|
Тема
|
Фен ли сте на нискотарифните хотели?
|
|
Автор |
123par (непознат
) |
Публикувано | 13.11.09 17:10 |
|
Пътувайки от центъра по бул.Тодор Александров (в София), малко след пресечката с Опълченска (отляво), видях нов хотел - на веригата----. На него е поставена обява, че се открива през месец януари, с цена 10 евро на стая. Потърсих малко в интернет и намерих този сайт: --- . Оказа се, че цената е за стая за двама и ще важи до края на януари 2010.
Фенове ли сте на такъв тип хотели, тъй като те предлагат преспиване без всякакви други допълнителни екстри?
В чужбина са много популярни сред младите, туристите, хората в командировка и др., които не търсят някакъв специален лукс.
Някой използвал ли е услугите на този тип нискотарифни хотели? Споделете какво ви е мнението, доволни ли сте?
Редактирано от 4:3 на 16.11.09 19:47.
| |
|
Ако трябва да съм честен бих искал като пътувам командировка или на почивка да имам и други екстри освен легло за спане. ако нямам достатъчно пари бих спал в такъв хотел. Спал съм за по 20 лв. стаята в хотел в Козлодуй ама много, много нем и хареса самата стая беше много кофти, изгнили врати, телевизор с 10 програми и хвмащаше само 3 канала и то лошо. На първи етаж и гледката беше към козиркатан а хотела а тя от своя страна беше пълна с използванип резервативи. Предпочитам да дам оте толкова и да отида на хотел със закуска сутринта и чиста стая. Вече хотелите не са толкова скъпи колкото преди. Конкуренцията е голяма и всеки предлага отстъпки.
Незнам колко дадох мнение по въпроса но найстина мисля, че като отделяш пари за почивка особено е хубаво да предвидиш добро място за спане и почивка отколкото да се чудиш как да влезеш в мръсната баня и да си вземеш един душ
| |
Тема
|
Re: Фен ли сте на нискотарифните хотели?
[re: 123par]
|
|
Автор |
ivaila28 (непознат
) |
Публикувано | 26.11.09 15:27 |
|
Да нощувка от 20.- лв. за двойна стая е разумна цена при положение, че е нов хотел без екстри, за друг стаята трябва да е 10.- лв. В София най-ниската цена за нощувка, която съм намирала е 40.- лв. за двойна стая (няма единична); Където и да съм пътувала никога не съм ползвала стаята за друго освен за нощувка и душ, ако има телевизор с една програма да чуя вечерните и сутрешните новини съм предоволна. В крайна сметка защо човек е в друг град, ако си седи в стаята. Това може да прави и в къщи.
Освен това цената на каквото и да било се определя на база на това има ли кой да купи стоката. При заплата от 900 лв., разходи за ток, храна, транспорт и др.п. колко остават за хотели. Бих казала почти николко. Те са краен вариант. А все пак на хотелите им трябват клиенти...
Тази обява обаче изглежда поредната подвеждаща новост. Хотелът ще се открия януари 2010 и офертата важи до края на януари.
| |
|
|
|
|