|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
резултати от изборите
|
|
Автор | 46 (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.05 00:21 |
|
... мен това не ме кефи - но това са фактите ...
Редактирано от lutar на 26.06.05 14:00.
| |
|
България се нарича от световните медии като бивша комунистическа страна, но в настоящ аспект. ТРАГЕДИЯ! Който е избягал от тази тиня да е жив и здрав, ние ще агонизираме тук.
| |
|
сега ми е страшно интересно как ще се развият събитията...
| |
|
Ами безплатен цирк за целия свят. Не искам да си включвам ТВ-то, за да не слушам как ни се подиграват всички нации. Мъкаааааааааааааааааааа  
Как ще кажете на децата си кой ги управлява?
| |
Тема
|
Re: резултати от изборите
[re: 46]
|
|
Автор | milen (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.05 12:58 |
|
Голяма каша се заформи. Нищо добро не очаква България, освен ако не стане чудо !
| |
Тема
|
[re: milen]
|
|
Автор |
spec (ентусиаст) |
Публикувано | 27.06.05 06:41 |
|
Да, България няма добър вариант, поне на този етап.
| |
Тема
|
[re: spec]
|
|
Публикувано | 27.06.05 16:49 |
|
Вина за ситуацията имат и тези над 2 000 000 души (основно млади хора) които се скатаха и не отидоха да гласуват!
| |
Тема
|
[re: milen]
|
|
Автор |
spec (ентусиаст) |
Публикувано | 28.06.05 10:27 |
|
Честно казано интересна е и гледната точка на тези, които отидоха да гласуват за познатите физиономии...
Мисля обаче, че вината е основно в т.н. политически елит. Факта, че те се превърнаха в добавка към коктейли, светски изяви, лобиращи групи, клубове по интереси и т.н. Всичко, но не и хора, които се интересуват какви са проблемите на данъкоплатците. Камо ли да ги решат. Съответно и реакцията - на вас не ви пука за нас? И на нас не ни пука за вас...
| |
Тема
|
[re: 46]
|
|
Автор | Greta (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.05 18:57 |
|
Никак не ме учудва резултата от изборите.Все някога щеше целия свят/поне тези които се интересуват / да разберат в каква ситуация живеят ХОРАТА в БЪЛГАРИЯ.Който е забелязал това е страна с подли икономически интереси , някакъв странен тип мафия, страхливи и смирени граждани и селяни , които може да бъдат купени лесно. Търпенито което хората показват е присъщо на силно вярващите, но постъпките/делата/ им показват друго . Много е характерно, че хората в Б-я са силно прикрити, говорят едно , а правят друго. Например казват че ще гласуват за някой , а избират друг. Друго важно е , че те по-скоро мислят как да избягат и да отидат на лесно за живеене място, отколкото да воюват за ред , справедливост и добри закони тук. Почти не познавам човек, който да спира корупцията, обикновенно всички я пропускат през себе си под една или друга форма - липсва каквото и да е достойнство за справедливост.
| |
Тема
|
[re: Greta]
|
|
Публикувано | 29.06.05 07:49 |
|
Твоето мнение доказва и моята теза, че народа има нужда от революция в мисленето. Това ще опази Блгария, не политиците! Проблема е при нас !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|