Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:09 14.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Сабята на ст.знови  
Автор mf (смешко)
Публикувано14.03.05 12:04

Моля всички и тебе мечо: Стига с тия комплексарски теми !!! Станахме за смях на цяла България срам ме е да напиша от къде съм!!!!
Или ако искаш мога да оборя всяка една твоя тема!!!!
И не ми пиши къв проект е имало едно време

Тема Re: Сабята на ст.знови [re: mf]  
Автор Meчът нa Bepeя™ (тракиец)
Публикувано14.03.05 12:18

Къде видя комплексарски теми? Кое е комплексраското на теми, в които защитаваш с РЕАЛНИ ДАННИ И ФАКТИ, град който е неправилно и несправедливо обиждан?? Чакам отговор! И мисля, че с теб се познаваме от форума на ввв.старазагора.нет стига да не се лъжа де !

Как може оня Фолен Ангел да ме набеждава, че съм казал: "Стара Загора храни Пловдив", като аз не съм казвал никога такова нещо?! Чакам още линкът от него! За мен той е ЛЪЖЕЦ И ПОДЛЕЦ и за това го ПРОКЛЕХ за долните му ЛЪЖИ! Нека докаже, че е прав! Чакам още оня линк! Аман от лъжци, които само плюят безпочвено! Аз като набеждавам някой за нещо мога да дам линк винаги!

Ти защо търпиш обиди? Аз не мога да търпя безпочвени обиди и скоро всеки от тези ще си получи заслуженото, няма да кабжа как, за да има интрига1

Тема Re: Сабята на ст.знови [re: Meчът нa Bepeя™]  
Автор f(x)dx ()
Публикувано14.03.05 12:42

Ми то и аз чакам още доказателства, линкове, сканирани материали от теб. Ама ти си траеш. Въобще колкото повече пишеш, толкова повече се объркваш в собствените си простотии и оттам ставаш все по-смешен и по-смешен, та чак жалък

Шум в офиса? Слушайте Paul van Dyk

Тема Re: Сабята на ст.знови [re: f(x)dx]  
Автор Meчът нa Bepeя™ (тракиец)
Публикувано14.03.05 12:54

Разликата обаче е в това, че аз казах за тепето: "чул съм...", а не съм те набедил в нещо което е ДОЛНА ЛЪЖА, като Фолен Ангел- ЛЪЖЕЦЪТ!

Нещо да ми кажеш? По-добре недей, щото вече няма да ви отговарям на вас двамата специално. МФ е пич и за тва му отговорих веднага!

Тема Стига се излага веченови [re: Meчът нa Bepeя™]  
Автор f(x)dx ()
Публикувано14.03.05 12:59

А това кой го каза:
Обещавам, че щом намеря инфо за това "мистериозно" тепе веднага ще го постна тук, а ако не намеря в нета ще ти сканирам нещо и ще ти го дам, като имейдж!
Ти беше. А изпълни ли обещанието си? Не.
Следователно какво си - лъжец.
Казах ти, колкото повече пишеш, толкова повече се оплиташ и резилът ти само расте

Тема Re: Стига се излага веченови [re: f(x)dx]  
Автор Ogii_1 (prostOvelik)
Публикувано14.03.05 13:02

Dobar den uvagaemi dami i gospoda

Добре де оставете го това тепе ,успокоите се

Pozdravi
D-r Ogii_1

Баннати са ми другите два ника ДинчоВал и Вале Динков

Тема Re: Стига се излага веченови [re: Ogii_1]  
Автор f(x)dx ()
Публикувано14.03.05 13:05

въпросът е принципен.

Тема Meчнови [re: Ogii_1]  
Автор mf (смешко)
Публикувано14.03.05 17:44

Никой не те обижа приятелю, искам да те попитам ако взимаш 2000 евро месечно ще ти пука ли къде живееш ? Щото на мен не !!! Ще си ходя с такса до сф за хляб !!!
Като ме познваш от фреето щО НЕ МЕ ПРДОЛОЖИ ЗА МОДЕРАТОР !!!!!
Там мисля че се справяме добре

Тема Re: Meчнови [re: mf]  
Автор Aлekc® (антрополог)
Публикувано14.03.05 17:47

Ама ти влизаш в форума на фрее.старазагора.нет???Хм и с къф ник???Може и на бележка ако и ти си притеснителен!

----------------------------------------

Тема Re: Meчнови [re: Aлekc®]  
Автор mf (смешко)
Публикувано14.03.05 17:53

YasenMf - няма кво да се притеснявам :)))) само ся не моли за услуга

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.