|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Сабята на ст.з
|
|
Автор |
mf (смешко) |
Публикувано | 14.03.05 12:04 |
|
Моля всички и тебе мечо: Стига с тия комплексарски теми !!! Станахме за смях на цяла България срам ме е да напиша от къде съм!!!!
Или ако искаш мога да оборя всяка една твоя тема!!!!
И не ми пиши къв проект е имало едно време 
| |
|
Къде видя комплексарски теми? Кое е комплексраското на теми, в които защитаваш с РЕАЛНИ ДАННИ И ФАКТИ, град който е неправилно и несправедливо обиждан?? Чакам отговор! И мисля, че с теб се познаваме от форума на ввв.старазагора.нет стига да не се лъжа де !
Как може оня Фолен Ангел да ме набеждава, че съм казал: "Стара Загора храни Пловдив", като аз не съм казвал никога такова нещо?! Чакам още линкът от него! За мен той е ЛЪЖЕЦ И ПОДЛЕЦ и за това го ПРОКЛЕХ за долните му ЛЪЖИ! Нека докаже, че е прав! Чакам още оня линк! Аман от лъжци, които само плюят безпочвено! Аз като набеждавам някой за нещо мога да дам линк винаги!
Ти защо търпиш обиди? Аз не мога да търпя безпочвени обиди и скоро всеки от тези ще си получи заслуженото, няма да кабжа как, за да има интрига1

| |
|
Ми то и аз чакам още доказателства, линкове, сканирани материали от теб. Ама ти си траеш. Въобще колкото повече пишеш, толкова повече се объркваш в собствените си простотии и оттам ставаш все по-смешен и по-смешен, та чак жалък
Шум в офиса? Слушайте Paul van Dyk
| |
|
Разликата обаче е в това, че аз казах за тепето: "чул съм...", а не съм те набедил в нещо което е ДОЛНА ЛЪЖА, като Фолен Ангел- ЛЪЖЕЦЪТ!
Нещо да ми кажеш? По-добре недей, щото вече няма да ви отговарям на вас двамата специално. МФ е пич и за тва му отговорих веднага!
| |
|
А това кой го каза:
Обещавам, че щом намеря инфо за това "мистериозно" тепе веднага ще го постна тук, а ако не намеря в нета ще ти сканирам нещо и ще ти го дам, като имейдж!
Ти беше. А изпълни ли обещанието си? Не.
Следователно какво си - лъжец.
Казах ти, колкото повече пишеш, толкова повече се оплиташ и резилът ти само расте
| |
Тема
|
Re: Стига се излага вече
[re: f(x)dx]
|
|
Автор |
Ogii_1 (prostOvelik) |
Публикувано | 14.03.05 13:02 |
|
Dobar den uvagaemi dami i gospoda
Добре де оставете го това тепе ,успокоите се
Pozdravi
D-r Ogii_1
Баннати са ми другите два ника ДинчоВал и Вале Динков
| |
Тема
|
Re: Стига се излага вече
[re: Ogii_1]
|
|
Автор |
f(x)dx () |
Публикувано | 14.03.05 13:05 |
|
въпросът е принципен.
| |
Тема
|
Meч
[re: Ogii_1]
|
|
Автор |
mf (смешко) |
Публикувано | 14.03.05 17:44 |
|
Никой не те обижа приятелю, искам да те попитам ако взимаш 2000 евро месечно ще ти пука ли къде живееш ? Щото на мен не !!! Ще си ходя с такса до сф за хляб !!!
Като ме познваш от фреето щО НЕ МЕ ПРДОЛОЖИ ЗА МОДЕРАТОР !!!!!
Там мисля че се справяме добре 
| |
Тема
|
Re: Meч
[re: mf]
|
|
Автор |
Aлekc® (антрополог) |
Публикувано | 14.03.05 17:47 |
|
Ама ти влизаш в форума на фрее.старазагора.нет???Хм и с къф ник???Може и на бележка ако и ти си притеснителен!
----------------------------------------
| |
Тема
|
Re: Meч
[re: Aлekc®]
|
|
Автор |
mf (смешко) |
Публикувано | 14.03.05 17:53 |
|
YasenMf - няма кво да се притеснявам :)))) само ся не моли за услуга 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|