|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
книжарница
|
|
Автор |
pontus (уникален) |
Публикувано | 25.10.09 16:24 |
|
Коя е най-добрата книжарница в София?
| |
Тема
|
Според мен...
[re: pontus]
|
|
Автор |
ABe (речникаря) |
Публикувано | 07.12.09 13:17 |
|
на "Хеликон".
| |
|
Да, Хеликон е много добра. Пингвините също. Ако не се лъжа, ги има и в Orange. Там разнообразието е невероятно. Чужди издания си купувам от различни места. Зависи ти какво търсиш.
Редовно пазарувам книжки и от интернет книжарниците.
Гледай ся, к'ви въпроси ма вълнуват.
| |
|
Много добра книжарница на "Левски". Като вървиш от Спортната палата към Попа от дясно, малко преди "Графа" се намира. Но не знам как се казва.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
Книжарници 'Книгомания'. Книгите им могат да бъдат пазарувани и online.
| |
|
На мен лично ми е любима Буктрейдинг на Графа. Не е заредена баш с всичко, но е много приятно да си ровиш из нея.
| |
|
Освен всички изброени и "Буквите" на Алабин, малко след съдебната палата, посока Руски паметник.
Усмихни се, има изход.
| |
Тема
|
Re: книжарница
[re: girasol*]
|
|
Автор |
Roxy (bittersweet) |
Публикувано | 08.02.10 11:37 |
|
"Буквите" на "Алабин" затвори, беше доста голяма, а клиентите и после - разнообразието от книги - не толкова, но имат една богата малка книжарница на "Раковски" срещу "Дон Домат".
| |
|
Тази, в която можеш да намериш книгите, които те вълнуват, а те предимно са на изделство, което харесваш. По принцип книжарниците не работят с всички издателства и от там идва трудният избор за най-добра книжарница.
| |
|
не знам за вас но забравих глупавото обикаляне по книжарници...най доброто е онлайн книжарницата....доставката е евтина - поръчвал съм и съм безкрайно доволен.....така внимателно намираш каквото търсиш а не да се ровиш из книги и да пропускаш все нещо....имам фобия от това нещо...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|