ще имаш интернет зависи от това дали имат техническа съзможност. Това важи дори и за БТК и за Верея кабел.

трудно е да бъдеш бог - защото на обикновенните хора им е трудно да живеят с богове!

Редактирано от sisip на 24.09.05 02:32.

Тема Re: ИНТЕРНЕТ в СЗ [re: sisip]  
Автор Cтaниcлaв! ()
Публикувано24.09.05 15:51

охх...

моите интернет неволи съм ги описал другаде........

колко искам само на пазара да се появи нещо свястно, ама на.... ще чакам

Автор... (Нерегистриран)
Публикувано24.09.05 21:02

Какво означава свястно ?!?!?
Свързваш се към БТК - имаш персонален канал и интернета си е супер. К'во не не те устройва ?!?!? Цената ли .... ми цената мисля че е причлична за това което получаваш. За 150 лева можеш да вземеш 1М къде другаде можеш да го вземеш?
Свързваш се към Орбинет - 64 кбпс за 15 лева. това е най ниската цена на пазара. За тази цена какво очакваш ?!?!?
Свързваш се при същите параметри към Интернет Груп и същата цена .. 16 лева

Винаги при такива теми си мисля че "клиентити" изобще не знаят какво искат... всъщност ... искат всичко без пари .... харе няма да пиша повече ...

Тема Re: ИНТЕРНЕТ в СЗнови [re: ...]  
Автор Cтaниcлaв! ()
Публикувано25.09.05 15:16

Мен ме интересува неограничен трафик....
Което до колкто си спомням при БТК се заплащаше на цената от около 35-40 лева.
Толкова струва нета при повечето доставчици в Пловдив, които срещу тази сума ти дават приблизително около 100-1000 кб/сек български трафик, 40-100 чужд (сваляне), 10-30 (изпращане) и 100 МБита локал........

А БТК доста се излагат...... или може би аз нямам късмет.

8 дена никой не може да ми каже къде е проблема и защо нямам нет, там където съм го поръчал .......... и усещам как след като се върна от командировка ще им го върна обратно....... оборудването

Тема в телевизора на комшиятанови [re: Cтaниcлaв!]  
Автор тиrъp (Тигъртрон)
Публикувано25.09.05 21:30

била причината така ми обясниха от Верея защо 2 месеца хич нямах нет, а предишните 10 нямах всяка вечер задължително. Човекът си включвал нелегален тв и аз стоя без нет. И тва го прави денонощно, веднъж-дваж го засяках как м/у 4 и 5 сутринта милостиво го изключва, за да мога пък аз поне за малко да надникна из нета, ама не всяка нощ и събота и неделя също си виси на тв-то.
Това обяснение много се хареса на познатите ми и все ме подкачаха "Айде бе твоят съсед не си ли изключи телевизора та да се появиш из кю-то?"
И аз им върнах модема на кабелджиите.

Добре дошъл, страннико. Пътеките днес са опасни.

Тема Re: в телевизора на комшиятанови [re: тиrъp]  
Автор Cтaниcлaв! ()
Публикувано03.10.05 08:44

Жалко е.......

Хората все още не могат да правят бизнес в България

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.