|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Моята идея за справяне с трафика в центъра
|
|
Автор | oбщинap (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.08 23:38 |
|
Предлагам в оградената зона да се влиза с автомобили само срещу билет от 50 лева,което важи за целия работен ден(8 до 20 часа).След този час да се слага скоба на тези,които не са регистрирани по местоживеене.Коренните жители на тази зона ще могат безплатно да влизат през контролно-пропускателните пунктове(виждате ги на снимката с черни кръгчета).Мисля,че по този начин ще се облекчи пътуването на градския транспорт и няма да има задръствания из центъра,както и гъзари,фукащи се с бракмите си.В тази зона ще има изключително строга общинска охрана,която ще глобява неправилно паркиралите автомобили,като преди това ги закопчае със скоби.Входната такса от 50 лева ще дава право на паркиране на всеки от паркингите.За тази цел ще бъдат построени няколко големи подземни и надземни паркинги за улеснение на гражданите.Ще гледаме да опазим максимално площадките за игра и тротоарите.
[url=http://img.data.bg/i.php?id=1273885][img]http://i.data.bg/08/12/01/1273885_t.jpg[/img][/url]
| |
Тема
|
Re: Моята идея за справяне с трафика в центъра
[re: oбщинap]
|
|
Автор | jotunheimr (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.12.08 00:29 |
|
аман от глупаци и байганьовци със "свои идеи"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Блaryн Kaлчeв (Explorer) |
Публикувано | 02.12.08 01:04 |
|
Виж какво, общинар,
Хубаво, 50 лв на ден. Но това означава:
- като искаш да си купиш мебел, компютър, пиано - към таксата на товарното такси добави 50 лв
- добави 50 лв и за повикване за ремонт на пералня, кабелна телевизия и т.н.
- баничарките, които снабдяват бакалията до вас също пращат 50 лв, значи добави нещо отгоре и на хляба, и на кофичката мляко
- при 50 лв/ден едва ли ще остане фирма в зона Ц, нито пък квартирант (ти искаш за освобождаваш само "коренни" жители) . Тогава не виждам, от кого ще вземаш наем от 20 евро/кв.м. за олющения си преходен апартамент с вестибюл. А без този наем става мнооооого проблематично да си платиш парното.
- гостите на Шератън или Радисън ще трбява да пътуват с трамвай 7 може би?
- къде са паркингите около платената зона, че нещо не ги виждам?
Не бой се и не се напрягай много - топлата вода отдавна е открита и София не е толкова уникален световен град, та да трябват подобни уникални мерки.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
Общинаре, виж сега, малко не си го обмислил, да не кажа, че е първосигнално.
1. Ти май не правиш разлика между влизане и паркиране. Аз всеки ден минавам през центъра, да оставя жена си, но не паркирам. А контрола, който ти предлагаш е върху паркирането. Значи, аз минавам метър - задръстванията си остават. Освен, ако не решиш да поставиш и КПП на всяка уличка.
2. Да речем, че освен че карам, искам и да паркирам. Поглеждам си офиса, и виждам, че в съседната кооперация има хубав двор, точно като да паркирам в него. Паркирам. Съседа не може да ме махне, защото няма техническите средства за това. Може да извика паяк, но понеже е частна територия ще трябва той сам да си го плати. На мен ще ми е безплатно. Как я виждаш тая работа?
3. София не е Сингапур. Трябват й много малко неща - първото от които е работещ градски транспорт. Тогава хората сами ще слезнат от колите.
4. Аз лично си мисля, че ти наистина си общинар, щото те действат точно по твойте първосигнални идеи.
| |
Тема
|
[re: s.prodanov]
|
|
Автор |
roum (приятел) |
Публикувано | 02.12.08 08:50 |
|
Вземането с паяк не е ли по- евтино от 50 лева?
Ами така ще има толкова гратисджии че колкото и паяци да има ...
| |
Тема
|
[re: roum]
|
|
Автор |
Лoдkapят ( Возещ) |
Публикувано | 03.12.08 01:33 |
|
София трябва да се освободи от някои престижни институции ,за да се разтовари. Иначе спасение няма
| |
Тема
|
|
|
Автор | asfd (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.12.08 10:21 |
|
Zatvor i beleznici i tatuirovka na 4eloto za tezi zlodei koito navlizat v centara.
osven tova i 10 toqgi na golo + jigosvane s gore6to jeliazo.
TOVA SA RECIDIVISTI! ISKAME PRAVOSADIE!
| |
Тема
|
[re: asfd]
|
|
Автор |
Tимo Глok (№6) |
Публикувано | 03.12.08 16:00 |
|
Моля пишете на кирилица .
| |
Тема
|
|
|
Автор | cимo (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.12.08 16:00 |
|
това не беше ли идея на много хора....хахаха не същото, но подобно
| |
Тема
|
|
|
Автор | *1* (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.08 11:18 |
|
Първо-такива ощинари ф............!
Второ-аман от такива дето ми оправят проблемите!Просто се приберете откъдето сте дошли и с вас ще си отидат и проблемите.
Паплач!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|