|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
От 855 година
|
|
Автор |
mark_bg (Анализиращ) |
Публикувано | 10.01.04 15:35 |
|
Вече 12 века
България си има своя азбука !
Кирилските букви се използват и в редица други страни
Нека всички които постваме в този форум да пишем с кирилски букви, това е напълно възможно поне тук, дори за тези, които нямат инсталирана кирилица на комповете си !
Убеден съм, че можем да станем първият форум освободил се от лошия навик да използваме латински букви, които изкревят и обезобразяват НАШИЯ език !
Твърде много на изток - е вече на запад !
| |
|
подкрепям!Ако никой не чете и отговаря на латинските драсканици ,те сами ще се оправят Ами защо да ги четем,след като те проявяват неуважение към другите участници и към българската азбука,нали ? Впрочем аз и без тва не ги чета,щото много ми бъркат в здравето(по точно в очите).
Пък и това си е една своеобразна филтрация,естествен подбор - човек щом пише на маймуница,то нищо смисленно не може да се очаква от него.
Съвсем сериозно,зная го от опит :)
| |
Тема
|
Re: Подкрепям идеята
[re: Иcтopиka]
|
|
Автор |
evco (***************) |
Публикувано | 10.01.04 17:24 |
|
Подкрепям!
| |
|
Какъв подбор, какви пет лева...за какво говорите !!!!!Свободен форум ....който както иска да се представя и както може .Вие взехте да се изживявате като корективи на людете тука..ама ха.Намерихте критерии за оценка 
Нищо ново под слънцето...
| |
Тема
|
Re: Re...
[re: rina]
|
|
Автор |
evco (***************) |
Публикувано | 10.01.04 17:44 |
|
Всеки да пише както може! 
| |
Тема
|
Re: Re...
[re: rina]
|
|
Автор |
Иcтopиka (руски шпионин) |
Публикувано | 10.01.04 18:18 |
|
скъпа другарко,уж не щеш корективи, а се нави на модератор,ам? Не се бъркам на никой ,просто споделям опит. Защо да чета някой който не проявява уважение към мен - четящият го? Отделно на мен наистина страашно ми пречи,свикнал съм да чета много,думичките сами се запечатват в паметта,акто цяло ,а не като отделни букви.Дори на английски да чета,пак е същото.Но вот да ми пишат на български с латински букви, не го понасям, чисто физиологически.Предполагам и с другите хора е така.
Филтрацията за която говоря е за самата тебе си, ако пожелаеш !
| |
|
И аз съм за това. Дори пускам линк към един конвертор за тези, които си нямат кирилица:
PEACE & LOVEРедактирано от Cliff_Burton на 10.01.04 18:21.
| |
|
На самата мене си..... ми надоело да коментирам каквото и да е било от горепосоченото и всичката тази еуфория .Точка.
Нищо ново под слънцето...
| |
|
Ми ако някой е в чужбина и няма кирилизатор или такъв кейборд тогава какво ше го банваме ли?
vivere est militare
| |
|
Това ще е доста добре да го постнеш и в Българи в чужбина, че като ги гледам с какви символи пишат!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|