|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
не можеш да изиграеш прикрит нарцисист в собствената му игра, да го оставиш мизерен. Нещо, което започна като някаква виртуална любов, завърши с най-голямата гавра, която съм си правил с някой!
...and that\\\'s all just fine as long as you got something to salute, huh?Редактирано от LuxVirtusVeritas на 14.03.21 01:53.
| |
|
"най-голямата гавра, която съм си правил с някой"
Изглеждаш доволен, не го разбирам.
Срещаш някого, виждаш гадория в него, отиваш си. Да се изгавриш целенасочено намирам за по-лошо, отколкото това да имаш кофти характер.
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
и двете страни сте дали жертви.
| |
|
Няма да лъжа че изпитвам някакво извратено задоволство, но не само това.
Срещаш някого, виждаш гадория в него, отиваш си. Да се изгавриш целенасочено намирам за по-лошо, отколкото това да имаш кофти характер.
Не е толкова просто с прикрит нарцисист, а с тази е... най-простото решение беше да спра да се занимавам с нея, още докато я усетих каква е, защото аз ги усещам тези неща, после вече беше късно. Проблема е че тя първа се изгаври с мен, а не мисля че заслужавах такава гавра и няма как да оставя така нещата.
...and that\\\'s all just fine as long as you got something to salute, huh?Редактирано от LuxVirtusVeritas на 14.03.21 21:29.
| |
|
Като се замисля е нелепо! Не знам, някой път може да споделя по-подробно, ако все още виждам смисъл.
...and that\\\'s all just fine as long as you got something to salute, huh?Редактирано от LuxVirtusVeritas на 14.03.21 19:20.
| |
|
Не знам какво да ти кажа. Радвам се да те видя, но ми е мъчно, че не си бил щастлив. Сигурно носи удовлетворение да се почувстваш отмъстен. Но гледай да не си губиш времето за хора, с които не ти е добре, времето никой няма да ти го върне.
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
И аз се радвам да те видя!:) И че все още си дружите тук! Носи удовлетворение, когато човека отсреща е толкова лош, че това удовлетворение е единственото, което можеш да вземеш от него и то насила.
...and that\\\'s all just fine as long as you got something to salute, huh?
| |
|
И каква е била тази гавра?
| |
|
Направих си гаргар с егото и.
...and that\\\'s all just fine as long as you got something to salute, huh?Редактирано от LuxVirtusVeritas на 15.03.21 21:54.
| |
|
Добре де, дай жокер – в какво се изразява тази гавра/гаргара? Впрочем редно е да започнем с първопричината, т.е. с нейната гавра... Щото от гаргара до гаргара има разлика. В смисъл не че ти се бъркам в личния живот, ама ти отвори дума или както му казват тук, като си казал А, кажи и Б. Нещо свързано с изневери ли?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|