Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:42 13.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Тема дроникснови  
Автор Gu6ka (непознат)
Публикувано12.06.05 01:35

кво си еба мамата, бе, пич, някой ми е изтрил темите, има някъв хакер в системата, хващам бас!

Тема Re: дроникс [re: Gu6ka]  
Автор Abu.Kasap.Fred (Мечът на Нахуя)
Публикувано12.06.05 01:42

пак стана мазало деба ....

Гатанка:
Никнат като гъби, изглеждат като гъби... Що е то?

Отг.: Гъби!

Тема Re: дроникснови [re: Gu6ka]  
Автор lutarМодератор (Don Cheater)
Публикувано12.06.05 16:09

... аз ти изтрих снощи темите. От сега нататък, теми които са по някакъв начин сравняват градове, ще ги трия без предопреждение и ще банвам. Мисля че никой няма полза да се сравняват един или друг град или пък да се обсъжда пригодноста на гражданите му.

П.С. Мисля че снощи те баннах май.

Тема Re: дроникснови [re: lutar]  
Авторmilen (Нерегистриран)
Публикувано12.06.05 16:33

Добър ход модераторе :) Действай смело ! Само ми е интресно някои хора в каква посока ще подхванат заяждането пак...

Тема Re: дроникснови [re: Blood Angel]  
Автор Axиeв (уморен)
Публикувано12.06.05 17:30

Смени езика,младеж!И ако няма какво да кажеш - не го прави по-добре.......
Тема на клуба не е личността на Дроникс,това е клуб Стара Загора.

Авторmilen (Нерегистриран)
Публикувано12.06.05 18:46

Много си бил изобетателен! Помисли добре преди да плеснш поредната глупост в клуба. Аман от комплексари !!!

Автор lutarМодератор (Don Cheater)
Публикувано13.06.05 21:26

Добре мисля, че стига с тоя дроникс. Ако имаш да му кажеш нещо на лична бележка. Разбрахме ли се? То бива бива ама и на мен ми писна да слушам за него. Знаем си го няма нужда да ни се обеснява какъв е. Пък и го няма да се защити така, че препоручвам да се приключи обсъждането на дроникс докато не се появи за да се защити.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.