Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:12 17.07.25 
Градове
   >> София
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Дошъл съм тукнови  
Автор PYTnik (Оня)
Публикувано21.03.20 13:15

добронамерено като посредник.
Не нарушавам Правилата, в които там е забранено да се носи от тук там, но не е забранено да се носи от там тук!

Много ви моля, спрете да кълнете донка, че и пробихте аурата, а Донка е слаба и не знае как да се защити, проявете разбиране, благородство като и простите това което и е по рождение и не е нейна вина!

А аз така и така съм тук, се възползвам да ви продам гласът си за гласуването там.
Имате ли какво да ми дадете в замяна или ще има да си мечтаете за там?

Знаете там Адмиралът е неподкупен, но все пак отворен за нещо по така, а аз с помощта на ЛАМБИ, мога микрирайки да лобирам пред адмиралът за всеки един от Вас!

Каквото зависи от мен, ще направя за да се съберем всички на едно място...Защото има вариант да подкупя някои от тях да дойдат тук.
Например Донка няма никога да ми откаже!

Хайде предлагайте какво ще ми дадете за да свърша цялото лобиране?

<Мнението е позиционирано и няма нищо общо!>

Тема Re: Дошъл съм тукнови [re: PYTnik]  
Автор Nikitin (минаващ)
Публикувано21.03.20 14:15

Давам ти здраве Пътниче и една добра молитва за теб, защото си душа, а това съм го видяла мнооого от отдавна, бъди здрав, грижи се за близките ти и нека в...септември пак да сме тук за да пишем, някъде тук, защото за мен именно в такива моменти се броят Хората, целувки. Току що Фондерлайнен , Урсула от Бюксел каза: Италия може да вземете колко искате пари от ЕС за подем на икономиката ви и сте пример екземпляр за начина по който се справяте, мисли Пътник, ти знаеш

Тема Re: Дошъл съм тукнови [re: PYTnik]  
Автор Albena I (оф..)
Публикувано21.03.20 14:16

Ех, ние ще ти даваме. Ти покана имаш ли за тук. Що дойде?
Донка - у оня клуб моля

Тема Re: Дошъл съм тукнови [re: Nikitin]  
Автор Albena I (оф..)
Публикувано21.03.20 14:20

Aре бе. Станала си като някой поп. Я кажи на хората коза е каза интеграционе

Тема Re: Дошъл съм тукнови [re: Albena I]  
Автор Nikitin (минаващ)
Публикувано21.03.20 14:21

Не пипай нашият Гуру

Автор Albena I (оф..)
Публикувано21.03.20 14:25

Опс каса

Автор Nikitin (минаващ)
Публикувано21.03.20 14:28

Какъв поп бе кара, цяла сутрин се занимаваме с градинарство към 12 направихме аперитив с яка хаус музика в градината и събудихме съседите

сега мъжът ми сготви и хапнахме с едно хубаво Ламбруско от Модена и сега ще правя кафе, знаеш тук как е
Каса интрегационе е за фирми в трудност, които нямат и не реализират печалба и за да не оставят служителите без заплата, тук има такъв закон, че оставят служителите в един вид домашна отпуска за шест месеца например като в този период държавата прави финансова инжекция и плаща на служителите макар и не пълна заплата, но плаща за да може да се живее, ползва се най вече в случаи на дълбоки кризи и световни пандемии, абрачи Бени.

Тема Re: Дошъл съм тук [re: Nikitin]  
Автор Albena I (оф..)
Публикувано21.03.20 14:33

Ти на мен не го обяснявай. Кажи на хората

Автор PYTnik (Оня)
Публикувано21.03.20 15:10

Урсула от Бюксел каза

Вярно ли??????тцццццц.....-Господ ти е проговорил.... тццццццц
А Урсула от България какво казва?

Свирки срещу какво?

Автор PYTnik (Оня)
Публикувано21.03.20 15:12

Заради теб дойдох, не мога да те забравя...и преди да умра от вирусът ми се прища да съм до теб.
Много ме заболя от думите ти, станала си софиянка!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.