|
|
|
Тема
|
СПРЕТЕ тия ВОЙНИ
|
|
| Автор |
divna (огнено) |
| Публикувано | 06.05.05 12:26 |
|
|
абе хора спрете тия войни
градовете нямат никао значение , важни са хората
изобщо все ми е тая кой градколко еголям и как се развива, ТЕ трябва да ни служат, а не ние да ги обслужваме
форумът е място за срещи на хора, а не бойно поле, новинарска рубрика и....
още от време оно, форумът е бил мястото в центъра на града, където са се събирали "гражаните" да дискутират това, което ги вълнува, а не да мерят с домати гражаните от съседните градове и да си мерят гьоловте....
не знам....просто изпищях от ужас вече, тук е непоносимо....детски свади и глъчка от детска градина
танцувай по ръба на острието
| |
|
Тема
|
Re: СПРЕТЕ тия ВОЙНИ
[re: divna]
|
|
| Автор | Mitaka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.05.05 13:45 |
|
|
Защо използваш думата "хора"?!Всички знаем,че враждите се разпалват от двама човека - Мечът и Дроникс,който на всичко отгоре е и модератор в клуба.Обиколи малко из другите клубове и виж обидните им постинги.
| |
|
Тема
|
Re: СПРЕТЕ тия ВОЙНИ
[re: divna]
|
|
| Автор |
georgiaz (новак) |
| Публикувано | 06.05.05 20:28 |
|
|
Divna, добре изглеждаш ,въпреки че не сме се срещали може да доида на следващата среща на клуба. И си много права не е важен града важни са хората/ЧОВЕКА/. Голяма част от времето си прекарвам в Ст.Загора и сте малко кофти хора няма да изреждам какви /вие си знаете/ но не мога да слагам всички под един знаменател. В всеки град хора всякакви то и за това е интересно. Аиде толкова от мен 
| |
|
|
|
|