Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:28 14.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Тема Каменица vs. Загорка vs. Шуменсконови  
Автор f(x)dx ()
Публикувано01.07.04 11:37

Ето ви една тема в унисон с летните жеги. Дайте своя глас за предпочитаната марка. Естествено можете да не се ограничите само до посочените три. Тях ги сложих защото по мое скромно мнение са най-популярни. Всякакви мнения, препоръки и анализ са добре дошли стига да са в духа на феърплея (една много хубава българска дума)
И накрая моля, призовавам, апелирам: пийте мноооооооого бира
Аз лично гласувам за Каменица Екстра

ПП - Авторът ще пусне темата в клубовете на по-големите градове от чиста проба интерес. Той няма за цел предизвикване на спорове, конфликти и бирени войни.

Тема Re: Каменица vs. Загорка vs. Шуменсконови [re: f(x)dx]  
Автор Bgpunk (Isotope Soap)
Публикувано01.07.04 12:32

Загорката ми е адски тежка, не знам защо, след 2-3 ми иде да умра.
Шуменското става, светлото е леко сапунена вода, ама се пие. Червеното им е страхотно!!!!
Каменица, като студент я избягвах. Сега обаче, с Бекс и любимата ми Каменица Лайв, просто май нямат конкуренти.
Абе, вярно, че аз от бира не отбирам много, ама и аз да си кажа.

Оригинални дискове/плочи/касети на добри цени!

Тема Авторееейнови [re: f(x)dx]  
Автор Плoвдивчaнka (зелена)
Публикувано01.07.04 13:37

С теб се знаем, но ми знаеш всъщност другата регистрация и не ми я издавай, ако се сетиш, plz! Какво те прихваща, от вчера те гледам, само спорове се опитваш да разпалиш! После да не кажеш: ама не съм аз, тука едни в офиса спорят, ама добре, че отидоха да обядват; луди хора, и аз им се чудя на акъла.

Насила хубост не става.

Тема Re: Авторееейнови [re: Плoвдивчaнka]  
Автор Aлekc® (крокодил)
Публикувано01.07.04 15:41

Абе моме бива ли така ами много обща тема си написала за бирата айде пусни му едно лично съобщение на "АВТОРА" и си бръмкайте двамцата кво ме занимавате с разни глупости!_)_ _)_ _)_

животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни

Автор bratovcheda (спорт)
Публикувано06.07.04 10:28

Тази тема гледам че умира, а на фона на останалите ....
Амстел и Каменица май си пийвам повечко, Загорката след 3тата имам чувството че съм на 1/2 бутилка водка ?!?

Авторzmei (Нерегистриран)
Публикувано10.07.04 01:17

И аз те знам! Ама ти ме обърка:)))
Гласувам за мартини с лед - и две череши. Даже гласувам за цял басейн с мартини, в който да гоня черешите с уста!

Авторpotrebitel (Нерегистриран)
Публикувано30.07.04 08:58

Predi da se izpokarate vav foruma si spomnete koia beshe nai-prodavanata i nai-tursenata bira v Bulgaria predi 10-15 gidini a i po nazad dori.
Istinata e che predi Astika da otkradne tehnologa na Zagorka i predi da vliazat v Bulgaria golemite zapadni kompanii se pieshe Zagorka - prosto drugoto ne stavashe! Ot konkurenciata edinstveno Shumensko i Astika biaha prilichni biri.

Fakt - kak se kupuvaha deficitnite stoki ? Niakoi spomnia li si ? Primerno 200 leva i kasa Zagorka - taka si beshe, priznaite:) Az sam minaval s tozi nomer dosta puti.

Sega neshtata sa razlichni - pochti ne ostana bira, za koiato da kajesh che ne stava za nishto.
Za vseki vlak si ima putnici - Priaten put

Тема Re: Авторееейнови [re: Плoвдивчaнka]  
Автор 3apaлия (тракиец)
Публикувано30.07.04 15:16

Как бирата сближава хората...

Заралия

Няма нищо по-красиво от пламъчето на радостта в очите на една жена...

Тема Re: Каменица vs. Загорка vs. Шуменско [re: f(x)dx]  
АвторГлaвния roтвaч (Нерегистриран)
Публикувано08.08.04 10:22

И преди и сега има само една истинска бира-ЗАГОРКА.Всички други марки са плагиати и слаби имитатори.

Автор indra (macondo)
Публикувано08.08.04 19:18

червено шуменско и бекс
ако няма - каменница
от загорката много ме боли глава
това в случай, че пия бира, а не се тровя с абсент де

esto no es tan simple como parece

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.