|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Kamenitza e noviqt pazaren lider
|
|
Автор | Kamenitza (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.05.05 19:59 |
|
Каменица е новият пазарен лидер
С близо 12% е намаляла консумацията на бира за първото тримесечие на годината, показва статистиката. Пазарният лидер “ИнБев”, който произвежда “Каменица”, е продал за периода 202,5 хил. хектолитра, сочат данни на Съюза на пивоварите. “Загорка- Хайнекен” е на второ място със 174,4 хил. хектолитра, а на трето е “Карлсберг-България” с шуменското и пиринското -126,8 хил. хектолитра.
Три компании у нас държат над 80% от продажбите. Миналата година водеше “Загорка”, в първите три месеца обаче “Хайнекен” - собственик на популярната старозагорска марка, отстъпи лидерската позиция. Изпревари го най-големият производител на бира в света - “ИнБев”, който е собственик на пловдивската пивоварна “Каменица”, но произвежда и известните “Бургаско”, “Плевен” и “Славена” - марки в по-ниския ценови сегмент.
Няколко процента от пазара се падат на “Леденика”, “Пивоварна-София” и на “Струмско пиво”- на “Агрима”.
в. Труд 26/05/2005 г.
Мъжете знаят защо
| |
Тема
|
Re: Kamenitza e noviqt pazaren lider
[re: Kamenitza]
|
|
Автор |
Axиeв (уморен) |
Публикувано | 26.05.05 21:43 |
|
И какво ме интересува това,........виж какво умнико,има и други форуми,където се подвизава Меча,издири си ги и се заяждайте на воля...
Писна ми от Икеи,Практикери,Билли и пети,шести градове........
| |
|
Ами те си противоречът!
1,5 млн хектолитра Интербрю- ЗАГОРКА
202,5 хил. хектолитра Инбев- Каменярката
Еми и сляп да си ще видиш, че ЗАГОРКА е тотален лидер!

Stara Zagora, the 5-th biggest Bulgarian city
Редактирано от Meчът нa Bepeя™ на 26.05.05 23:28.
| |
Тема
|
хахахах drug pyt
[re: Meчът нa Bepeя™]
|
|
Автор | Kamenitza (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.05 00:34 |
|
Загорка губи пазарни позиции. С 12% пада консумацията на бира в България
четвъртък, 26 май 2005
С близо 12% е намаляла консумацията на бира за първото тримесечие на годината, показва статистиката. Пазарният лидер “ИнБев”, който произвежда “Каменица”, е продал за периода 202,5 хил. хектолитра, сочат данни на Съюза на пивоварите.
“Загорка- Хайнекен” е на второ място със 174,4 хил. хектолитра, а на трето е “Карлсберг-България” с шуменското и пиринското -126,8 хил. хектолитра.
Три компании у нас държат над 80% от продажбите. Миналата година водеше “Загорка”, в първите три месеца обаче “Хайнекен” - собственик на популярната старозагорска марка, отстъпи лидерската позиция. Изпревари го най-големият производител на бира в света - “ИнБев”, който е собственик на пловдивската пивоварна “Каменица”, но произвежда и известните “Бургаско”, “Плевен” и “Славена” - марки в по-ниския ценови сегмент.
Няколко процента от пазара се падат на “Леденика”, “Пивоварна-София” и на “Струмско пиво”- на “Агрима”.
Вестник Труд, 26.05.2005
| |
|
Chakai da podraznim Mecha s oshte statistiki - toi nali mnogo gi obichashe :)
Auuu kakvo stana bezraboticata v Ruse e po-niska ot tazi v ikonomicheskoto chudo Stara Zagora.
Ama ti ostavi tova ami i v Kazanlak, Blagoevgrad i Tarnovo syshto e po-niska.
"Kak shte komentirate tova", mecho, dronix & co ???
| |
Тема
|
Re:хахахах
[re: Shumensko]
|
|
Автор | Meчът нa Bepeя™ (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.05 10:20 |
|
hahhahahha basi tapacite, davat mi link, kadeto SZ e samo sled Sofia po employment pokazateli i mi tvardqt ne6to super izmisleno! TAPACI!
| |
|
Поредната безмислена тема ...
... ДО ДУПКА
| |
|
2004 год.
Листинг по ниска безработица по общини:
1. София 4,5%
2.Стара Загора 5,4%
.
.
.
17. Русе 23%
ИЗВОД:Гледаш, но не виждаш! Чети всичко!

Stara Zagora, the 5-th biggest Bulgarian city
| |
Тема
|
Re: Тъпаци Стара Загора е в пъти по-развита от с.Русе
|
|
Автор | Shumensko (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.05 12:01 |
|
Link niama li da mi dadesh kakto vinagi ili se pozovavash na bogatata si fantazia :)
Az samo ti kazvam kakvo sa napisali pichovete ot agenciata po zaetostta.
| |
Тема
|
Re: Тъпаци Стара Загора е в пъти по-развита от с.Русе
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 28.05.05 16:05 |
|
Ооооо ми като ще го дразним да го дразним бе...
гледай какво пишат неговите хора,хехе...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|