Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:25 14.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема До тъпия селяндур Меча!!!нови  
АвторMitaka (Нерегистриран)
Публикувано13.03.05 14:33

Ей тъп селяндур,престани да публикуваш глупости.Да ти кажа честно годината е 2005,а не 2003 и тези глупости от сайта на Търговската ви камара са писани от същите тъпанари като теб.Ето затова ще си останете малоумници,защото дори и управниците в града ви са идиоти като вас - искат да изкарат СЗ центъра на вселената,защото страдат от хиляди комплекси.Измисленото ви самочуствие само ви пречи,пречи и на България.Преди време кмета ви и някакъв депутат от региона бяха почнали да убеждават управниците на Пловдив как СЗ е по-развита и как имала с пъти по-голям потенциал от Пловдив.Тогава в цяла България се смяха с глас на тези простотии.След като кметът ви млъкна,щафетата поеха дрислъовци като теб.За статистика погледни НСИ и който и да е официален сайт в света,различен от сайта на Търговската ви Камара и онзи тъп сайт на Балкан Турист.А сега бегай да копаш и да вариш компоти.

Тема Re: До тъпия селяндур Меча!!!нови [re: Mitaka]  
АвторMitaka (Нерегистриран)
Публикувано13.03.05 14:49

Ето ти още един сайт

http://www.stat.bg/?lang=1&sec_id=22

Северозападен РП, на човек тц, щ.д. 2 221
Северен централен РП, на човек тц, щ.д. 2 158
Североизточен РП, на човек тц, щ.д. 2 163
Югоизточен РП, на човек тц, щ.д. 2 299
Южен централен РП, на човек тц, щ.д. 2 064
Югозападен РП, на човек тц, щ.д. 3 586

Тема Re: До тъпия селяндур Меча!!!нови [re: Mitaka]  
Автор Ogii_1 (prostOvelik)
Публикувано13.03.05 16:34

Dobar den uwajaemi dami i gospoda

Za6to se karate kakvi sa tezi prepirni a vie ste takiwa dobri deca

Pozdravi

Баннати са ми другите два ника ДинчоВал и Вале Динков

Тема До тъпия селяндур Митака!!! [re: Mitaka]  
Автор Meчът нa Bepeя™ (тракиец)
Публикувано13.03.05 17:41

1. Тази статистика дето си ми я дал не е за СЗ, а за ЮЦР!
2. Във всички статистики Стара Загора е 2-ра по БВП в България
3. По цени на жилища СЗ е далеееееееееч пред Русе и вече 2-ра година дори пред Пловдив, което е съвсем нормално с оглед бъдещите проекти в СЗ на стойност 3 млрд евро:

- Магистрала Тракия
- ТЕЦ Марица Изток
- Летище Стара Загора става международно до два месеца и се дава на концесия

4. Си селянин, защото само един селянин почва разговор така!

Къде е бедното Русйе? То Русйето е толкова бедно, че дори не фигурира в статистиките с големите градове ето виж данните на НСИ:

Тема Re: До тъпия селяндур Митака!!!нови [re: Meчът нa Bepeя™]  
АвторДoбpoмиp (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 08:12

Нито магистралата Ви е направена, за теца пускат хората в неплатен отпуск, а летището е само треволак, който ако пушиш тогава можеш да видиш предните 2 изпълнени.
Айде бягай да копаш.

Тема официални даннинови [re: Дoбpoмиp]  
Авторбaлkaн тypиcт (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 11:48

Това е официалния сайт на Балкан Турист.

http://www.balkantourist.bg/balkanturist/other/aboutbg/default.asp

там всичко е дадено.

По отношение на някакъв сайт, на неизвестна фирма Балкантуризъм чийто сайт го някакъв пич го дава тук като официален на Балкан Турист, не е вярно.

Тема Re: официални даннинови [re: бaлkaн тypиcт]  
Автор mf (смешко)
Публикувано14.03.05 11:51

Изцяло поддържам митака !!Тоя меч е според мен болен мозък с 200 лева заплата и избива комплекси

Тема Re: официални даннинови [re: mf]  
Авторняkoя (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 12:27

Аз познавам меча и той не е болен мозък, а по отношение на парите е много богат, защото си върна от реституция в София и Стара Загора двата града от които му е родът имоти на стойност поне 100 милиона лева! Това ви го гарантирам. Човекът си учи в САЩ и дава много точни данни винаги. Другите обиждат, а той дава доказателства, винаги е сканирал нещо, винаги е дал линк, а другите нищо само обиди и интриги. Това е от мен. Не ме познавате, но аз наблюдавам клубът от създаването му. Тук проблемът идва от пънкаря и един русенец с разградски произход, а не от меча.

Тема Re: официални даннинови [re: няkoя]  
Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 12:31

Госпожице, вие не знаете ли закона за защита на личната информация?Как така ще давате такава информация за човек, какво бил получил от реституция, колко пари и т.н. На теб да не ти хлопа дъската че разпространяваш такава информация!?

Тема Re: официални даннинови [re: няkoя]  
Автор Meчът нa Bepeя™ (тракиец)
Публикувано14.03.05 12:47

Не може да ме познаваш, но виждам, че си се постарала и си разбрала някои неща. Кой ти ги каза?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.