Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:59 04.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Социология
*Кратък преглед

Тема клубът остана без модераторнови  
Автор harka ()
Публикувано09.04.07 22:21

Здравейте всички,

които често и не толкова често посещават клуб Социология - от около месец клубът остана без модератор, въпреки че символът "м" продължава да стои на името ми.

Появи се проблем с модераторската функция и въпреки че помолих админите на Дир-а да помогнат - резултат никакъв. Според Киро (един от админите) модераторстването било спряно още преди година. Явно не е обърнал внимание на молбата ми, да си погледне логовете и да види, че само 2 седмици преди появата на проблема съм ползвал модераторките си права.

След като редица постинги и няколко лични бележки останаха без отговор, вече не смятам да правя каквото и да е.

Поздрави
Хари (Т.Г.)

Тема Ами к'во да кажа...нови [re: harka]  
Автор блa_блa_блa (spell)
Публикувано10.04.07 09:58

Здравей Харка,
не съжалявам за това, че клубът остава без модератор. Не заради теб - ти си писал много читави мнения и си давал още по-полезна инфо, а защото по принцип съм против модераторството в клубовете. Сега този ще стане като съседните два - психология и философия. Което е добре.

Спам и флуд до дупка!

Поздрави.

Тема Благодаря ти! [re: блa_блa_блa]  
Автор harka ()
Публикувано11.04.07 09:47

опитвам се да правя каквото мога, но....

Е, и аз не съм привърженик на флуда, спама и расистките изказвания, ама май ще се налоага да ги търпим

Тема О, не се притеснявай!нови [re: harka]  
Автортъпoтo koпeлe (Нерегистриран)
Публикувано16.04.07 11:58

Нема клуб, в който съм решил да има модератор и той да не се е появил до седмица от решението ми.

Тема Re: клубът остана без модераторнови [re: harka]  
Автор Лил ()
Публикувано26.04.07 09:28

здравей, харка (и останалите) :)
Вече и жълтото "м" не ти седи на рамото, гледам.
Надали ти е отнемало много време модераторството, но тук се пише достатъчно малко, за да има нужда от модератор. Е, ще се появява спам от време на време, но всички са обръгнали вече на това.
Поздрави :)

П.П. На мен пък ми потрябва СПСС и се сетих за клуб "Социология". Линкът вече го нямаше, както и модератора. Намерих си СПССа по друг начин.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.