Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:22 07.07.25 
Градове
   >> София
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Еваларката на новата кметка!!!нови  
Автор PRlNCEZANDOR (vodoun)
Публикувано18.12.09 09:42

Браво, браво.......вие знаете аз съм си такъв..не мога да не го изкоментирам!!!
Улиците са в плачевно състояние, отново никаква организация, отново лъжи по телевизията че видите ли 70 машини били работели цяла нощ. Интересно къде са работили тези 70 машини - на празен ход в гаражите вероятно.
Въобще незнам има ли някакъв начин да се осъществява обществен контрол над зимното почистване и по някакъв начин да се покаже на управляващите - Фандъкова например - че обществото вече отдавна не се връзва на очевидни лъжи!!!!!!!

Тема Re: Еваларката на новата кметка!!!нови [re: PRlNCEZANDOR]  
Автор !!Фakличka!! (fuego)
Публикувано18.12.09 14:52

Фандъкова е поставено лице, много и дреме на нея за улиците, да мине мандата, това е зора...

Роден да се забавлява, принуден да работи!

Тема Re: Еваларката на новата кметка!!!нови [re: NoSaint]  
Публикувано22.12.09 10:47

Гледаме и? С това си оставаме! Защото не знам дали знаеш но в Европа проблемите със снега се решават бързо, а ние тук вече кой ден сме с непочистени улици???
Снощи лично се уверих какво става тук! Сняг, киша, непочистени улици, лед, и нито една машина за почистване или ръсене на пясък!
Та кво викаш става по Европа?

Родена да се забавлява, принудена да работи!

Редактирано от !!Фakличka!! на 22.12.09 10:52.

Публикувано22.12.09 10:51

И всъщност докога ще гледаме какво става еди къде си? Кога най после ще започнем да гледаме в нашия двор?
В Европа съм виждала как всяка сутрин ми се чисти улицата, с машина се мете, после се мие с препарат, и то улицата ми беше между блокова, не централен булевард, и други неща съм виждала по Европа, а ти спомняш ли си от кога не са ти чистили улицата от прахоляка, не ти говоря за сняг???
А стига с тва в Европа тва, в Европа онова!
Много сме далеч от Европа, та нека първо погледнем тук, пък после ще погледаме и там какво е!

Тема Re: Еваларката на новата кметка!!! [re: NoSaint]  
Автор Ghost Bird ()
Публикувано22.12.09 10:58

В европа пръднаха, а в София се насрахме ...

Публикувано22.12.09 13:32

Ама мрънкяло??? Само толкова ли можеш?
И коя е тази твоя улица която метат всеки ден?Дай снимки с поне три различни дати на тях!
Какво искам зимата ли? Искам когато се пльосне поредната избрана или поредния, по новините, да не ми хъка и мъка и да говори врели не кипели че града бил почистен! И София на четвъртия ден все още не е ок, при зимни условия!
И къде съм живяла или ходила, теб не те касае, нито пък искам да ми "смилаш" информация!
И по по лека с тона ако обичаш! Щото май ще излезе че ти си мрънкялото, и защото ще си помисля че си платен рекламен агент на ГЕРБ!

Публикувано22.12.09 14:09

Не разбирам кво ми се дървиш? Дали живея във форумите или навън, дали съм незадовлена или задоволена мома не е предмет на разговор в тази тема и все си мисля че аз решавам как да живея, а не ти и не те интересува моя живот! Или толкова си можеш?
Да, критикар съм и такава ще бъда, защото след като съм гласувала за някого, значи имам право да критикувам, да искам повече, или най малкото да си изпълнява обещанията! А такива като теб примиренчески типове, ще си живеете още по комунистическо време, ще мълчите и ще чакате някой да ви оправи.
Довиждане

Тема Re: Еваларката на новата кметка!!!нови [re: Ghost Bird]  
Автор PRlNCEZANDOR (vodoun)
Публикувано22.12.09 15:57

Улиците са много зле, на места с нова кола с нови гуми не можеш да спреш при скорост 30км/ч - това е. Вчера със собствени средства купих морска сол и поръсих на улицата до нас за да не се утрепе някой шофьор.
Плащам висока такса смет като централно живеещ и хич не ме интересува как са в европата, бил съм видял съм, опесъчават два дена преди да завали!!!

Тема Re: Еваларката на новата кметка!!!нови [re: PRlNCEZANDOR]  
Автор f(x)dx ()
Публикувано23.12.09 09:54

Евала, брато!
Фърлил си два пакета сол за 50 стотинки и вече ти докривя света.
Да, не е излизано до Хасфалт, ама си се минава.
Освен това тази година ми прави впечатление, че зоните около спирките на градския транспорт и подлезите се почистват доста добре.
Върши се някаква работа, не е като да не се върши.
И друго ми прави впечатление - в недаля само аз и още един комшия ринахме сняг пред блока и в двора. Другите сигурно са били много заети да мрънкат как общината нищо не прави.
Ако мислиш, че може по-добре - стани ти кмет.
Ето и един телефон, на който може да се звъни денонощно за всякакви проблеми: 987-55-55 Столичен испекторат

Тема Re: Еваларката на новата кметка!!!нови [re: f(x)dx]  
Автор Блaryн Kaлчeв (Explorer)
Публикувано23.12.09 22:04

Няма да седна да мрънкам, че данъците ми високи, пък улиците мръсни. Не съм виждал и не очаквам да видя снегорин по кварталните улици.
Но сравнявайки първия голям сняг миналата година - навръх Коледа и сега, не мога да не констатирам голяма крачка назад. Лани тръгнахме към 5 часа сутринта към Калотина и чужбина и до Милево ханче всичко беше изблизано - при -7 - -8 градуса студ. За разлика от следващата отсечка до границата в юрисдикцията на пътното, която беше отврат и лед.
Сега пак валя събота срещу неделя (абе как веднъж не вали във вторник от 11 часа!). В неделя снегорини се движеха (поне по Г.М.Димитров, Габровски), но празни - без пясък! Цялата Г.М.Димитров беше зверски заледена с изключение около ОМВ - явно бензинаджиите бяха опесъчили. Спускането към Винарово колело до Орифлейм беше кошмарно, а колата ми е quattro, със EDS, ABS и какво ли не още. Лявата лента на Цариградско, особено между Младост и Самоковско шосе беше зле, дясната лента на България между Билла, Jumbo и OMV - също. А това не са квартални улици, нали? И не се очаква от редовите данъкоплатци да ръсят пясък по Цариградско! Рано сутринта в понеделник по Г.М.Димитров най-сетне мина модерна опесъчителна машина - бордови камион с двама работници с лопати в каросерията!
На фона на всичко това малко нахално прозвуча заявлението на кметицата, че всичко се чисти и е тип топ. Разбирам, че стават грешки, на почистващите фирми им е първа зима, но щраусовото заравяне на глава в пясъка не е решение! Нека да е ясно - не е нормално и адекватно подобно снегопочистване!

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Редактирано от Блaryн Kaлчeв на 23.12.09 22:08.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.