|
Тема
|
клубът остана без модератор
|
|
Автор |
harka () |
Публикувано | 09.04.07 22:21 |
|
Здравейте всички,
които често и не толкова често посещават клуб Социология - от около месец клубът остана без модератор, въпреки че символът "м" продължава да стои на името ми.
Появи се проблем с модераторската функция и въпреки че помолих админите на Дир-а да помогнат - резултат никакъв. Според Киро (един от админите) модераторстването било спряно още преди година. Явно не е обърнал внимание на молбата ми, да си погледне логовете и да види, че само 2 седмици преди появата на проблема съм ползвал модераторките си права.
След като редица постинги и няколко лични бележки останаха без отговор, вече не смятам да правя каквото и да е.
Поздрави
Хари (Т.Г.)
| |
|
Здравей Харка,
не съжалявам за това, че клубът остава без модератор. Не заради теб - ти си писал много читави мнения и си давал още по-полезна инфо, а защото по принцип съм против модераторството в клубовете. Сега този ще стане като съседните два - психология и философия. Което е добре.
Спам и флуд до дупка!
Поздрави.
| |
|
опитвам се да правя каквото мога, но....
Е, и аз не съм привърженик на флуда, спама и расистките изказвания, ама май ще се налоага да ги търпим
| |
Тема
|
О, не се притеснявай!
[re: harka]
|
|
Автор | тъпoтo koпeлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.04.07 11:58 |
|
Нема клуб, в който съм решил да има модератор и той да не се е появил до седмица от решението ми.
| |
Тема
|
Re: клубът остана без модератор
[re: harka]
|
|
Автор |
Лил () |
Публикувано | 26.04.07 09:28 |
|
здравей, харка (и останалите) :)
Вече и жълтото "м" не ти седи на рамото, гледам.
Надали ти е отнемало много време модераторството, но тук се пише достатъчно малко, за да има нужда от модератор. Е, ще се появява спам от време на време, но всички са обръгнали вече на това.
Поздрави :)
П.П. На мен пък ми потрябва СПСС и се сетих за клуб "Социология". Линкът вече го нямаше, както и модератора. Намерих си СПССа по друг начин.
| |
|
|
|
|