Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 07.07.25 
Градове
   >> Стара Загора
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема От 855 годинанови  
Автор mark_bg (Анализиращ)
Публикувано10.01.04 15:35

Вече 12 века
България си има своя азбука !
Кирилските букви се използват и в редица други страни
Нека всички които постваме в този форум да пишем с кирилски букви, това е напълно възможно поне тук, дори за тези, които нямат инсталирана кирилица на комповете си !
Убеден съм, че можем да станем първият форум освободил се от лошия навик да използваме латински букви, които изкревят и обезобразяват НАШИЯ език !

Твърде много на изток - е вече на запад !

Тема Re: От 855 годинанови [re: mark_bg]  
Автор Иcтopиka (руски шпионин)
Публикувано10.01.04 16:15

подкрепям!Ако никой не чете и отговаря на латинските драсканици ,те сами ще се оправят Ами защо да ги четем,след като те проявяват неуважение към другите участници и към българската азбука,нали ? Впрочем аз и без тва не ги чета,щото много ми бъркат в здравето(по точно в очите).
Пък и това си е една своеобразна филтрация,естествен подбор - човек щом пише на маймуница,то нищо смисленно не може да се очаква от него.
Съвсем сериозно,зная го от опит :)

Тема Re: Подкрепям идеятанови [re: Иcтopиka]  
Автор evco (***************)
Публикувано10.01.04 17:24

Подкрепям!

Тема Re...нови [re: Иcтopиka]  
Автор rina (roza)
Публикувано10.01.04 17:34

Какъв подбор, какви пет лева...за какво говорите !!!!!Свободен форум ....който както иска да се представя и както може .Вие взехте да се изживявате като корективи на людете тука..ама ха.Намерихте критерии за оценка

Нищо ново под слънцето...

Тема Re: Re...нови [re: rina]  
Публикувано10.01.04 17:44

Всеки да пише както може!

Тема Re: Re...нови [re: rina]  
Автор Иcтopиka (руски шпионин)
Публикувано10.01.04 18:18

скъпа другарко,уж не щеш корективи, а се нави на модератор,ам? Не се бъркам на никой ,просто споделям опит. Защо да чета някой който не проявява уважение към мен - четящият го? Отделно на мен наистина страашно ми пречи,свикнал съм да чета много,думичките сами се запечатват в паметта,акто цяло ,а не като отделни букви.Дори на английски да чета,пак е същото.Но вот да ми пишат на български с латински букви, не го понасям, чисто физиологически.Предполагам и с другите хора е така.
Филтрацията за която говоря е за самата тебе си, ако пожелаеш !

Автор Cliff_Burton (басист)
Публикувано10.01.04 18:20

И аз съм за това. Дори пускам линк към един конвертор за тези, които си нямат кирилица:

PEACE & LOVE

Редактирано от Cliff_Burton на 10.01.04 18:21.

Тема Re: Re... [re: Иcтopиka]  
Автор rina (roza)
Публикувано10.01.04 18:40

На самата мене си..... ми надоело да коментирам каквото и да е било от горепосоченото и всичката тази еуфория .Точка.

Нищо ново под слънцето...

Автор Tia Nicol ()
Публикувано10.01.04 19:14

Ми ако някой е в чужбина и няма кирилизатор или такъв кейборд тогава какво ше го банваме ли?

vivere est militare

Тема okнови [re: Cliff_Burton]  
Публикувано10.01.04 19:15

Това ще е доста добре да го постнеш и в Българи в чужбина, че като ги гледам с какви символи пишат!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.