Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:17 04.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Тема Оплаквания със симптоми на Ангина?нови  
Автор lutarМодератор (Don Cheater)
Публикувано24.08.05 00:28

Аз самия имам ужасни болки в гърлото и немога да дишам нормално. Болките се изразяват предимно в паремене сакаш е зачевено.
Търся добър личен лекат, който да не си взима само парите на края на месеца от това че има 1000 пациената записани при него, а да проявява малко повече загриженост за пациетите си. Да не отказва домашни посещения.

P.S. Ще съдя здравната каса ама това е друг въпрос.

Тема Re: Оплаквания със симптоми на Ангина? [re: lutar]  
Автор dronix ()
Публикувано24.08.05 00:39

Всичко е корупция в здравеопазването.

Тема Re: Оплаквания със симптоми на Ангина?нови [re: lutar]  
Авторsisip (Нерегистриран)
Публикувано24.08.05 00:58

Ако толкова не вярваш на личния си лекар и си зле, то тогава по добре отскочи до институтска поликлиника. Не съм сигурен колко точно е прегледа но предполагам че ще да е около 10 лева. Все пак здравето е по важно от парите. Лично аз смятам че лекарите там са кадърни и ще ти обърнат необходимото внимание. Ползвал съм техните "услуги" - изследвания, прегледи с направление ... Колкото до добър личен лекар .... като препоръка малко е неетично да давам такава ...

Тема Re: Оплаквания със симптоми на Ангина? *DELETED*нови [re: lutar]  
Автор lachistein (Класа)
Публикувано24.08.05 01:03

Мнението е изтрито от lachistein

Тема Re: Оплаквания със симптоми на Ангина?нови [re: lachistein]  
Авторsisip (Нерегистриран)
Публикувано24.08.05 01:13

е от една ангина да променяме структурата на здравеопазването ... малко пресилено ... но ... пациента е като клиента :-) иска внимание ... и защо да не го получи :-) ... а че здравеопазването търпи критика си е .... публична "тайна"

Автор divna (Феникс)
Публикувано24.08.05 08:32

казват, че имало вирус...макар, че с многото си пътувания постоянно напоследък...не съм го срещнала все още...все пак си мисля, че е възможно пък ти да си минал край Муза...от която ти спира дъха и вдигаш температура...все е по-добре причината да е тази, пъкна новата новата муза може да присвоим кодово име Ангина....

танцувай по ръба на острието

Тема Re: Оплаквания със симптоми на Ангина?нови [re: divna]  
Автор lutarМодератор (Don Cheater)
Публикувано24.08.05 10:22

От въздуха е за съжаление и се очертава болките да се превърнат в хронични.
Незнам само от какво ще ме лекуват като тези (които и да са те) не спират да обгазявят. Нощно време вече не си отварям прозореца защото вече и през ноща обгазяват.

Автор мaнaфчe (нимфоманче)
Публикувано24.08.05 18:27

Така ти се пада, мраснико

Като правиш интриги и лъжеш

Тема Re: Оплаквания със симптоми на Ангина?нови [re: мaнaфчe]  
Автор Ogii_1 (prostOvelik)
Публикувано24.08.05 21:09

Не е хубажо такижа неща да се пишат,ще го разбереш един ден

... ДО ДУПКА

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.