|
Тема
|
Намерих си!
|
|
Автор |
Bezsynna (Гераскова) |
Публикувано | 28.02.24 20:32 |
|
Ей този господин: .
Хванах го случайно в заведение, добре че е Шазам. Иначе нямам време за нищо, това пък музика да слушам докато работя, абсурд.
Не мога да преценя дали оригиналът горе ми харесва повече или един от ремиксите, затова пускам и . Той автоматик, самичък включва на по-висока предавка. Тоест има две версии в него. Ами това е, намерих си.
Ако някой ми пусне някоя своя находка, обещавам да я изгледам.
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
Аз понеже не мога да пея...
Hамерих си, че стaвам за ето какъв дует....
| |
|
Пааааа!!!
Изтощителна майсторска партия! Браво!
* * *
| |
|
Като му тръгне на човек смешката...
| |
|
Изгледах го веднага, обаче не ти казах.
Оставям ти едни мартенички за компенсация, че ей сега се сетих да мъцна.
* * *
| |
|
Traitors (From The Motion Picture "The Marco Effect")
* * *
| |
|
чакам петък 13-ти да пуснат в масова продажба билети за концерта на guns n roses на 21 юли
и се чудя през това време за beth hart - 24 юли
| |
|
Здравей, Холи. Честит петък тринайсти!
Щом си разбрала навреме кога ще бъде нещо, което те интересува, по-добре отиди. Аз винаги разбирам когато нещото вече е минало.
* * *
| |
|
Никога не съм му знаела името на тоя човек. Актьор, разпознавам го и дотам. Той обаче бил пеел. Така че влезе в групата на хората, които вече помня как се казват. А да помня имена ми е трудно.
- пее страхотно, а текстът е жесток!
Песента е позната, текстът е друг. Изтървах тук-там парченца от смисъла, но иронията е супер и много се забавлявах. Човекът играл в някакво героично филмче, каквито няма да се сетя да гледам, просто изпълнението е чудесно.
И като казах филмче - СЛЕД като успях да се впечатля дотам, че да му запомня името, попаднахме на "Дивата река" с него - хареса ми, заслужава си. Криминален е, аз такива обичам. Оригинално се казва "Wind river", да не се обърка някой ако затърси с wild.
Нахвалих го, стига му толкова. Все пак, ако забравя как му беше името, да мина от тук да се подсетя.
Честита Нова Година!
* * *
| |
|
Находка от "Моят плейлист", предложена от Добрин Векилов (Дони от "Дони и Момчил", "Клас" и т.н.), песен, която не бях чувала, но ми лепна и пак си я слушам.
.
* * *
| |
|
|
|
|